پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
سه شنبه 12 اردیبهشت 1391 2:15 AM
ديدار با فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامى
هم وحدت را حفظ كنيد و هم اخلاص را
بسم الله الرحمن الرحيم
من چند كلمه دعا مىكنم به شما، من هميشه دعاگوى شماها هستم. از خداى تبارك و تعالى مسالت مىكنم كه شما را در كارهايتان موفق كند و اسلام را به دست شما، به دست دوستان شما، به دست رفقاى شما، به دست همه قواى مسلحه، اسلام را /پيشبرد كند/ پيش ببرد و كفر را ساقط كند. البته مىدانيد كه زمينه سقوط كفر را خدا دارد فراهم مىكند و از ما نيست اين چيزها، شما هم بايد اين را از خودتان ندانيد. اين خداى تبارك و تعالى است كه به شما قدرت داده است و خداى تبارك و تعالى است كه شما را همت داده است و هر تيرى كه رها مىكنيد، با دست شما خداى تبارك و تعالى كار را انجام مىدهد چنانچه تا حالا تجربه كرديد.
من دعاى شما، دعاى به همه شما را بر خودم لازم مىدانم و از خداى تبارك و تعالى مىخواهم كه شما را موفق كند و از شما تشكر مىكنم كه مشغول خدمت به اسلام هستيد و تقاضا دارم كه وحدت خودتان را حفظ كنيد و اخلاصتان را، هم وحدت را حفظ كنيد و هم اخلاص را، هم خودتان را چيزى ندانيد و هم قدرت خداى تبارك به دست شما انشاءالله اجرا بشود و شرط اين است كه همه با هم، تمام قوا با هم باشيد و اميدوارم كه خداوند به همه شما سلامت، صحت و توفيق و پيروزى عنايت كند.
والسلام عليكم و رحمةالله