0

مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)

hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35378

پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
سه شنبه 12 اردیبهشت 1391  2:13 AM

صحيفه نور ج 19 صفحه 258

تاريخ: 2/10/64

بيانات امام خمينى در جمع مسؤولين و فرماندهان ارتش جمهورى اسلامى‏

ما خودمان چيزى نيستيم، هر چه هست از طرف خداست

بسم الله الرحمن الرحيم‏

من بايد تشكر كنم از شما آقايان، همين طور هم روحانيون و هم آقايان ديگر كه در يك جلسه‏اى كه مى‏شود گفت يك جلسه روحانى است براى اين كه شما و همه كسانى كه در اين جنگ وارد هستند و در ايران هستند، وضعشان همه مى‏دانيم كه با وضع سابق چقدر فرق كرده، يك روز بود كه جوان‏هاى ما اگر هم مى‏خواستند كارى بكنند لب دريا يا امثال اينها بود كارشان و حالا مى‏بينيد كه جوان‏هاى ما چطور عمل مى‏كنند. اين يك عنايتى است كه از خداى تبارك و تعالى به اين ملت شده است و همه بايد قدر اين عنايت را بدانيم. ما خودمان چيزى نيستيم، اين را همه بايد بدانيم كه هر چه هست از طرف خداست. من تجربه‏ام در اين مدت طولانى‏اى كه مشغول بودم به اين كارهايى كه البته وظيفه روحانى بود لكن كنار كشيده بوديم از آن. من احساس مى‏كنم كه بسيارى از مسائل بود كه / ما / بدون اين كه ما بفهميم انجام مى‏گرفت، اين جور نبودكه ما نقشه‏اى كشيده باشيم براى اين كار و اين نبود جز اين كه خدا هدايت مى‏كرد، اين طور بود مساله. الان هم عنايت خدا به شما، به همه اين ملت هست. شما كه قوه اين ملت هستيد و خدمتگزار براى جمهورى اسلامى هستيد و نگهدار اين جمهورى هستيد و نگهبان در جبهه‏ها هستيد، مورد عنايت خدا بيشتر هستيد. شما در آن جا يك كارى كه بكنيد مثل يك عبادت طولانى است كه ماها در اين جا مى‏كنيم. شما مطمئن باشيد كه وقتى يك قدم براى خداى تبارك و تعالى برداريد، خداى تبارك و تعالى عنايتش را به حسب همين رحمتى كه دارد، به واسطه او بيشتر جلو مى‏آيد.

ما وظيفه خدايى داريم كه از ارتش پشتيبانى كنيم

مطمئن باشيد كه شما پايداريد، ارتش مطمئن باشد كه پايدار است. ما وظيفه داريم كه از ارتش پشتيبانى كنيم، وظيفه خدايى داريم و شما مطمئن باشيد كه ما از شما پشتيبانى مى‏كنيم. آن روزى كه منافقين نقشه كشيده بودند كه ارتش را كنار بزنند و هى انگ اين كه اينها چه بودند در آن وقت و چه بودند... من آن روز هم اعتقادم بود كه ارتش را ما بايد حفظش كنيم، حالا بيشتر شده اين اعتقاد براى

صحيفه نور ج 19 صفحه 259

اين كه آن وقت باز يك نزديكى‏اى به آن زمان داشت و حالا از آن زمان گذشته و تحول پيدا شده. امروز من در چهره‏هاى شما چيزهايى مى‏بينم كه آن روز نمى‏شد ببينى. امروز وضع شما يك وضعى شده است كه با آن روز فرق دارد و شما با كمال اطمينان مشغول خدمت باشيد. هيچ كس نمى‏تواند كه به وضع شما و به قدرت شما يك تصرفى بكند و نمى‏تواند كه يك تضعيفى از شما بكند، ملت با شما هستند، همه با شما هستند. شما هم بايد با ملت باشيد و هستيد الحمدلله.

كوشش كنيد به اين كه دست واحد باشيد

وقتى يك ملت قيام كرد همه‏شان با هم بودند، ارتشش بود، سپاهش بود، بسيجش بود با اين وسعت، مردمش بودند، روحانى‏اش بود، عرض مى‏كنم كاسبش بود، كارگرش بود، همه اينها بودند، يك همچو ملتى كه همه‏شان با هم بودند، هيچ كس نمى‏تواند باهاشان معارضه كند اينها را نمى‏شود با آن معارضه كرد، هم آمريكا اين مطلب را مى‏داند، هم شوروى مى‏داند كه ملت را اينها وقتى بخواهند شكستى بدهند، به يك جبهه‏اى شكست مى‏دهند كه ملت همراهش نباشد يك جمعيتى كه يك هستند، يك دست هستند، اين جمعيت را نمى‏شود به هم زد. كوشش كنيد در اين كه همه با هم باشيد. كوشش بكنيد به اين كه دست واحد باشيد، حتى دو دست نه، دست واحد باشيد، يعنى، شما خيال نكنيد كه سپاه يك وضعى دارد / وضع / سپاه هم خيال نكند شما يك وضعى داريد، هر دو يك وضع داريد، هر دو يك تكليف داريد و آن حفظ اسلام است.

امروز همه دنيا متوجه به ايرانند كه اين جمعيت مى‏خواهند چه بكنند

شما وقتى كه ملاحظه كنيد در صدر اسلام چه رنج‏هايى كشيدند اين عده كم در مقابل عده زياد، چه رنج‏هايى كشيدند، خود پيغمبر اكرم چقدر رنج كشيد، بعدش هم ديگران رنج كشيدند و اسلام را حفظش كردند. شما امروز يك وظيفه ملى داريد نسبت به كشورتان. يك وظيفه اسلامى داريد نسبت به حفظ اسلام، اسلام الان امانت است پيش شما. امروز همه دنيا متوجه به ايرانند كه اين جمعيت مى‏خواهند چه بكنند، متحيرند آنها كه اين چهل ميليون جمعيتى كه اين جا جمع شدند و يك گوشه‏اى هستند، اينها مى‏خواهند چه بكنند، چين با يك ميليارد و صد ميليون جمعيتش توجه به اين جا دارد كه ببيند چى هست در اين جا، شوروى توجه دارد، آمريكا بيشتر توجه دارد، همه متوجه‏اند به اين كه اين يك جمعيت كمى كه در يك گوشه از دنيا يك صدايى بلند كرده، اين چه صدايى است كه اين طور صدايش در همه جا موج افكنده. آنها از باب اين كه نمى‏دانند اسلام يعنى چه، معنويت را نمى‏دانند يعنى چه. آنها همه حساب‏هاشان روى اين است كه ما چند تا تانك داريم، آنها هم چند تانك دارند، ما چه، البته ما وقتى اين حساب را بكنيم مقابل آمريكا و شوروى، ما چيزى نداريم اگر حساب اين باشد، اما

صحيفه نور ج 19 صفحه 260

حساب اين نيست، حساب اين است كه شما يك صدا بلند كرديد دنيا را به حركت در آورديد.

دفاع ما، يك دفاعى است كه عقل و اسلام هر دو با آن موافقند

الان هر جاى دنيا كسى برود، توجهش به ايران مى‏بيند كه از خود ما كه اين جا هستيم بيشتر مطلع هست جهات را. اين براى اين است كه مساله، مسأله معنوى است، مساله، مسأله‏اى نيست كه ما مى‏خواهيم جنگ بكنيم يا مى‏خواهيم دفاع بكنيم. ما دفاع مقدس مى‏خواهيم بكنيم، يعنى ما مى‏خواهيم از آبروى اسلام، از آبروى كشور اسلامى دفاع بكنيم، اين يك دفاعى است كه عقل و اسلام هر دو با آن موافقند، همه مى‏گويند كه بايد دفاع كرد. شما كشورتان الان مورد طمع يك جنايتكار واقع شده است و او را بازى‏اش داده‏اند براى اين كه بيايد يك همچو شلوغكارى بكند. اگر چنانچه دست اينها پشت سرش نبود، با يك سيلى از بين رفته بود. اما آنها دارند همه دنبالش مى‏كنند و حالا هم دارد سست مى‏شود دنبال كردنشان، مايوس شده‏اند اينها. شما بدانيد كه دشمن شما مايوس است امروز و شما قوى‏ايد امروز. لكن عمده تكليف خود شماست كه هر كدامتان به تكليف عمل بكنيد، قانون براى شما تكليف معين كرده، اسلام براى شما تكليف معين كرده، به اين تكليف بايد عمل كرد، اين تكليف براى شما آبرو پيدا مى‏شود، براى شما حيثيت پيدا مى‏شود، كشور شما حيثيت پيدا مى‏كند.

حفظ حيثيت اسلامى و ملى‏تان به اين است كه با هم باشيد

الان كشور شما با آن وقت چقدر فرق دارد، آن وقت همه اين بودند كه مستشاران بيايند چه بكنند، چه بكنند، كارخانه‏هاى ما دست مستشارها بود، ارتشمان دست آنها بود، همه چيزمان دست آنها بود. امروز شما بحمدالله خودتان هستيد، ايستاديد روى پايتان در مقابل امريكا، شوروى نمى‏دانم ساير جاها، مى‏گوييد كه ما اصلا هيچ كارى به كسى نداريم، نمى‏تواند كسى دخالت كند و نخواهد كرد، نمى‏توانند هم بكنند، نه صلاح نظامى‏شان و نه صلاح سياسى‏شان هست، نمى‏توانند اين كار را بكنند. لكن شرط اين كه ما بتوانيم مقاومت كنيم و بتوانيم حفظ كنيم اين كشور را، شما بخواهيد حفظ بكنيد حيثيت ملى خودتان را، حيثيت اسلامى خودتان، شرطش اين است كه با هم باشيد. فكر اين كه من ارتشى هستم بايد چه باشم، من عرض مى‏كنم سپاهى هستم بايد چه بشوم، من بسيجى هستم، اين فكر از سرتان دور بشود. همه يكى هستيد و آن قدرت اسلام است و آن قدرت ملى خودتان است. وقتى همه يكى هستيد ديگر اين حرف‏هااز بين مى‏رود كه من كجا و او كجا، همه با هميد. و / همه داريد / الان هم بحمدالله آن طورى كه گزارش دادند الان هم همه‏تان منسجم شديد، همه قوا با هم منسجم‏اند و مى‏بينيد هم كه چطور از شما دارند مى‏ترسند، اين ور و آن ور افتادند دنبال اين كه بياييد صلح كنيد. دروغ هم مى‏گويند بحمدالله، معلوم است كه دروغ هم مى‏گويند اينها. و خدا عذاب اينها را به دروغشان هم اضافه خواهد كرد. در هر صورت من از شماها مى‏خواهم كه هم يك خواستى كه يك نفر مسؤول نسبت به شما دارد و هم يك خواستى كه خدا دارد. من از شماها مى‏خواهم كه بدون اين كه در ذهنتان

صحيفه نور ج 19 صفحه 261

خلجان پيدا كند كه ارتش شايد مثلاً آن طورى كه منافقين مى‏خواستند بكنند شايد بشود، بدون خلجان به كار خودتان مشغول باشيد، قوى باشيد، ملت با شماست، ما همه با شما هستيم و روحانيون با شما مختلطند. الان مى‏بينيد كه در جمعيتى كه هستيد كه سابق سابقه ندارد در نظام هيچ جا كه اين طورى مربوط به هم باشند، هيچ نظامى اين طور نيست كه روحانى‏اش و ارتشى‏اش و سپاهى‏اش و مردمش و اينها مخلوط به هم باشند كانه يك موجود هستند. الحمدلله الان اين طورى هست، روحانيت اين طور است و من اميدوارم كه آقايان روحانيون بيشتر در جبهه‏ها بروند و بيشتر خدمت كنند به اينها و مى‏كنند و وظيفه‏شان هست.

به وظيفه‏اى كه اسلام براى شما معين كرده، به آن وظيفه عمل كنيد

و شما هم بدون اين كه در نظر بگيريد كه من چى هستم و او چيست، همه در نظر بگيريد خدا به ما وظيفه داده، وظيفه معين كرده، وظيفه خدايى را داريم عمل مى‏كنيم، بدانيد كه اين سعادت دنيا و آخرت شما را انشاءالله حفظ خواهد كرد. و من اميدوارم كه شما همه توجه به اين معنا داشته باشيد و به وظيفه‏اى كه قانون براى شما معين كرده، به وظيفه‏اى كه اسلام براى شما معين كرده، به آن وظيفه عمل بكنيد و شما و سپاه و سايرين دست واحد باشيد براى حفظ آبروى خودتان، براى حفظ اسلام، براى حفظ كشور خودتان كشورى كه الان الگو شده براى همه جا و بعدها به شما ملحق خواهند شد، ناچار ملحق خواهند شد، كشورهاى ديگر ملحق به شما خواهند شد. و اميدواريم كه يك انقلابى پيدا بشود، همين انقلابى كه در ايران پيدا شد در همه جا انشاءالله پيدا بشود، انشاءالله. و من اميدوارم كه همه‏تان مويد و موفق باشيد و باز هم تاكيد مى‏كنم كه در ذهنتان نياورد كسى به اين كه ارتش مثلاً چطور است و ارتش كذا، اين حرف‏هاى سابق منافقين بود، اگر كسى يك همچو كلمه‏اى بگويد آن هم جزو منافقين است، و الا كسى كه مسلمان است ارتشش را مى‏داند بايد حفظ بكند. آدمى كه مسلمان است، آدمى كه علاقه دارد به كشور اسلامى، مى‏داند كه ارتش از ارگان‏هايى هستند كه اسلام را حفظ مى‏كنند، همين طورى كه سپاه حفظ مى‏كند، همين طورى كه بسيج حفظ مى‏كند، وقتى همه با هم شديد، يك جمعيت عظيم هستيد و در مقابل ديگران انشاءالله قدرت‏نمايى مى‏كنيد و حفظ مى‏كنيد كشور خودتان را، دفع مى‏كنيد دشمن خودتان را. و من هم كه وظيفه‏ام دعاگويى است به شما و من بى‏اشكال هر شب به شماها دعا مى‏كنم، بدون استثناء يك شب نيست كه من به شما قواى مسلحه دعا نكنم، همه‏تان را و كسانى كه بر ضد شما هستند نفرينشان نكنم. و خدا انشاءالله به همه شما عزت و سلامت عنايت كند و همه‏تان در درگاه خدا روسفيد باشيد، وقتى وارد مى‏شويد در آن جا، در جمعيتى كه سيدالشهدا سلام‏الله عليه در راسش هست، شماها هم باشيد.

والسلام عليكم و رحمةالله‏

پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها