پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
سه شنبه 12 اردیبهشت 1391 2:11 AM
بيانات امام خمينى به مناسبت تولد حضرت حسين بن على (ع) و روز پاسدار
انبيا و اوليا از اول تاريخ تا آخر همه پاسدار اسلام بودند
بسم الله الرحمن الرحيم
اميدوارم كه اين عيد بزرگ به همه ى شما و به همهى ملت و به همهى مسلمين و مستضعفان جهان مبارك باشد. خداوند اين مولود شريف را كه منشاء همهى خيرات در طول تاريخ است، از ما راضى كند. البته من مختصرى با آقايان صحبت دارم و او اين است كه انبيا از اول تا به آخر و اوليا و اوصيا از اول تاريخ تا آخر، اينها همه پاسدار اسلام بودند و پاسدار دين حق. در همهى دورهها، دين حق همان اسلام و تسليم در بارگاه حق تعالى است. آنها نه اين كه فقط تبليغات لفظى كردند براى پاسدارى، بلكه مهم، تبليغات عملى آنها بوده است، يعنى اعمال آنها در طول تاريخ سرمشق ما و همهى اهل تاريخ تا ابد بايد باشد. وقتى كه سيره انبيا را ملاحظه مىكنيم، مىبينيم كه در راه اين پاسدارى همه چيز را دادند. در طول تاريخ، زحمتها را متحمل شدهاند و اگر چنانچه در يك وقتى همان وضعى كه براى حضرت سيدالشهدا پيش مىآمد، براى هريك از اولياى خدا پيش مىآمد، همين فداكارى را مىكردند، منتها دوره مختلف بود و وضعيتها مختلف. مقصد، حفظ اسلام و حفظ احكام خدا و نشر معرفت و توحيد و به عبارت ديگر آدمسازى، اصلاً انبيا براى آدم ساختن آمدهاند. انبيا آمدهاند كه آدمى كه شيطان قسم خورده است كه او را اغوا كند، اينها از كيد اين شيطان او را نجات بدهند و به صراط مستقيم انسانيت او را دعوت كنند و خودشان هم عملاً نشان بدهند كه راه چى هست، چطور بايد در مقابل شيطانها ايستاد، چه شيطانهاى انسى و چه شيطانهاى غيرانسى. با رياضات در مقابل شيطانهاى غيرانسى و با اعمال صالحه و جديت در راه پيشبرد مقاصد در مقابل انسانهاى شيطانى.
همهء ستمديدههاى تاريخ بايد قد علم كنند و جلوى اين شياطين بايستند
و من گمان نمىكنم كه دنيا تاكنون به مثل اين دورهاى كه ما در آن زندگى مىكنيم، شيطان داشته است بوده است البته شيطان در همه وقت، شيطانهاى انسى در همه طول تاريخ بوده است، اما هر چه دنيا پيشرفت كرده است، شيطانها هم در كارهاى شيطانىشان پيشرفت كردهاند. امروز كه به اصطلاح عصر تمدن و ترقى و عصر پيشرفت است، عصر شيطانهاست. شما در سرتاسر دنيا اگر چنانچه ملاحظه كنيد، دنيا در دست شياطين است، استثنايش بسيار كم است. همه جا را اينها با آن حيلههاى
شيطانى و با آن ابزار شيطانى كه دارند، همه جا را قبضه كردهاند و در مقام پيشرفت هم هستند و هر روز يك توطئههايى انجام مىدهند. در مقابل يك همچو توطئه عظيم و يك همچو شيطانهاى تعليم ديده و شيطانهاى عصر تمدن، بايد انسانها قيام كنند، بايد انسان ما همان طورى كه انبياى اعظام و اولياى خدا قيام كردند و جانفشانى كردند، بايد در اين عصر هم همهء شما، همهء ما، همهء روحانيون، همهء ملت ها، همهء ستمديده تاريخ بايد قد علم كنند و جلوى اين شياطين بايستند. اگر سستى بشود، شياطين همه عالم را مىبلعند. آنها با اسم صلح دوستى، جنگ افروز اول جهانند، آنها با اسم حقوق بشر، بالاترين كسانى هستند كه حقوق بشر را پايمال مىكنند آنها در عين ادعاى خيرخواهى، آنچه را براى ديگران مىخواهند جز شر نيست، براى خودشان هر چه هست خواهند و ديگران را پايمال مىكنند.
شما قدر اين را بدانيد كه با قدرت خدا داريد سير مىكنيد
در يك همچو عصرى كه دنيا پر است از اشرار و دنيا پر است از ستمكاران، در ايران يك همچو تحولى پيدا شد به عنايت خداى تبارك و تعالى. يك همچو عنايتى از جانب خداى تبارك و تعالى شد كه اين ملت را متحولش كرد از آن وضعى كه سابق داشت به اين وضعى كه حالا دارد. شما بدانيد! هرچه تبليغات دنيا و شياطين دنيا بر ضد شما مىگويند، دليل بر قدرت شماست. اگر شما يك ملت قدرتمند نبوديد به تبع اسلام و به تبع پاسداران حقيقى اسلام، اينها با شما كار نداشتند. اين همه تبليغاتى كه شما الان در دنيا مىبينيد كه هر وقت يك راديوى خارجى را باز بكنيد مىبينيد كه راجع به ايران يك تبليغ سويى دارد ولو با صورتهاى مختلف اين براى اين است كه فهميدند اين جا قدرت است، احساس خطر كردند از شما جوانها، احساس خطر كردند از شما قواى مسلحه. اين احساس خطر است كه راه افتادند اين ور، آن ور همه جا دنبال اينند كه يك فكرى بكنند كه اين را خاموشش كنند. اين آتشى كه به نظر آنها آتش است و رحمت است و آنها به نظرشان آتش است، اين آتش را مىخواهند خاموش كنند با هر حيله. شما مىبينيد كه امروز از كشورهاى مختلف قريب چهارصد يا از سيصد تا چهارصد آخوند جمع شده است در بغداد، اينها همه براى اين است كه اينها جمع شدند براى اين كه اين آخوندها چون جيرهخوار مستكبرين هستند نبادا اين استكبار بشكند و آنها به تبع آنها بشكنند. اين همه تبليغاتى كه بر ضد شما جوانهامى شود، بر ضد اسلام حقيقتاً شود، اينها همه براى اين است كه احساس يك قدرت كردند اين جا و اين قدرت از من و شما نيست. اين را بايد ما احساس كنيم، اين قدرت از منشاء قدرت است، آن قدرتى هم كه انبيا داشتند، از انبيا نبود. بشر از اول تا آخرش هيچ است، آنچه هست قدرت خداست، هر حركتى كه شما مىكنيد با قدرت خدا مىكنيد، هر تفنگى كه مىاندازيد با قدرت خداست، دست شما به قدرت خداست كه به ماشه مىرود و فكر شما با قدرت خداست كه مىرود و كارها را انجام مىدهد و كارهاى نظامى و غيرنظامى را قدرت مال اوست و همه بايد از او باشيم، انالله، همه چيز از او، الحمدالله، هر حمدى مال اوست. شما يا ما خيال مىكنيم كه الان ايران يك قدرتى دارد، لكن اين قدرت خداست در اين جا ظاهر
شده است. شما قدر اين را بدانيد كه بفهميد كه با قدرت خدا داريد سير مىكنيد، با قدرت خدا و به تبع خاصان خدا كه در راسش انبيا هستند، با اين مرام سير مىكنيد و با ايده تحكيم احكام اسلام و رفع ظلم از مظلومين، شما با همين وضع، با همين ايده حركت كرديد، آن وقتى كه هيچ نداشتيد، آن وقتى كه همه قوا دست رژيم بود، آن وقتى كه همه قدرتهامى خواستند او را نگهش دارند، شما جوانها ريختيد در خيابانها و كارى كرديد كه نتوانست حتى قدرت آمريكا اين رژيم را نگه دارد. با همهء قوا دنبال اين بودند كه نگهش دارند، به همهء حيله متشبث شدند براى نگهدارى او، لكن قدرت شما نگذاشت اين كار بشود و اين قدرت براى اين است كه از اول شما دنبال اين نبوديد كه من، دنبال اين بوديد كه اسلام، دنبال اين بوديد كه كشور اسلامى.
اين ملت اگر با هم شد، هيچ قدرتى نمىتواند او را بشكند
اگر بنا باشد كه يك وقت خداى نخواسته ارتش بگويد من، سپاه هم بگويد من، بسيج هم بگويد من، آن روز است كه فاتحهء همهتان خوانده شده است. آن روز است كه شما دست از خداى نخواسته، دست از اين انسجامتان كه همه يكى هستيد، يد واحد هستيد براى حفظ كشورتان و حفظ اسلام، تا آن وقت كه يك هستيد، اين يك را كسى نمىتواند بشكند. آن وقتى كه متفرق شديد، صدها ميليون آدمى كه هر كدام عليحده فكر مىكنند، هر كدام براى خودشان مىخواهند يك كارى بكنند، اينها به يك شاهى نمىارزند. وقتى يك عدهء كمى باشند كه اينها با هم باشند و براى خودشان نه، براى مقصدشان، براى كشورشان، براى اسلامشان، اگر بنا شد همه ولو جمعيت كم به اين مقصد حركت كردند، اينها به مقصد رسند، جمعيت ايران نسبت به دنيا چيزى نيست (چهل و پنج ميليون، چهل ميليون يك همچو چيزى است) در مقابل جمعيتهاى دنيا كه چيناش يك ميليارد جمعيت دارد، هندوستانش هفتصد ميليون جمعيت دارد يا بيشتر، ما چيزى نيستيم، اما، براى اين كه شما از من دست برداشتيد و مىگوييد ما براى خدا، شما نمىگوييد كه ارتش بايد نشان بگيرد، نمىگوييد كه بايد سپاه نشان بگيرد، نمىگوييد بايد بسيج يا كميته يا شهربانى يا شهردارى از اينها بگيرد، شما مىگوييد كه ما نشان از خدا مىخواهيم و ما همه يك هستيم. اگر اين معنا در بين شما حفظ شد، شما تا آخر محفوظيد، هيچ كس نمىتواند به شما صدمه وارد كند. اين قدرتهاى بزرگ هم اين معنا را مىدانند كه الان ايران وضعش طورى است كه نمىشود آنها به هيچ وسيلهاى او را شكست بدهند، نه به وسيلهء كودتا، نه به وسيله چيزهاى ديگر، نه به وسيلهء حملهء نظامى. آنها از اين راه پيش آمدند كه رخنه كنند در بين شما و شما را از هم جدا كنند ولو اين كه طولانى باشد، مدتش طولانى باشد. آنها سرشان صبر است و صبر زياد دارند و از حالا يك بذرى مىكارند، پنجاه سال ديگر بردارند. شما از حالا اگر يك وقت متوجه شديد كه يك بذرى اينها كشتند كه ولو در پنجاه سال ديگر مىخواهند از آن استفاده كنند، بايد اين را، اين بذر را فاسدش كنيد و زير پا بماليدش. اگر شما ديديد كه يك وقت زمزمهء اين معنا پيدا شد كه: ارتش بايد ارتشىاش را حفظ كند، آن هم بگويد سپاه بايد سپاهىاش را
حفظ كند، آن هم بايد بگويد چه، اگر بخواهيد جدا از هم باشيد، دو فكر، دو مقصد، اگر يك وقت خداى نخواسته زمزمهء اين پيدا شد در بين شما، از اول خفه كنيد اين را، نگذاريد. شماهايى كه سران سپاه هستيد توجه به اين معنا بكنيد و آنهايى كه سران ارتش هستند و همين طور ساير جاها، اين معنا را بايد نصب العين خودتان قرار بدهيد كه ما تا با هم هستيم، مسلمين تا يد واحده هستند و همين مسلمين كم جمعيت و پشتوانهء بزرگ الهى، اينها اگر با هم شدند، اين ملت اگر با هم شد، هيچ قدرتى نمىتواند او را بشكند. همه فكر اين معنا باشيد، دنبال اين باشيد كه دايماً درصدد اين باشيد كهاخوت خودتان را حفظ كنيد، بين خودتان اخوت ايجاد كنيد، روحانيون در فكر اين باشند كه همه با هم اخوت داشته باشند و ملت را داشته باشند و حفظ كنند. ملت هم بايد فكر اين معنا باشند كه همه با هم با روحانيون و غير آن، همه با هم باشند. مادامى كه اين وضع از براى شما باشد، شما پيروزيد. اگر يك روزى خداى نخواسته اين رمز پيروزى را از شما گرفتند، ديگر براى شما چيزى باقى نمىماند. محتاج به اين كه خيلى قدرت اعمال بشود ندارد، يك كودتاى كوچكى از يك منافقى، از يك چيزى، كار را تمام مىكند. بايد شما در فكر اين باشيد كه اسلام را شما در دنيا نيرومند كرديد و اين همه صدايى كه در دنيا حالا بلند شده است دنبال اين كه ما اسلام را مىخواهيم، اين يك اشعهاى است كه از ايران به آن جا افتاده است، سابقاً يك همچو حرفهايى نبود. از اين جا اين شعاع در همه جا افتاده است و اين شعاع كار خودش را در همه جا خواهد كرد. شما اين مبدأ را نگه داريد، اين مركز را حفظ كنيد و خودتان را حفظ كنيد و اين شياطينى كه از جن و انس بر همهء ما مىخواهند سلطه پيدا كنند، دست رد بهشان بزنيد تا خداى تبارك و تعالى عناياتش را بر شما دو چندان كند بلكه صدچندان كند و شما پيروز باشيد و مظلومين را هم به پيروزى برسانيد.
من از همه شما جوان عزيزم و از همه كسانى كه در راه اسلام دارند فداكارى مىكنند، در راه اسلام دارند جانبازى مىكنند، همه چيز خودشان را گذاشتند براى اسلام، من تشكر مىكنم و تشكر من چيزى نيست، خداى تبارك و تعالى تشكركند.
والسلام عليكم و رحمه الله