0

مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)

hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35378

پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391  10:53 AM

صحيفه نور ج 16 صفحه 149

تاريخ 26/2/61

بيانات امام خمينى در جمع اعضاى شورايعالى تبليغات اسلامى، ائمه جماعات قم و غرب تهران و كاركنان دفتر مركزى سازمان تبليغات اسلامى‏

هيچ انقلابى تاكنون به اندازه انقلاب اسلامى مورد هجوم تبليغاتى و تسليحاتى واقع نشده است

بسم الله الرحمن الرحيم‏

بحمدالله اين مجلس، مجلس علماست، مجلس دانشمندان متعهد است و ما موفق شديم به زيارت آقايان و اميدواريم كه همه توفيق پيدا كنيم در خدمت به اسلام.

مساله تبليغات از صدر اسلام تا ابد يكى از امورى است كه اسلام بر آن پافشارى كرده است و در اين زمان كه ما هستيم يك اولويت خاصى دارد همه مى‏دانيم كه هيچ انقلابى تاكنون به اندازه انقلاب اسلامى مورد هجوم تبليغاتى و تسليحاتى واقع نشده است. انقلاب‏هائى كه در دنيا واقع شده است يا گرايش به راست داشته‏اند، راستى‏ها با او موافقت مى‏كرده‏اند و اگر مخالفتى بوده است، از چپى‏ها بوده است، يا گرايش به چپ داشته‏اند، بعكس بوده است. لكن اسلام چون نه شرقى و نه غربى است و صراط مستقيم است، جمهورى اسلامى هم با همان برداشت از اسلام متحقق شده است و امروز چون نه چپى است، چپى‏ها با او مخالفند و نه راستى است، راستى‏ها با او مخالفند و ملاحظه مى‏فرمائيد كه تمام رسانه‏هاى دنيا به استثناى كمى از آنها و تمام رسانه‏هاى بزرگ دنيا الان يا با صراحت و يا با تلويح با اين جمهورى اسلامى و اسلام مخالفت مى‏كنند و در هر شب و روز ساعات بسيار را براى سركوبى جمهورى اسلامى صرف مى‏كنند و از آن طرف اشخاصى امثال صدام را كه من از اول گفتم كه اين آدم، آنوقت هم كه ما در نجف اشرف مشرف بوديم، آن را يك مرد خطرناكى معرفى مى‏كردند و يك جنون عجيبى در اين آدم هست كه براى خودخواهى خودش حاضر است كه تمام ملت‏هاى دنيا را به خاك و خون بكشد، اينها را وادار كرده‏اند كه با ما مخالفت كنند و حمله كنند و امروز هم كه به خواست خداى تبارك و تعالى و تاييدات او جبهه جنگ دارد، تكليفش كنند و حمله كنند و امروز هم كه به خواست خداى تبارك و تعالى و تاييدات او جبهه جنگ دارد تكليفش معين مى‏شود و سقوط صدام و انشاءالله حزب بعث نزديك مى‏شود، رسانه‏هاى گروهى كه نمى‏توانند منكر اين بشوند كه پيشرفت‏هائى ايران كرده است، معذلك از راه‏هاى ديگرى مشغول سمپاشى شده‏اند. از اين راه كه اگر اين جمهورى موفق بشود و غلبه پيدا كند بر عراق، بر رژيم عراق، آيا با منطقه چه خواهد كرد، آيا با شيخ‏نشينان حكومت‏هاى منطقه چه خواهد كرد. اين حرف‏ها الان رايج شده است و در رسانه‏هاى

صحيفه نور ج 16 صفحه 150

گروهى گفته مى‏شود و تمامش براى اين است كه آنها را وادار كنند به يك كارى در مقابل ايران، در مقابل جمهورى اسلامى.

و ما امروز براى خاطر اينكه در تاريخ مساله بماند، عرض مى‏كنم كه دولت ايران و ملت ايران با همه ملت‏ها و با همه دستگاه‏هائى كه انحراف ندارند، مخالفت ندارد و از اول هم اعلام كرده است كه ما به زمين‏هاى ديگران هيچ نظرى نداريم و پيش ما اصلش زمين و طبيعت و ماديت اينقدرها نيست كه به ازاى او با مسلمانان جهان به جنگ برخيزيم. اين يك برنامه‏اى است كه مخالفين اسلام دارند و سركشان دنيا و ارباب‏هاى آنها دارند كه بايد سركوبى كرد تمام مستضعفان جهان را تا به قدرت رسيد و به نوائى رسيد و اسلام يك همچو امرى را كه محكوم مى‏كند و ما كه تابع اسلام هستيم و ملت ما كه ملتى است، تعهد دارد به تبعيت از احكام اسلام، هرگز مخالفت با احكام اسلام نمى‏كند و ما اعلام مى‏كنيم كه اين حكومت‏هائى كه در منطقه هستند يا خارج منطقه هستند توجه داشته باشند كه آنها را دارند وادار مى‏كنند كه خودشان را به هلاكت بيندازند براى خاطر امريكا يا بلوك ديگر.

ما به اينها مكرر تنبه داده‏ايم كه شما آلت دست ابرقدرت‏ها هستيد و از شما استفاده مى‏كنند، به شما استفاده نمى‏دهند. شمائى را كه امروز دارند تحريك مى‏كنند كه اگر با صدام همراهى نكنيد، چه و چه خواهد شد و ايران با شما چه‏ها خواهد كرد، اينها مى‏خواهند كه شما آليت دست آنها را داشته باشيد و به منافع آنها با صدام همراهى كنيد و به همان تله‏اى كه صدام افتاد، شما هم بيفتيد و شما بدانيد كه اگر صدام نجات پيدا كند و قدرت به دست بگيرد، آدمى نيست كه قدرشناسى از امثال شما بكند، آدمى است كه جنون بزرگ‏بينى خودش را دارد و با اين جنون با شما كه با او هم همراهى كرديد به جنگ برمى خيزد و شما را اگر قدرت داشته باشد، تباه خواهد كرد. و من و دولت ايران و ملت ايران اعلام مى‏كنيم كه شما اگر چنانچه با صدام همراهى نكنيد و اگر چنانچه بطور اسلامى با ما رفتار كنيد و به برنامه‏هاى قرآن كريم با ما رفتار كنيد و با ملتها رفتار كنيد، دولت ايران و ملت ايران با شما برادر است و از شما حمايت خواهد كرد. لكن اگر چنانچه خداى نخواسته انحرافى عمل كنيد و خودتان را به اين دام بيندازيد، مطمئن باشيد كه شما از صدام قدرتمندتر نيستيد و آنهائى كه مثل دولت مصر مى‏خواهند به او كمك كنند، آنها هم تجربه كنند ببينند كه چه خواهد شد و من نصيحت‏شان مى‏كنم كه اين تجربه را نكنند و جوان‏هاى بيگناه مردم را به تباهى نكشند و جوان‏ها را نياورند در يك ميدانى كه عاقبتش براى آنها هلاكت است.

ما امروز موظفيم كه تبليغات را هر چه بيشتر تقويت كنيم

و اما در يك همچو محيطى كه تمام رسانه‏هاى گروهى به ضد اسلام واقعاً و به ضد جمهورى اسلامى تبليغات مى‏كنند، امروز تبليغات يك ويژگى خاص دارد و بر همه لازم است كه تبليغات كنند. تبليغات داخلى براى اينكه مبادا خداى نخواسته مردم تحت تاثير تبليغات سوء ابرقدرت‏ها واقع بشوند و بالاتر از او تبليغات در خارج بايد بشود.

صحيفه نور ج 16 صفحه 151

ما تبليغاتمان در خارج بسيار ناقص است و اشخاصى كه از خارج مى‏آيند اينجا و با من ملاقات مى‏كنند، همه از اين مطلب شكايت دارند كه در خارج تبليغات كم است. البته وزارت خارجه و ارشاد اخيراً يك طرح‏هائى دارند و انشاءالله موفق خواهند شد، لكن بايد ما تبليغاتمان زياد بشود كه لااقل ما بتوانيم به ملت‏ها حالى كنيم كه اين تبليغاتى كه اينها بر ضد اسلام و بر ضد مسلمين و بر ضد جمهورى اسلامى مى‏كنند، اينها تمام غلط است و شما ديديد كه وقتى خبرنگارها از اطراف مى‏آيند و مى‏بينند، آنهائى كه انصاف دارند اعلام مى‏كنند و همين چند روز پيش از اين يكى از آنها اعلام كرد كه كليه چيزهائى كه ارتش ايران اعلام كرده است صحيح است، لكن رسانه‏هاى گروهى دست بردار نيستند. آنها اگر يك قدم فرض كنيد كه صدامى‏ها پيش بيايند، او را قلمداد مى‏كنند كه كجا را گرفتند، كجا چه شد، محاصره كردند ارتش ايران را و اگر چنانچه ايران پيش ببرد، حتى‏الامكان ذكرى نمى‏كنند، آنوقتى كه خيلى رسوائى در مى‏آورد ذكر كمى مى‏كنند و مى‏روند دنبال اينكه آيا چه خواهد شد، اى واى كه اگر اسلام پيروز بشود چه خواهد شد. و ما امروز موظفيم كه تبليغات را هر چه بيشتر تقويت كنيم و دولت و وزارت ارشاد موظف است كه تبليغات را در خارج تقويت كند و همه آقايانى كه از اول اصل شانشان تبليغ بوده است، انبيا شانشان تبليغ بوده است، اولياء خدا شانشان تبليغ بوده است، همه آقايان علمايى كه هستند، اينها همه مبلغين اسلام هستند. بايد خطباء عظام ما كه مبلغين اسلامند، علماى اعلام ما، طلاب عزيز ما و قشرهاى ديگر كه در تبليغات دخالت دارند و مشغول اين عمل شريف هستند، بايد به سرعت خودشان زيادى بدهند و تبليغات خودشان را تسريع كنند، البته روى يك موازينى و روى يك نظامى و روى يك سازمانى كه آنطور البته بهتر خواهد بود و من هم كه وظيفه‏ام دعا كردن به شماست و از اول هم دعاگوى شما بودم، من هم اميدوارم كه موفق بشوم به وظيفه خودم عمل كنم.

اينهايى كه شب‏ها به دعا و مناجات بر مى‏خيزند در جنگ‏ها پيروز خواهند شد

و يك كلمه هم راجع به ارتش و راجع به سپاه و راجع به پيروزى‏هاى آنها عرض كنم. امروز بحمدالله در جبهه‏هاى ما جوان‏هايى هستند از ارتشى، از سپاهى، از بسيج، از مردمى كه هر كس آنجا رفته است و آمده است با من ملاقات كرده است، مى‏گويد آنها به ما دل مى‏دهند و شجاعت مى‏دهند. ما مى‏رويم كه آنها را تشجيع كنيم، مى‏بينيم كه نه، ما تحت تاثير آنها واقع مى‏شويم و حقيقتاً يك امرى است كه خداى تبارك و تعالى عنايت خاصش را به اينها كرده است. اينهائى كه شب‏ها به دعا برمى‏خيزند و به مناجات برمى‏خيزند، البته در جنگ‏ها پيروز خواهند شد. و مطمئن باشند كه اين نفس‏هاى آخرى كه صدام و صداميان و طرفداران آنها دارند مى‏كشند، اينها آن نفس‏هائى است كه محتضر مى‏كشد و اميدوارم كه اسلام در همه جا چهره نورانى خودش را نمايش بدهد و خداوند تبارك و تعالى نصرت بدهد به آنها و قوت بدهد به آنها و ملت هم در دنباله آنها هستند و آنها را تاييد مى‏كنند و آنها را پشتيبانى مى‏كنند و مبلغين هم آنها را پشتيبانى مى‏كنند. آنها با قلب پاك خودشان و بازوهاى بزرگ خودشان و قوى خودشان به كار خودشان ادامه بدهند كه انشاءالله نصرت نزديك است.

صحيفه نور ج 16 صفحه 152

و ما النصر الا من عندالله

ما از خدا مى‏خواهيم كه به ما كمك بدهد و اين نصرت را نصيب ارتش ما و ملت ما بكند و همه انشاءالله موفق بشوند كه اين نور اسلام را در همه جا پرتوافكن باشند و ما اميدواريم كه شما آقايان هم موفق و مويد باشيد و همانطورى كه در روايات ما هست كه از قم علم به جاهاى ديگر منتشر مى‏شود، بحمدالله مدت‏هائى است كه اين معنا تحقق پيدا كرده است و امروز اميدواريم كه به همت علماى قم و مدرسين بزرگ قم و خطباى قم اين مساله زيادتر بشود و امروز بحمدالله همه ايران قم است و همه علما هستند و همه دانشمندان و همه اشخاصى هستند كه اسلام از آنها بهره مى‏گيرد و به آنها پشتيبانى مى‏كند. خداوند تمام ما را از فداكاران اسلام قرار بدهد و از فداكاران به امام زمان سلام‏الله عليه كه آثار رحمت خدا و آثار حمايت اين بزرگوار در جبهه‏ها براى اشخاص ظاهر شده است و مى‏شود انشاءالله.

والسلام عليكم و رحمه الله و بركاته

پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها