0

مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)

hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35378

پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391  10:47 AM

صحيفه نور ج 16 صفحه 71

تاريخ 19/12/60

بيانات امام خمينى در جمع ائمه جمعه استان مازندران و دشت گرگان‏

ما ماموريم كه مردم را ارشاد نمائيم و به خير و صلاح دعوت كنيم

بسم الله الرحمن الرحيم‏

من از آقايان تشكر مى‏كنم كه تشريف آوردند و از نزديك خدمتشان رسيدم. مطالبى را كه مى‏خواهم به شما تذكر دهم اين است كه شما توده‏هاى ميليونى مردم را مى‏بينيد كه چقدر خوبند و من با جرات مى‏توانم عرض كنم كه در طول تاريخ چنين وضعى پيش نيامده است. امروز ايران سى و چند ميليون نفرى به استثناى يك اقليت بسيار كم، متحول شده‏اند و همه به فكر اين هستند كه اسلام تحقق پيدا كند و در حل مشكلاتى كه براى دولت پيش مى‏آيد، پيشقدم هستند. امروز كه داوطلبين براى رفتن به جبهه‏ها اينگونه با آغوش باز شهادت را پذيرا هستند، حتى زمان رسول الله (ص) و اميرالمومنين سلام‏الله عليه به اين شكل نبوده است.

در قرآن آمده است وقتى پيامبر اكرم افراد را دعوت به جنگ مى‏كرده است، آنها به بهانه‏هايى نظير اينكه امروز نه، فردا، يا اينكه امروز گرم است يا سرد، اطاعت نمى‏كردند. از حضرت امير هم در كوفه آنطور كه بايد اطاعت نمى‏كردند.

اگر همراهى اين توده‏هاى محروم نبود، حكومت نمى‏توانست برقرار باشد و ارتش مى‏توانست اين جنگ را آنطور كه حالا به پيروزى رسانده‏اند، برسانند و اين موجب تشكر از همه است. آنچه ما بايد به آن توجه زياد داشته باشيم، اين است كه در اين انقلاب حفظ حيثيت روحانيت بسته به وجود آقايان است. ملاحظه مى‏كنيد كه از هر طرف به ما حمله مى‏كنند خصوصاً به روحانيون. ما بايد به فكر باشيم كه بهانه‏اى به دست دشمنان ندهيم. شما مردم را ارشاد كنيد. اگر در منطقه شما خلافى پيش آمد به دولت و مراجع قانونى ارجاع دهيد. شما آقايان بايد تبليغاتى را كه دشمنان عليه ما مى‏كنند، در نماز جمعه و جماعت جبران كنيد و به مردم اطمينان دهيد كه امروز دولت و كسانى كه در راس امور هستند كوشش مى‏كنند امور را اصلاح نمايند و مسائل اقتصادى را حل كنند. ما همانگونه كه ماموريم، بايد مردم را ارشاد كنيم و به خير و صلاح دعوت نمائيم. ايران امروز بحمدالله با همه گرفتارى‏هائى كه قدرت‏ها برايش بوجود آورده‏اند، همچنان راه خود را مى‏رود. از خداى تبارك و تعالى توفيق همه آقايان را مى‏خواهم. آنچه وظيفه من است اينكه به شما آقايان و همه ملت دعا كنم، كه انشاءالله به اين وظيفه عمل خواهم كرد.

پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها