0

مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)

hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35378

پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391  10:47 AM

صحيفه نور ج 16 صفحه 67

تاريخ 18/12/60

بيانات امام خمينى در جمع رزمندگان ارتش جمهورى اسلامى ايران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامى‏

اولياء ما نشان دادند كه در مقابل مستكبران گاهى با تبليغ و گاهى با اسلحه بايد ايستاد

بسم الله الرحمن الرحيم‏

من هم وفات و شهادت بانوى بزرگ اسلام را بر همه مسلمين و بر شما برادران عزيز ارتشى، سپاهى و بسيج و بر حضرت بقيه‏الله اروحنافداه تسليت عرض مى‏كنم. اين خانه كوچك فاطمه سلام الله عليها و اين افرادى كه در آن خانه تربيت شدند كه به حسب عدد، چهار پنج نفر بودند و به حسب واقع، تمام قدرت حق تعالى را تجلى دادند، خدمت‏هايى كردند كه ما را و شما را همه بشر را به اعجاب در آورده است. خطبه فاطمه زهرا سلام الله عليها در مقابل حكومت و قيام اميرالمومنين و صبر اميرالمومنين در مدت بيست و چند سال و در عين حال كمك كارى به حكومت موجود و بعد هم فداكارى در راه اسلام و فداكارى دو فرزند عزيزش امام مجتبى كه يك خدمت بسيار بزرگ و دولت جابر اموى را با آن خدمت رسوا فرمود و خدمت بزرگ برادر ارجمندش حضرت سيدالشهدا، چيزهايى بود كه همه مى‏دانيد و مى‏دانيم و با اينكه عده كم و اسباب و ابزار جنگ پيش آنها كم بود، لكن روح الهى و روح ايمان آنها را آنطور كرد كه بر همه ستمكاران عصر خودشان غلبه پيدا كردند و اسلام را زنده كردند و براى ما و شما برادرهاى عزيز الگو شدند كه ما از كمى عده و كمى عده و كمى ابزار جنگ در مقابل تمام قدرت‏هايى كه امروز با ما به جنگ برخاسته‏اند، مقاومت كنيم و همانطورى كه اولياء ما عليهم السلام نشان دادند كه در مقابل مستكبران گاهى با تبليغ و گاهى با اسلحه بايد ايستاد و مستكبران را بايد به جاى خودشان نشاند، ما هم الگوى آنها را، تبعيت از آنها را مى‏پذيريم. و شما جوان‏ها نشان داديد كه در اين ميدان‏هاى نبرد بين حق و باطل با اينكه آنها از ابزار جنگى فراوان و از افراد هم همين طور و از مصر و اردن و آنجاها هم مستقيماً به آنها كمك مى‏شد و از ساير كشورها هم كمك مالى و كمك اسلحه و همه اينها مى‏شد، معذلك يك جمعيت كمى به حسب عدد، و قوى و شوكتمندى به حسب روح در مقابل همه ايستادند و شكست دادند آنها را.

پيروزى را شمشير نمى‏آورد، پيروزى را خون مى‏آورد

برادرها! اين ايمان را حفظ كنيد، اين قدرت الهى را حفظ كنيد و اين تعهد خودتان را به اسلام و به ملت حفظ كنيد و به پيش برويد. صدام به حسب آن مثلى كه گفته شده است كه يك ديوانه سنگ را

صحيفه نور ج 16 صفحه 68

در چاه مى‏اندازد و پنجاه عاقل يا بيشتر نمى‏توانند بيرون بياورند، اين يك ديوانه‏اى بود كه يك اقدامى كرد و يك سنگى را در چاه انداخت و موجب زحمت ملت خودش، ملت ما و ساير ملت‏ها گرديد كه حالا دست به دامن دولت‏ها شده است تا آنها بيايند و وساطت كنند و ميانجيگرى كنند كه او را نجات بدهند. او ديگر قابل نجات نيست و ما هم يك قدم عقب نخواهيم نشست.

مصالحه با جنايتكار و سازش با جنايتكاران، اين يك جنايتى است بر مردم متعهد و يك جنايتى است بر اسلام. ما حرفمان از روز اول تا حالا و بعدها معلوم است. ما جنايتكار را كه در كشورمان هست، مى‏گوئيم بايد برود. مسلمان‏ها هم موظفند به حسب شرع مطهر به اينكه بيايند و اينها را بيرون كنند. شارع مطهر فرموده‏اند كه در قرآن كريم كه اگر يك طايفه‏اى بر طايفه ديگر از مسلمين بخواهند طغيان كنند و تجاوز، بر همه مسلمين واجب است كه اين جنايتكار و طاغى و ياغى را با او جنگ بكنند و اگر برگشت به اطاعت خدا، آنوقت بنشينند با او صحبت بكنند. ما حزب بعث را جنايتكارانى مى‏دانيم كه در حال صلح و جنگ در جنايتند. در طول حكومتشان در عراق در حال جنگ نبودند، لكن جنايت آنها بر اسلام، بر مسلمين، بر ملت عراق، بر مراجع عظام عراق و بر علماء اسلام هر روز واقع مى‏شد و بعد هم آن ديوانگى را كه در فطرت آنها بود و طغيانگرى را كه خميره ذاتى صدام است، آن ديوانگى را عمل كرد و عقلاى اسلام و عقلاى جهان دست به هم دادند كه اين سنگ را از چاه بيرون بياورند لكن كار اين ديوانه آنطور است كه نمى‏شود اين سنگ را بيرون آورد مگر با اسلحه و قوت ايمان، شما ثابت كرديد كه مى‏توانيد در مقابل قدرت‏ها بايستيد و شما ميدان‏هاى نبردتان در تاريخ ظبط خواهد شد.

اگر امروز همه قدرتمندان و همه ياوه سرايان تبليغاتى به ضد شما و به ضد جمهورى اسلامى قلمفرسايى مى‏كنند با سخنرانى يا توطئه لكن نمى‏توانند روى حق پرده‏پوشى كنند. شما بحقيد، همانطورى كه امام سيدالشهدا بحق بود و با عده قليلى مقابله كرد و در عين حالى كه به شهادت رسيد و فرزندان او هم به شهادت رسيدند، لكن اسلام را زنده كرد و يزيد و بنى اميه را رسوا كرد. شما هم شيعيان همان حضرت هستيد، شما هم در اين نبردهاى بزرگى مثل نبرد آبادان و مثل تنگه چزابه و مثل بستان‏كارى كرديد كه اعجاز بود، اعجاز بود از باب اينكه يك جمعيت كم با عده و عده كم و با ايمان بزرگ اين اعجاز را آفريدند و صدام كه اين كار غلط را به تخيلاتى كه كرده بود انجام داد، الان پشيمان شده است و به همه دولت‏ها براى كمك دست دراز كرده است و از همه كشورها كمك خواسته است و همه هم، تقريباً اكثر قريب به اتفاق هم به او كمك مى‏كنند و همه كمك‏هايى را كه آنها كرده‏اند نتوانسته‏اند يك ايمانى براى او بفرستند، براى اينكه در خودشان هم نبود.

اشتباهشان در همين است كه خيال مى‏كنند زيادى جمعيت و زيادى اسلحه كار انجام مى‏دهد و نمى‏دانند كه آن چيزى كه كار را انجام مى‏دهد بازوى قوى افراد است. افراد كم با بازوان قوى و قلب مطمئن و قلب متوجه به خداى تبارك و تعالى و عشق به شهادت و عشق به لقاءالله، اينهاست كه پيروزى مى‏آورد. پيروزى را شمشير نمى‏آورد پيروزى را خون مى‏آورد. پيروزى را افراد و جمعيت‏هاى زياد نمى‏آورد پيروزى را افراد و

صحيفه نور ج 16 صفحه 69

جمعيت‏هاى زياد نمى‏آورد پيروزى را قدرت ايمان مى‏آورد ما اكثر الضجيج و اقل الحجيج حاجى خيلى مى‏رود به مكه، لكن آن كه حج الهى را بجا مى‏آورد، آن كم است. و سپاه پاسدار و بسيج و همه اينها، ارتشى و اينها. آن اقليتى هستند در جنگ و آن اقليتى هستند در نبرد كه كم من فئه قليله غلبت فئه كثيره باذن الله .

شما در تمام جهات معنوى و مادى پيروز هستيد و پيروزى شما پشتوانه پيروزى مستضعفين جهان است‏

فرق است مابين ايده شماها و دشمن‏هاى شما. آنها براى قدرتمندى، براى نمايش قدرت، براى شيطان، با اسلام به جنگ برخاستند و شما براى خدا و براى رضاى او و براى قوت دادن به اسلام و پياده كردن احكام اسلام به دفاع برخاستيد. شما مدافع از انسان‏هاى مظلوم در طول تاريخ هستيد. مدافعات شما از اسلام و پيروزى شما انحصار به پيروزى در ميدان ندارد. شما در تمام ابعاد پيروز هستيد و شما در تمام جهات معنوى و مادى پيروز هستيد و شما در طول تاريخ پيروز هستيد و پيروزى شما پشتوانه پيروزى مستضعفين جهان است در طول تاريخ. شمايى كه با آغوش باز و با روى گشاده به طرف الله و به طرف لقاءالله و به طرف شهادت مى‏رويد پيروز هستيد، چه در ميدان جنگ پيروز بشويد و مى‏شويد و چه خداى نخواسته شكست بخوريد و نخواهيد خورد. شما آن چيزى را كه همراه داريد دشمنان شما ضد او را همراه دارند شما رضاى خدا را همراه داريد و آنها سخط خدا را. شما ايمان را همراه داريد و آنها طرفدارى از كفر را. شما آرامش قلبى داريد و در اين جنگ با آرامش، با خاطر آسوده، با اين ايده كه اگر شهيد بشوم پيروزم و اگر پيروز بشوم هم پيروزم، شما اين را داريد و آنها از مرگ فرار مى‏كنند. بين اين دو طايفه بسيار فرق است، آن كه مرگ را در آغوش مى‏گيرد براى اينكه شهادت است، براى اينكه از اسلام است، براى اينكه دفاع از حق است و آن كه از مرگ فرار مى‏كند براى اينكه براى طعمه جنگ مى‏كند. فرق است مابين ملتى كه داوطلب براى شهادت هست و براى پيروزى هست و من اميدوارم كه داوطلب‏ها بيشتر بروند و اسم بنويسند و خواهند رفت با آنهايى كه، بين اينها و آنهايى كه با سرنيزه به جنگ مى‏آيند، اگر اقدام نكنند از پشت كشته خواهند شد، آنهايى كه با اسم داوطلب، با فشار و زور و با هزار جور اذيت وادار به جنگ مى‏شوند، آنهايى كه ملت‏هايشان به آنها پشت كرده است. بين شما كه ملت پشتيبان شماست و نگهبان از شماست و به همين جهت خداى تبارك و تعالى نگهبان شماست و پشتيبان شماست با آن كه براى شيطان مى‏خواهد جنگ بكند، براى شيطان نفس مى‏خواهد جنگ بكند فرق است مابين اينها، فرق است مابين انقلاب اسلامى ايران با انقلاب‏هاى دنيا. انقلاب‏هاى دنيا بى‏استثنا براى ايمان نيست، براى خدا نيست، انقلاب ايران براى خداست و از اول هم فرياد خدا بوده است، الله اكبر بوده است و تا آخر هم همين است.

اين بدبخت‏هائى كه از ايران فرار كرده‏اند يا در خارج بوده‏اند و به تبع طمع‏هاى پوچ شيطانى نشسته‏اند و صحبت مى‏كنند و دروغپردازى مى‏كنند و يكى از دروغ‏هاى بزرگشان كه در راديوها هر

صحيفه نور ج 16 صفحه 70

شب شايد باشد و همين ديشب دو مرتبه يا سه مرتبه بود اينكه ايران از اسرائيل - چيز مى‏آورد - ابزار جنگ مى‏آورد و مى‏خرد. ايرانى كه بيست سال است با اسرائيل در جنگ است، اسرائيل را مى‏كوبد و به حسب حكم شرعش با اسرائيل نمى‏تواند هيچ تناسبى داشته باشد و نخواهد داشت. چند مرتبه همين ديشب بود كه از كى گفته است، چى گفته است، كى گفته است، كه اينها از اسرائيل چيز مى‏خرند و آنها هم كه در خارج نشسته‏اند و فكر اين را مى‏كنند كه بيايند ايران بعد از اينكه شما جوان‏ها جانبازى خودتان را كرديد ايران را تسليم يك دسته اشخاص منحرف كنند، اينها هم افكارشان مثل افكار همان صدام است. صدام هم پيش خودش فكر كرد و اين فكر را هم تقويت كردند شيطان‏هاى بزرگ در او كه توبه ايرانى كه الان به هم خورده است و هرج و مرج است و ارتشى ندارد و چيزى ندارد حمله كن و اسم خودت را مثل اسم سعد وقاص كن و خودت را بگو فاتح قادسيه. غافل از اينكه اينجا بچه‏هاى نارسشان هم، بچه‏هاى كوچكشان هم در مقابل او ايستاده‏اند و تا هستند نمى‏توانند اينها يك همچو كارهائى را انجام بدهند.

شما برادرها با قدرت ايمانى و با قدرت اسلامى اين پيروزى‏ها را به دست آورديد خصوصاً با اين پيروزى اخير تنگه چزابه به آنها فهمانديد كه افكارتان غلط بوده است و آرزوهايتان برباد است. و من همانطورى كه گفتيد دعا كنم، من هميشه به شما دعا مى‏كنم، من دعاگوى شما هستم و من شما را دوست مى‏دارم. شما برادران من هستيد، فرزندان من هستيد و من در محضر خداى تبارك و تعالى به اين پيروزى‏هاى شما كه پيروزى‏هايى است كه با تعهد اسلامى، براى اسلام است و من افتخار مى‏كنم، مباهات مى‏كنم به درگاه خدا كه يك همچو در يك همچو مقطع از زمان واقع شدم كه جوانان ما اينطور هستند. در يك مقطع از زمان واقع شديم كه دست آنهايى كه به واسطه تبعيت از آمريكا جوان‏هاى ما را به فساد مى‏كشاندند و با همه قدرت، همه تبليغات و با درست كردن مراكز فحشا، مراكز قمار، مراكز خمارى و جلسه‏هاى فاسد، جوان‏هاى ما را مى‏خواستند به فساد بكشند و خداى تبارك و تعالى به داد ما رسيد، به داد كشور ما رسيد، به داد ملت ما رسيد و شما جوان‏ها را بسيج كرد، بسيج الهى شما را كرد كه حفظ كنيد اين كشور را و دست رد به سينه تمام شياطين و قدرتمندان بزنيد و شما پيروز هستيد.

خداوند انشاءالله شما را همانطور كه در اينجا پيروز كرده است بعدها هم پيروز كند، خداوند شما را پيروز كند بر شيطان باطنى و شما را بر نفس خودتان پيروز كند تا انشاءالله وقتى كه به محضر خدا رفتيد با نشانه‏هاى افتخارآميز در خدمت او برويد.

والسلام عليكم و رحمه الله و بركاته

پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها