پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391 10:44 AM
بسم الله الرحمن الرحيم
متقابلاً ولادت با سعادت حضرت عسكرى سلامالله عليه را خدمت آقايان تبريك عرض مىكنم و همين طور سالگرد پيروزى انقلاب اسلامى را و از خداى تبارك و تعالى مىخواهم كه ما را براى پيشبرد و اجراى احكام اسلام هدايت فرمايد.
آنچه كه احساس مىشود اين است كه اسلامشناسان و مدعيان جامعهشناسى نه از اسلام اطلاعى دارند و نه از جامعهشناسى. شما مىبينيد كه اشخاص و گروههائى كه مدعى اين مسائلند، چون از اسلام و قدرت اسلام و از وضع جامعه اسلامى اطلاعى ندارند گمان مىكردند كه اين انقلاب در همان روزها و ماههاى اول نتواند خودش را نگه دارد و از داخل خودش و خارج منهدم مىشود. آنها نمىدانند كه وقتى انقلاب مردمى باشد، آن هم با ايده اسلامى، با انقلاباتى كه گروهى و يا اشخاص مىكنند، با هم فرقهاى زياد دارد. در انقلابهاى مردمى، همه مردم بر اثر فشارهائى كه در ساليان دراز ديدهاند، كمكم براى نجات خود و كشورشان انقلاب مىكنند كه در انقلاب ما روحانيون و خطبا در بيدارى مردم نقش اساسى داشتند. وقتى انقلاب از متن مردم باشد نمىشود با گروهى يا دستهاى و يا حتى لشكرهائى آن را شكست داد. مثلاً امريكا و يا يك قدرت بزرگ ديگر مىتواند ايران را اشغال كند، ولى نمىتواند انقلاب را شكست دهد چنانكه در افعانستان، شوروى با شكست روبرو شد و به نظر مىرسد كه پشيمان است. آمريكا مىتواند با هواپيماهايش شهرهاى ما را بمباران كند، ولى وقتى وارد ايران شد چه؟ مردم آنها را با چنگ و دندان از بين مىبرند. آنانى كه خيال كردند مىتوانند انقلاب ما را شكست دهند، از باب اين است كه نه اسلام را شناختهاند و نه مردم ايران را.
ما مىبينيم در خوزستان و مكانهائى كه در آنجا جنگ است، مردم چگونه مقاومت مىكنند. من وقتى نماز جمعه بعضى از شهرهاى خوزستان را مثل آبادان و اهواز و دزفول مىبينم پيش خود مباهات مىكنم كه بحمدالله اسلام چنين مناطقى را داراست، مناطقى كه هر آن احتمال بمباران دارد، جماعتش با آن قدرت تشكيل مىگردد و امام جماعتش با آن قدرت صحبت مىكند. جمعههاى شهرهاى جنگى غير از جمعه تهران و قم و ساير بلاد است، جمعههاى اين شهرها به ايران روحيه مىدهد. صدام كه از راه دور شما را زير گلوله مىگيرد و يا بمباران مىكند خود دليل واضحى است
بر ضعف و زوال عدم قدرت نظاميش. و مضحك اينكه مساله جنگ را با اينكه دنيا مىداند كه چگونه است، حسين اردنى مى خواهد وارد جنگ رسمى شود، او مىخواهد انتحار كند. اين هم از باب اين است كه آنها نه اسلام را شناخته اند، نه مردم ايران را و نه تعهد مردم را نسبت به اسلام و ايران. اينان خيال مىكنند كه مردم ما مثل خودشانند. نمىدانند كه اگر يك روز سر نيزه را از روى سر مردمشان بردارند از بين مىروند به خلاف ايران. ايران قدرتهاى بزرگ را بيرون راند و قدرتش از روز اول هم بيشتر شده است. نمونهاى را كه شما ذكر كرديد، هر روز من مىبينم. پيرزن و پيرمردهايى هستند كه مىآيند كه پسرهايشان شهيد شدهاند، ولى با اين وصف مىآيند و گريه مىكنند كه اجازه دهيد برويم جنگ. من به آنها مىگويم كه شما هم مثل من پيرمرد هستيد و نمىتوانيد بجنگيد. مىگويند مىرويم و يك كارى مىكنيم. اين است روحيه مردم ما. به وصيتنامه جوانان نگاه كنيد، اين وصيتنامهها انسان را مىلرزاند و بيدار مىكند. بحمدالله ايران يك كشور نمونه است. اميدوارم مردم با هدايت روحانيون همانگونه كه هستند باز هم قدرتشان را حفظ كنند تا انشاءالله احكام اسلام پياده شود. البته مىدانيد كه نهضت و انقلاب براى پياده كردن احكام اسلام است. ما مقصد ديگرى غير از اين نداشتيم. آخر شما كه نمىخواستيد قدرت كسب كنيد، بلكه مىخواستيد قرآن را احيا كنيد و بحمدالله در شرف پياده شدن است. البته گرفتارىها و كمبودهايى هست، چه مىشود كرد، مىدانيد در حال جنگيم، انشاءالله بر طرف مىشود.
گفتيد مبلغ كم داريد و به همين خاطر حوزه تشكيل دادهايد، بسيار مفيد است. ما امروز احتياج به مبلغ داريم. روحانيون حوزه علميه قم و ساير حوزهها به ساير شهرها مىروند ولى باز هم كم است. حوزههاى شهرها پشتوانه حوزههاى اصلى است. من كراراً به همه تاكيد كردهام كه درسهاى حوزهها بايد به همان وجه سنتى خودش محفوظ باشد. فقه بايد همان فقهى باشد كه در بين ما هست. اگر از فقه سنتى منحرف بشويم فقه از بين مى رود. بايد به همان صورت و قدرتى كه مشايخ ما از ابتدا تا به حال فقه را حفظ كردهاند، حفظ كنيد. اميدوارم آقايان موفق باشند. باز هم از اينكه اينجا تشريف آوردهايد تشكر مىكنم. خداوند همه شما را موفق كند و اسلام را تا ظهور حضرت امام زمان سلام الله عليه به پيش ببرد.
والسلام عليكم و رحمه الله