پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391 10:42 AM
بيانات امام خمينى در ديدار با سرپرست سازمان تربيت بدنى و اعضاى تيم ملى كشتى آزاد ايران
بسم الله الرحمن الرحيم
اين چهرههاى شما و اين حال بشاشتى كه در چهرههاى شما ديده مىشود، اين خودش پيروزى است و من اميدوارم كه شماها انقلاب ايران را عملاً صادر كنيد به كشورهاى ديگرى كه مىرويد و اميدوارم كه در جهان شما پيروز باشيد و مهم اين است كه در كنار اين پيروزىها همانطور كه توجه داشتيد و داريد، انشاء الله پيروزى بر نفس خودتان هم داشته باشيد. پهلوانها از سابق ايام، اينها كه در زورخانهها آنوقت چه مىكردند، توجه خاصى به اسلام داشتند مخصوصاً در صحبتهاشان، در كارهاشان همه با ذكر خدا و ذكر اميرالمومنين سلام الله عليه توأم بود و اين در روحيههايشان تأثير داشت. اين ذكرها در روحيهها تاثير دارد و شما با اخلاق خوش خودتان و با رفتار خودتان و با كردار خودتان انشاء الله كه اين وجهه اسلامى جمهورى اسلامى را صادر كنيد به خارج. وقتى كه شما پهلوانهاى عزيز و شما قهرمانان در خارج از كشور رفتيد و پيروزى چشمگير به دست آورديد و ديدند مردم كه شما وضع روحى تان هم يك وضع خاصى است، با ديگران فرق دارد، اعمالتان هم با ديگران فرق دارد، اين موجب اين مىشود كه اينهمه بوقهائى كه بر ضد اسلام و مسلمين و بر ضد ملت ما هست اينها خنثى بشود. شما مى دانيد كه الان همه كوششهاى قدرتهاى بزرگ اين است كه ايران را منزوى كنند بكلى و اصلا از نقشه دنيا ساقطش كنند. و اينها نمىدانند كه خدا را نمىشود منزوى كرد، اسلام را نمىشود منزوى كرد و اين جوانهاى اسلام كه بحمد الله در صحنه حاضرند و براى اسلام كوشش مى كنند، براى پيروزى اسلام فداكارى مىكنند، اينها را نمىشود منزوى كرد و شما جاى خودتان را در دنيا انشاء الله باز مىكنيد و نام ايران و نام اسلام را همه جا مشهور مىكنيد و بيرق اسلام را سرافراز كنيد و ملت مسلمان را مفتخر مىكنيد. و آنى هم كه قسمت من هست اين است كه دعا كنم به شما و من دعا مىكنم و سلامت و سعادت و توفيق همه شما را از خداى تبارك و تعالى خواستارم و پيروزى شما را خواستارم. خداوند اين پهلوانهاى اسلامى را بر همه نقاط دنيا پيروز كند. خداوند تاييدتان كند انشاءالله.
والسلام عليكم ورحمه الله