0

مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)

hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35378

پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391  10:42 AM

صحيفه نور ج 15 صفحه 258

تاريخ: 21/9/60

بيانات امام خمينى در ديدار با سرپرست سازمان تربيت بدنى و اعضاى تيم ملى كشتى آزاد ايران

پهلوان‏ها از ايام سابق توجه خاصى به اسلام داشتند

بسم الله الرحمن الرحيم‏

اين چهره‏هاى شما و اين حال بشاشتى كه در چهره‏هاى شما ديده مى‏شود، اين خودش پيروزى است و من اميدوارم كه شماها انقلاب ايران را عملاً صادر كنيد به كشورهاى ديگرى كه مى‏رويد و اميدوارم كه در جهان شما پيروز باشيد و مهم اين است كه در كنار اين پيروزى‏ها همانطور كه توجه داشتيد و داريد، انشاء الله پيروزى بر نفس خودتان هم داشته باشيد. پهلوان‏ها از سابق ايام، اينها كه در زورخانه‏ها آنوقت چه مى‏كردند، توجه خاصى به اسلام داشتند مخصوصاً در صحبت‏هاشان، در كارهاشان همه با ذكر خدا و ذكر اميرالمومنين سلام الله عليه توأم بود و اين در روحيه‏هايشان تأثير داشت. اين ذكرها در روحيه‏ها تاثير دارد و شما با اخلاق خوش خودتان و با رفتار خودتان و با كردار خودتان انشاء الله كه اين وجهه اسلامى جمهورى اسلامى را صادر كنيد به خارج. وقتى كه شما پهلوان‏هاى عزيز و شما قهرمانان در خارج از كشور رفتيد و پيروزى چشمگير به دست آورديد و ديدند مردم كه شما وضع روحى تان هم يك وضع خاصى است، با ديگران فرق دارد، اعمال‏تان هم با ديگران فرق دارد، اين موجب اين مى‏شود كه اينهمه بوق‏هائى كه بر ضد اسلام و مسلمين و بر ضد ملت ما هست اينها خنثى بشود. شما مى دانيد كه الان همه كوشش‏هاى قدرتهاى بزرگ اين است كه ايران را منزوى كنند بكلى و اصلا از نقشه دنيا ساقطش كنند. و اينها نمى‏دانند كه خدا را نمى‏شود منزوى كرد، اسلام را نمى‏شود منزوى كرد و اين جوانهاى اسلام كه بحمد الله در صحنه حاضرند و براى اسلام كوشش مى كنند، براى پيروزى اسلام فداكارى مى‏كنند، اينها را نمى‏شود منزوى كرد و شما جاى خودتان را در دنيا انشاء الله باز مى‏كنيد و نام ايران و نام اسلام را همه جا مشهور مى‏كنيد و بيرق اسلام را سرافراز كنيد و ملت مسلمان را مفتخر مى‏كنيد. و آنى هم كه قسمت من هست اين است كه دعا كنم به شما و من دعا مى‏كنم و سلامت و سعادت و توفيق همه شما را از خداى تبارك و تعالى خواستارم و پيروزى شما را خواستارم. خداوند اين پهلوان‏هاى اسلامى را بر همه نقاط دنيا پيروز كند. خداوند تاييدتان كند انشاءالله.

والسلام عليكم ورحمه الله

پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها