پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391 10:36 AM
بيانات امام خمينى در جمع پرسنل مركز آموزش (06) كادر و گروه 22 توپخانه شهرضا، فرماندهان نظامى و وزير مسكن و شهرسازى و معاونين و مشاورين اين وزارتخانه
بسم الله الرحمن الرحيم
من با اينكه در روز شنبه بناى بر اينكه صحبتى بكنم نداشتم، معذلك چون شما جوانان عزيز كه پاسداران اين اسلام هستيد و سربازان ارجمند اسلام هستيد، چهرههاى شما را كه مىبينيم و عزم راسخى كه از ماوراء اين چهرهها مشاهده مىكنم، من را ملزم كرد كه چند كلمه ولو براى دعا با شما عزيزان صحبت كنم.
من اين عكسهائى كه در دست شماست، جوانان عزيزى كه در راه اسلام و كشور اسلامى، ما از دست دادهايم موجب افتخار همه شماست در مقابل اسلام و اسلام عزيز اين فداكارىها را از ياد نخواهد برد. شما امروز بحمد الله خودتان اسلام را پشتيبانى مىكنيد و مثل رژيم سابق نيست كه شماها زحمت بكشيد و زحمت شما براى قدرتهاى ديگر باشد. برادران من! شما امروز هر چه فداكارى بكنيد و هر چه خدمت بكنيد، خدمت به كشور خودتان است و خدمت به اسلام است. اسلام عزيز از آنوقتى كه وجود پيدا كرده است، فداكارىهاى بسيار تقديم خداى تبارك و تعالى كرده است. و بحمد الله امروز هم كه با دست شما و با اراده مصمم شما عزيزان دفاع از حق خودتان و دفاع از كشور خودتان و دفاع از اسلام عزيز مىكنيد، شما هم همان اجر را داريد كه لشگرهاى صدر اسلام در احد و خندق و ساير جبههها داشتند. آن روز اسلام امانتى بود در دست آنها كه با جانفشانى نگهدارى كردند و امروز هم اسلام امانتى است در دست همه ما كه بايد به اندازه توان خودمان خدمتگزار به اسلام باشيم و حفظ كنيم كيان اسلام را. من از خداى تبارك و تعالى خواهانم كه شما عزيزان را مصممتر و اراده شما را قويتر و مشتهاى شما را فشردهتر و صفهاى شما را فشردهتر كند، كه گرگهايى كه در كمين هستند و همه دنبال اين هستند كه اين كشور را برگردانند به حال سابق، آنها را مايوس كنيد. شما امروز مىدانيد كه ملت شريف ما پشتيبان شما عزيزانند.
همانطورى كه شما كوشش مىكنيد در راه اسلام و فداكارى مىكنيد در راه كشور اسلامى
خودتان، همه ملت هم در پشت جبهه با شما همكار هستند و همفكر هستند و پشتيبان شما هستند. و ارتش و سپاه و ساير قواى مسلح وقتى كه پشتوانه شان يك ملت شد، اين آسيبپذير نخواهد بود. و انشاء الله شما با عزم راسخ خودتان و با اراده مصمم خودتان در جبههها به پيش برويد و دست جنايتكارانى كه از امريكا دستور مىگيرند، از كشور خودتان كوتاه كنيد و افرادى كه در بين اين ملت هستند و يك اقليتهاى بسيار ناچيزى هستند با اراده شما و با عزم شما و با فعاليتهاى شما، آنها هم به اشخاصى كه از اين عالم به جهنم رفتند، ملحق بشوند. خداوند همه شما را سلامت و قدرت و عزت و شوكت بدهد و دشمنان اسلام را انشاء الله از صفحه روزگار بردارد.
والسلام عليكم و رحمه الله و بركاته