پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391 2:36 AM
بيانات امام خمينى به مناسبت روز جهانى قدس
اگر مسلمين با هم اتفاق پيدا بكنند هيچ مصيبتى پيش نمىآيد
بسم الله الرحمن الرحيم
روز قدس را بايد مسلمانها زنده نگه دارند. من كراراً راجع به طمع اسرائيل تنبه دادهام كه اسرائيل اينطور كه اكتفا كند به آن زمينهائى كه غصب كرده است، حالا ديديد كه پايتخت خودش را در قدس قرار داده است. و تمام اين چيزهائى كه از آمريكا و از طرفدارهاى حقوق بشر و از اين محافل و مجالسى كه در خارج هست، اينها تمام يك شعرهاى غير موزون است و لهذا مىبينيد كه انكار مىكنند و اسرائيل هيچ اعتنا نمىكند، تنبه مىدهند، اسرائيل آنها را محكوم مىكند. اين براى اين است كه مسأله، مسأله جدى نيست اينطور نيست كه آمريكا جداً مخالف باشد با اينكه پايتخت اسرائيل در قدس باشد و معذلك اسرائيل بتواند يك همچو كارى بكند، اينها همه يك مانورهائى است كه مىدهند، يا مثلاً مجالس حقوق بشر و مجالس ديگرى كه از همين ابواب هست در آنجا، در آن ممالك هست، اينها همه دستشان توى هم است و براى چاييدن ما مسلمين و كسانى كه در آسيا، در افريقا، در آنجا هستند، و مع الاسف مسلمين متنبه نمىشوند.
ملتها بايد خودشان راجع به اين مسائل قيام كنند براى اينكه دولتها هم غالباً الا كمى اگر باشد آنها هم دستشان با همان ابرقدرتها توى هم هست و لهذا مىبينيد كه اينطور جناياتى كه از آمريكا واقع مىشود، مسلمانها يعنى دولتهاى اسلامى هيچ از خودشان گرايشى نشان نمىدهند، گاهى هم اگر يكىشان يك چيزى بگويد، يك حرفى است، بيش از يك حرف نيست. الان شما ديديد كه امريكا با اين جوانهاى عزيز ما، با اين دخترها، با اين پسرها، با اين دانشجوهاى عزيز چه رفتار وحشيانه كرد و آنها چه شجاعتى در مقابل پليس آمريكا از خود نشان دادند و در مقابل همه قدرتهائى كه آنجا بود و همه پليسها و همه دستگاههاى انتظامى، اينها با مشت گره كرده ايستادند، تحمل كتكها را كردند، تحمل جنايتهاى امريكا را كردند لكن از آن مسأله اى كه پيش آنها مسأله بود، اصلاً نگذشتند. مسلمين بايد از اين جوانها، از اين جوانهائى كه از ايران در خارج هست، چه در انگلستان و چه در اروپا و چه در امريكا هست، تنبه پيدا كنند كه بايد چه كرد. ما دولتها را ازشان مأيوس هستيم لكن ملتها ميزانند، ملتها در مقابل اين جنايتى كه امريكا كرده است و اخيراً هم انگلستان نسبت به اين جوانهاى غيور ما، چه نشان دادند؟ چه عكسالعملى نشان دادند؟ اگر در بلادى باز عكسالعملى
بود، از جوانهاى ايرانى و گاهى هم از آنها بود اما ملتها خيلى عكسالعملى نشان ندادند و اين براى اين است كه ملتهاى اسلامى باز تنبه به اين پيدا نكردند كه تعليمات اسلام چى است.
اسلام همه مسلمانها را وادار مىكند به اينكه با هم متفق باشيد، اختلاف نداشته باشيد، اگر اختلاف داشته باشيد، فشل مىشويد و رنگ و بويتان از بين مىرود و معالاسف - با اينكه - ما مىبينيم كه ما هر چه مصيبت پيدا كرديم از سالهاى طولانى تا حالا از اين اختلافاتى بوده است كه در داخل خودمان بوده. دولتهائى كه، دولتهاى ممالك اسلامى، نه دولتهاى اسلامى، من مىتوانم بگويم دولت اسلامى، چطور من به دولت عراق بگويم دولت اسلامى؟ چطور من به دولت مصر بگويم دولت اسلامى؟ اين دولتهائى كه در ممالك اسلامى هستند، اينها را مىبينم كه بر ضد مسلمين، بر ضد اين مسلمينى كه الان در ايران مقابل امريكا و مقابل شوروى ايستادهاند، آنها پايگاه درست مىكنند براى امريكا كه بيا حمله كن به مسلمين. ما چطور مىتوانيم امثال سادات را كه پايگاه درست مىكند و دعوت مىكند از امريكا كه هجوم كنند به ايران و به مملكت اسلامى، چطور ما مىتوانيم اين را مسلم بدانيم؟ و چطور مىتوانيم عراق را، دولت عراق را مسلم بدانيم در صورتى كه اسلحه مىفرستند به ايران و دائماً ايران را دارد مورد هجوم قرار مىدهد و براى امريكا دارد كار مىكند؟ و من گمانم اين است كه امريكا، شوروى را هم بازى داده. شورورى الان به عراق كمك مى كند در صورتى كه عراق آمريكائى است، نه شوروى. كمكها را از او مىگيرد كه به ايران صدمه وارد كند و راه را براى امريكا باز كند نه اينكه مىخواهد راه را براى شوروى باز كند. امريكا بازى داده اين شوروى را هم و آنها اسلحه مىدهند كه براى امريكا كار مىكنند. آنها به خيال اينكه اين اسلحه را كه مىدهند به نفع شوروى هست و حال آنكه نيست به نفع شوروى. و در هر صورت مسلمين اگر چنانچه با هم اتفاق پيدا بكنند و وحدت كلمه پيدا بكنند، نه قضيه قدس پيش مىآيد و نه قضاياى افغانستان پيش مىآيد و نه قضايائى كه براى مسلمين در جاهاى ديگر پيش مىآمد و پيش مىآيد، پيش مىآيد.
تا يك دولت اسلامى به تمام معنا روى كار نيايد ما بايد باز همين گرفتارىها را داشته باشيم
بايد تا كى ملتهاى مسلم هم در غفلت باشند؟ چرا اين ملتها در مقابل اين ابرقدرتها قيام نمىكنند؟ ايران قيام كرد، الان هم دو سال است كه مىگذرد بر امر و تمام قدرتها هم مخالفت كردند معذلك ايران سر جاى خودش هست و ايستاده است و ابداً اعتنا به اين هياهو نمىكند و همه كارهائى هم كه اينها كردند فلج كرده. خوب همين كودتائى كه تمام اين دولتهاى اطراف و آن دولتهاى بزرگ دست در آن داشتند و لكن نتوانستند كارى بكنند، چرا؟ براى اينكه مساله، مسأله ملت است. اگر دولت شاه بود و امريكا مىخواست كودتا بكند فوراً مى شد اما حالا مسأله، مسأله ملت است يعنى اينطور نيست كه دولت و ملت دو تا باشند، اينطور نيست كه مثل دولت عراق باشد كه ملت با او دشمن است، مثل دولت مصر باشد كه ملت با او دشمن است. اينجا ملت اسلامى است كه حكومتش اسلامى است و
ملت با اين حكومت موافقند، از اين جهت توطئهها را خود ملت به دست مىآورد. خود اين سربازها توطئههائى كه در داخل سربازخانهها انجام مىگيرد به دست مىآوردند و گزارش مىدهند. پاسدارها همه دنبال اين مطلب هستند كه اين توطئهها را خنثى كنند و خود ملت است كه ناظر است، در همه جا ناظر است و الان هم در همه اطراف، اين جنايتكارها را به تدريج پيدا مىكنند و معرفى مىكنند و خودشان مىگيرند و تحويل مىدهند. اگر دولتها بفهمند اين معنا را كه اگر اينها با ملت خودشان درست رفتار كنند و ملت همراه آنها باشد چه خواهد شد، اگر اين خوفى كه اين ابرقدرتها ايجاد كردند در اين دولت ها بفهمند كه در دولت ايران هم اين اخافهها هميشه بوده است و حالا هم هست لكن دولت فعلى ايران ديگر گوش به اين حرفها مىدهد، اگر بفهمند كه طرفدارى ملت از يك دولتى چه معنا دارد، بفهمند اين معنا را كه اگر ملتها را دلشان را به دست بياورند و حكومت بشود يك حكومتى كه مال خود ملت باشد، از خود ملت جوشش كند و عقائد، عقائد اسلامى باشد، احكام، احكام اسلامى باشد و زير سايه اسلام بخواهند زندگى بكنند و ملتهائى كه به اسلام عقيده دارند همراه آنها بشوند، آنوقت مىفهمند كه هيچ يك از دولتهاى بزرگ نمىتوانند كارى انجام بدهند چنانچه در اينجا نتوانستند. تا الان دو مرتبه، سه مرتبه به حسب تظاهر، هى قيام كردند يا چيز كردند كه كودتائى بكنند يا بريزند در ايران لكن فشل شدند و دائماً هم در صدد هستند، نه اين است كه در صدد نيستند، لكن من مطمئنم و اطمينان مىدهم به ملت خودمان كه نمىتوانند كارى انجام بدهند. ملت بايد توجه داشته باشد كه تا توجه به خدا دارد، تا توجه به اسلام دارد، تا خدمتگزار اسلام است كسى نمىتواند به او آسيبى برساند، مگر كه اين حيثيت از دستشان برود. بايد اين جهت اسلاميت را - خالص اسلاميت - حفظ كند. اين ملىگراها و اينها كه هى فرياد ملى ملى مىزنند، همينهائى هستند كه بعضىشان در اين كودتا هم دخالت داشتند، بر ضد اين مملكت خودشان براى ديگران، همينها هستند كه بعضىشان به طورى كه شواهد هست دخالت در اين امر داشتند. اين جهات مختلفه، گروه مختلفهاى كه در ايران هست و هى داد خلق را مىزنند و داد اينكه ما چطور هستيم، اينها هم همينهائى هستند كه در اين مسائل دخالت داشتند، اينها هم همينهائى هستند كه مىروند در امريكا اين جوانهاى عزيز ما كه گرفتار هستند، همين اشخاص كه دعوى خلقيت و - نمىدانم - چه مىزنند، همينها آنجا مىروند به آنها مىگويند اى مرتجعين. اينها چه جمعيتهائى هستند؟ در داخل اين كارها را مىكنند، در خارج اين كارها را مىكنند. تا ملتها بيدار نشوند و اين ريشهها را نكنند و تا يك دولتى كه دولت اسلامى باشد به تمام معنا، دولتى باشد كه متعهد باشد به احكام اسلام، دولتى باشد كه غربزده نباشد، به اسلام گرايش داشته باشد، روى كار نيايد ما بايد باز همين گرفتارىها را داشته باشيم.
مجلس بايد به تمام قوه اى كه دارد و قوه او از همه قوهها بالاتر است و تمام مسلمين واجب است بر آنها كه پشتيبانى كنند از دولت و از ملت و از مجلس بالخصوص، بايد با تمام معنا كوشش كند كه
افرادى كه سركار مىآيند، نخستوزير، ساير وزرا و ساير كسانى كه كارهاى مهم را دارند، از اشخاص مسلمان متعهد، متوجه به كارهائى كه در دنيا مىشود، مدبر، لكن متعهد به اسلام، متعهد به مكتب. مكتب بزرگترين چيزى است كه از براى ما مطرح است، نبايد راجع به مكتب يك كلمهاى كسى بگويد اشتباه مىكنند اگر مىگويند مكتب چطور. تمام مقصد ما مكتب ماست و مسلمانهاى ما براى مكتب ماست كه اينطور قدرت دارند و اينطور در مقابل ديگران مىايستند. اگر چنانچه ساير ممالك اسلامى هم مكتب خودشان را حفظ كنند، اين مكتب اسلام را، اگر مكتب اسلام را حفظ بكنند مطمئن باشند كه هيچ قدرتى به آنها آسيب نمىرساند. و اگر ما مكتب خودمان را حفظ نكنيم، كه يكى از تعليمات مكتب ما اين است كه متفق با هم باشيم، هر يك از اين گروهها يا هر يك از اين افراد كه بر ضد آن رفيق خودش يك كلمهاى بگويد، از مكتب خارج شده است و به درد - اصلاً - ايران ديگر نمىخورد. هر كدام از اينها كه ديگرى را بخواهند تضعيف كنند، مجلس بخواهد يكى ديگر را تضعيف كند يكى ديگر بخواهد مجلس را تضعيف كند، دولت بخواهد مجلس را تضعيف كند، مجلس بخواهد دولتش را تضعيف بكند، رئيس جمهور بخواهد مجلس را تضعيف كند، مجلس بخواهد رئيس جمهور را تضعيف كند، تمام اينها بر خلاف مكتب اسلام است، مخالفت با اسلام است. بايد اين آقايان همانطورى كه مدعى هستند اسلامى هستيم، واقع مطلب اين است كه بايد در علمشان، در قولشان، در خطابههايشان، در حرفهايشان، در نوشتههايشان، در روزنامههايشان نشان بدهند كه ما مسلمان هستيم. اين چه مسلمانى است كه هر روزنامهاى كه مال يك طايفه است به طايفه ديگر فحاشى مىكند؟ ما چى جواب اين مردم را بدهيم كه هى مىآيند از من الان وقت خواستهاند از بازار تهران كه بيايند بگويند اين چه خبر است، كه اين آقايان چهشان است با هم. اين آقاى رئيس جمهور با مجلس، مجلس با رئيس جمهور چرا، چرا اينطور رفتار مىكنند؟ چرا بايد اينطور باشد كه صداى مردم دربيايد؟ من نصيحت به آنها مىكنم، من از لسان اسلام به آنها نصيحت مىكنم كه با هم اختلاف نكنيد. شما اگر اختلاف بكنيد راه را براى ديگران باز مىكنيد، شما اختلاف با هم نداشته باشيد. سر چه اختلاف مىكنيد؟ چه ميراثى هست كه شما مىخواهيد قسمت كنيد و سرش اختلاف مىكنيد؟ اينهمه مردم جوانهايشان را دادند، ميراث براى شما گذاشتند كه اختلاف با هم بكنيد و اينطور توى سر هم بزنيد و اينطور فساد ايجاد كنيد؟! يك قدرى با هم رفيق باشيد، دوست باشيد، برادر باشيد. آقاى رئيس جمهور افرادى كه به درد جامعه اسلامى ما بخورد، به درد مكتب ما بخورد بايد تهيه كند، معرفى كند يعنى نخستوزير را او تهيه مىكند بايد يك شخصى باشد كه همه آن صفاتى كه من گفتهام درش باشد كه در راس همه صفات، مكتبى بودن است. فكر بكند، فكر مكتب اسلام، در صدد باشد كه اسلام را تقويت بكند، در صدد باشد كه احكام اسلام را پياده بكند، نه در صدد اين باشد كه مليت را احيا بكند. آنهائى كه مىگويند ما مليت را مىخواهيم احيا بكنيم، آنها مقابل اسلام ايستادهاند، اسلام آمده است كه اين حرفهاى نا مربوط را از بين ببرد. افراد ملى به درد ما نمىخورند افراد مسلم به درد ما مىخورند. اسلام با مليت مخالف است. معنى مليت اين است كه ما ملت را مىخواهيم و مليت را مىخواهيم و اسلام را
نمىخواهيم. آن مرديكه در خارج گفت كه اول من ايرانى هستم، ملى هستم دوم ايرانى هستم سوم اسلام. اين اسلام نيست، تو سوم هم اسلامى نيستى.
روز قدس فرصتى براى قيام يكپارچه ملتهاى مسلمان عليه مفسدين
بايد آقايان توجه كنند، تمام مسلمين توجه بكنند، روز قدس روزى است كه بايد تمام ملتهاى اسلام با هم توجه بكنند و اين روز را زنده نگه دارند. اگر يك هياهوئى از تمام ملتهاى مسلمين بلند بشود، روز جمعه آخر ماه مبارك كه روز قدس است همه ملتها قيام بكنند، همين كه حالا همان تظاهرات، همان راهپيمائىها را بكنند اين مقدمه مىشود از براى اينكه انشاءالله جلوى اين مفسدين را ما بگيريم و كلك اينها از بلاد اسلام كنده بشود. ما، هى سست مىگيريم، مسلمانها هى سست مىگيرند، ملتها بيطرف مىمانند كم قيام مىكنند و نهضت مىكنند، كم تظاهر مىكنند راجع به اين امور. اسرائيل وقتى كه ديد خوب ملت با هم مخالف هستند و دولت مصر هم كه همراه اوست، برادر است و عراق هم كه با اينها برادر هست، وقتى اين چيزها را ديد هى قدم به قدم پيش مىرود و شما مطمئن باشيد كه اگر سست بگيريد، اينها تا فرات خواهند بروند، اينها همه اينجا را ملك خودشان مىگويند هست. شما بايد محكم بايستيد در مقابل اينها و اگر چنانچه مسلمين، ملتهاى مسلم بايستند در مقابل اينها و اگر دولتهايشان بخواهند مخالفت كنند، مشت توى دهنشان بزنند چنانكه ايران مشت در دهن محمدرضا زد، محمدرضا از همه دولتهاى مسلمين، از همه آنها قويتر بود و از همه آنها پشتوانهاش بيشتر بود معذلك ملت ما قيام كرد و اسلام را وجه نظر خودش قرار داد و الله اكبر را فرياد كشيد و اين قدرت را از بين برد و قدرتهاى ديگر را هم و تا آخر هم همه قدرتها اگر روى هم باشند نمىتوانند آسيب به يك همچو ملتى برسانند.
يك همچو ملتى كه ما داريم به اين صفا، به اين خوبى كه در همه قضايا پشتيبان دولتشان هستند، پشتيبان رئيس جمهورشان هستند، پشتيبان مجلسشان هستند حيف است كه اين ملت را ما عواطفشان را جريحهدار كنيم و ما بنشينيم با هم مخالفت كنيم، نه خدا را خوش مىآيد از اين و نه ملت را. ملت ناراحت است از اين كار. اين روزنامههايتان را جلويش را بگيريد. آقايان روزنامههائى كه به آنها مربوط است جلويشان را بگيرند. اين عذر نمىشود كه ما روزنامهها را نمىدانيم چه نوشته است. نخير اين عذر نيست، بايد روزنامهها را ببينند چه نوشتهاند. خودش نمىرسد، خود آقايانى كه مثلاً در مجلس هستند يا آقايانى كه در خارج مجلس هستند نمىرسند بخوانند، روزنامهها را يك كس ديگر را وادار كند كه بخوانند، روزنامهها ببينند چه است. در روزنامه مشغول فتنهانگيزى هستند و مشغول اين هستند كه دولت را با رئيس جمهور، مجلس را با رئيس جمهور، رئيس جمهور را با مجلس مخالف كنند و اين يك توطئهاى است كه در روزنامهها ايجاد شده است و بايد خود آقايان جلويشان را بگيرند قبل از اينكه ملت جلويش را بگيرد، قبل از اينكه خود ملت بيايد و بىملاحظه از كسى تمام اين روزنامهها را خفه كند خودشان جلويش را بگيرند.
و در مجلس هم آقايان با هم باشند، رفيق باشند، همه مسلمان هستيم همه بايد دوست با هم باشيم، مسلمين يد واحده بايد باشند، اينقدر در مجلس با هم اختلاف نداشته باشند، جهات شرعى را حفظ بكنند، جهات اخلاقى را حفظ بكنند، هى اين به او بدگوئى كند او به او بدگوئى كند، خوب، اين اسباب ناراحتى مسلمانها هست. آقايان مىگويند، مسلمانها مىگويند خوب ما خون بچههايمان را دادهايم يك قبرستان در اينجا پر است از جوانهاى ما، قبرستانهاى شهرستانها پر از جوانهاى ما هست كه در راه اين مملكت و در راه اين اسلام اينها كشته شدهاند حالا كه اينها كشته شدهاند گويا آقايان آمدهاند از خارج و از داخل حالا با هم نشستهاند دعوا مىكنند. سر چه ميراثى دعوا مىكنيد؟ ميراث پدر كدامتان است؟ يك قدرى آرام باشيد، يك قدرى توجه كنيد به مسائل، هر وقت هر كدام صحبت كنيد به ضد ديگرى نباشد و اين خلاف آداب اسلام است خلاف آداب مسلمين است، خلاف انسانيت است، خلاف مشى انبيا و مشى اوليا هست. نكنيد اين كار را، يك قدرى آرام باشيد، يك قدرى هواى نفس را كنار بگذاريد، اشتها را كنار بگذاريد. تمام گرفتارى ما سر اين هواى نفسى است كه ما داريم، اعدى عدو انسان اين نفس انسان است كه در بين جنبين است، اين اعدى عدو انسان است. يك قدرى جلويش را بگيريد؟ يك قدر مهار كنيد.
ترغيب مسلمانان جهان به اتحاد بر عليه اسرائيل
خداوند انشاءالله ما را موفق كند به اينكه يك روزى برويم و در قدس نماز بخوانيم و مسلمانها اميدوارم كه روز قدس را بزرگ بشمارند و در همه ممالك اسلامى در روز قدس در روز جمعه آخر ماه مبارك تظاهر كنند، مجالس داشته باشند، محافل داشته باشند، مسجد داشته باشند، در مساجد فرياد بزنند. وقتى يك ميليارد جمعيت فرياد كرد، اسرائيل نمىتواند، از همان فريادش مىترسد. اگر همه مسلمينى كه در دنيا هستند الان هستند كه قريب يك ميليارد هستند، اگر در روز قدس همه بيرون بيايند از خانه، فرياد كنند مرگ بر امريكا و مرگ بر اسرائيل و مرگ بر شوروى، همين قول مرگ بر شوروى براى آنها مرگ مىآورد. جمعيتشان يك ميليارد، ذخائرشان اينهمه زياد كه همه دولتها محتاج به ذخائر شما هستند معذلك شما را وادار مىكنند با هم مختلف باشيد اختلاف كنيد و ذخائرتان را ما ببريم و هيچ كدام صحبت نكنيد. خوب است يك مقدار ملتهاى غير ايران از ايران سرمشق بگيرند و از اين ملت نجيب عزيز ما، و خوب است يك قدرى از اين جوانهائى كه در امريكا و در انگلستان و در بلاد غرب هستند و تظاهر مىكنند و در مقابل پليس مىايستند و آنها را غل و زنجير مىكنند در حال غل هم فرياد مىزنند و احقاق حق مىخواهند بكنند يك قدرى ما متنبه بشويم و ما تعليم بگيريم از اين جوانها كه آنها براى اسلام فرياد مىكنند و ملتها بيطرف هستند كانه آنها براى اسلام دارند فرياد مىكنند و ما اينجا با هم اختلاف مىكنيم و انصافاً انصاف نيست.
خداوند همهتان را توفيق بدهد و همه مسلمين را توفيق بدهد كه با هم يداً واحده بشوند و خصوصاً ملت ايران را توفيق بدهد و اين نهادهائى كه هستند و در دولت و در مجلس و در ساير جاها به اينها توفيق بدهد كه با هم تفاهم كنند و با هم باشند تا اينكه اين ملت آسيب نبيند. اگر خداى نخواسته آسيبى ديد، روى ماها سياه است و روى دولتها و روى اشخاصى كه در رأس هستند، در دنيا سياه است در آخرت هم سياه است. به خود باشند، براى خدا قيام كنند، براى خدا آرام باشند، براى خدا به هم نپرند، براى خدا اين نگويد كه توطئه بر عليه من است آن يكى بگويد توطئه بر عليه من است. نه، توطئه خارجى عليه افراد نيست افراد قابل توطئه نيستند، عليه اسلام است، افراد قابل نيستند كه امريكا توطئه كند به ضد - اين - اين آدم يا توطئه كند به ضد آن آدم. آمريكا مىفهمد چه هست، امريكا به ضد اسلام است او از اسلام صدمه خورده است، نه از افراد، نه از فرد، او از اسلام سيلى خورده است، او از ملتى كه مىگويد اسلام، سيلى خورده است، نه از من سيلى خورده و نه از آقاى رئيس جمهور سيلى خورده و نه از اشخاصى كه در مجلس هستند و نه دولتها، هيچ كدام، از ما سيلى نخورده است، از اين زاغهنشينها سيلى خورده است، از اين ملت سيلى خورده و او در صدد است، اگر توطئه كند بر ضد ملت توطئه مىكند نه اينكه بر ضد من يا برضد تو يا بر ضد آن. خير، اين حرفها نيست در كار. اينقدر خودنمائى نكنيد اين اشتباه است. انسان بايد توجه به خدا داشته باشد و خودش را در مكتبش فانى كند، هى نگويد من، بگويد مكتب من. هر وقت مىگوئيد، مكتب من بگوئيد. از پيغمبرها بشنويد اين مطلب را، از اولياء خدا تعليم بگيريد كه هميشه دنبال مكتب بودهاند، نه دنبال خودشان، نه خودشان زرق و برق دنيائى داشتهاند و نه اينقدر توجه به نفس داشتند كه من چه كردم و من چه كردم، خير، اين حرفها نبودهآنها - از آنها بايد تعليم بگيريم و آدم بشويم. آدم، وقتى مىشود كه خودش را هيچ نبيند و هر چه مىبيند خدا ببيند و هر چه هم هست اوست الله نور السموات والارض تمام قدرتها مال اوست و تمام نورها مال اوست و همه چيز از اوست و ما هيچ هستيم و اين معنا را بايد ادراك بكنيم.
اگر چنانچه مسلمين ادراك بكنند كه ما از خدا هستيم و براى خدا بايد باشيم، ديگر آسيب نمىبينند، ديگر اسرائيل قدمش را باز پيش نمىآورد و ما بايد جديت كنيم كه اسرائيل را برانيم از اين زمينهاى اعراب نه اينكه بگوئيم در بيت المقدس چيزت را قرار نده، خير و نبايد گول بخوريم از آمريكا و از اين مجالسى كه درست كردهاند و تعزيه گردانى مىكنند براى خوردن ما، از آنها گول بخوريم. هر كس بايد خودش قيام، مسلمين بايد خودشان قيام كنند در مقابل اينها، دنبال اين نباشند كه دولتهايشان يك كارى بكنند، دولتها كارى نمىكنند، خودشان بايد بكنند، دنبال اين نباشند كه در آغوش آن يكى برويم براى نگهدارى ما از آن يكى، خير، همه گرگ هستند و همه شما را مىخورند بايد خودتان را حفظ كنيد، توجه به خدا بكنيد، توجه به اسلام بكنيد و براى خدا و براى اسلام قيام بكنيد و براى خدا و براى اسلام به پيش برويد و پيروز هستيد انشاءالله.
والسلام عليكم ورحمه الله وبركاته