پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391 2:31 AM
بيانات امام خمينى در جمع مردم و كاركنان بيمارستان قلب
توصيه به اقشار ملت در خنثى نمودن توطئههاى در حال اجرا
بسم الله الرحمن الرحيم
من در اين مدت كه در اين بيمارستان بودم و موجب زحمت همه آقايان، و حالا كه مىخواهم از آقايان مفارقت كنم از همه تشكر مىكنم و دعاگوى همه هستم. من اميدوارم كه همه ما در اين برهه از زمان در اين موقع حساسى كه بر مملكت ما مىگذرد و توطئههائى كه براى ملت و مملكت ما در دست اجراست، همه ملت، همه قشرهاى ملت، دست به دست هم بدهند و توطئهها را خنثى كنند. من از شما كارگرها و كارمندان اين بيمارستان تشكر فوقالعاده مىكنم و از اطباء محترم كه در اين مدت با من كمال محبت را كردهاند و مثل فرزندى كه پدر پيرش را پرستارى مىكند، پرستارى كردند، تشكر مىكنم. خداوند همه شما را حفظ كند و همه ملت را حفظ كند. يك كلمهاى كه در اين موقع لازم است به آن توجه بشود قضيه انتخابات است. اين قدم آخرى است كه ملت ما بايد با شايستگى هر چه تمامتر - شايسته - اين قدم را بردارند و توجه داشته باشند كه دورههاى سابق كه دوره طاغوت بود، براى انتخابات در عين حال كه انتخاباتى در كار نبود، لكن كارهاى طاغوتى انجام مىگرفت و حالا بايد همه آقايان متوجه باشند كه دولت اسلامى است، جمهورى اسلامى است و مجلس، مجلس اسلامى است و بايد اخلاق همه در انتخابات هم اخلاق اسلامى باشد و افرادى را انتخاب كنيد كه متعهد به اسلام، شرقى و غربى نباشند، بر صراط مستقيم انسانيت و اسلاميت باشند. من اميدوارم كه اين مرحله را هم به شايستگى و به طورى كه دلخواه همه ملت ماست و دلخواه ماست عمل بكنند و وكيلهائى كه آراسته هستند به اخلاق خوب، متعهد هستند به اسلام، وفادار هستند به كشور خودشان، خدمتگزار هستند به شما و به كشور، آن اشخاص را انتخاب كنند و در مجلس بفرستند كه انشاءالله اين قدم آخر هم با شايستگى برداشته بشود و ايران انشاءالله سر و سامان پيدا بكند و از آن فشارها و اختناقها كه خارج شده است تا آخر خارج باشد. من دعاگوى همه هستم و در اين روز آخر عمر به همه شما دعا مىكنم و هر چه خدمت از من برآيد با حالى كه دارم مضايقه ندارم و خدمتگزار همه هستم.
والسلام عليكم و رحمةالله