0

مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)

hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35378

پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391  2:26 AM

صحيفه نور ج 10 صفحه 198

تاريخ: 26/8/58

بيانات امام خمينى در ديدار با استاندار اصفهان و اعضاى بنياد مسكن انقلاب اسلامى شهرستان قم

عمل خلاف مقاصد اسلامى، ضرر به جمهورى اسلامى است‏

بسم الله الرحمن الرحيم‏

از اصفهان شكايات زياد هست حتى همين ديروز يا پريشب يك كاغذى از آقاى خادمى آمده بود و تعبير ايشان در آن كاغذ اين بود كه در اطراف اصفهان مشغول غارت كردن مردمند اين تعبير ايشان است.

آقايان هم يك دسته مى‏آيند اينجا، يك جمعيت زيادى آمدند اينجا، بعد هم نماينده ايشان آمدند اينجا، من گفتم كه من از وضع آنجاهائى كه مشغولند براى خدمت اطلاعى ندارم كه دقيقا بتوانم بگويم كه در كجا مطلب چه جور واقع مى‏شود، من گرفتاريم زياد است و نمى‏توانم هم به همه مسائل مطلع بشوم، لكن من وظيفه‏ام هست كه آقايان را متوجه كنم به اين مطلب و آن اين است كه امروز كه جمهورى اسلامى است و همه جناح‏ها در زير پرچم اسلام مشغول انجام وظيفه هستند اگر خداى نخواسته يك مطلبى برخلاف مقاصد اسلامى واقع بشود، اين نه اينكه ضرر به همان كسى كه اين كار را انجام مى‏دهد مى‏خورد، اين ضرر به مثلاً اگر در پاسبان‏ها اينطور، پاسدار اينطور باشد اين ضرر به اصل پاسدارهاى جمهورى اسلامى مى‏خورد، از آنجا هم يك قدم بالاتر مى‏رود، به جمهورى اسلامى لطمه وارد مى‏شود، از آنجا هم آنهائى كه با اسلام مخالفند مى‏گويند كه اين رژيم همان رژيم است، به مردم مى‏گويند ديديد، خوب از دست يك ظلمى شما رها شديد به دست يك ظلم ديگر يا ظالم ديگر مبتلا شديد. اين در آن زمان اگر هر چه براى‏مان واقع مى‏شد، بر ما واقع مى‏شد، بر اسلام واقع نمى‏شد، اسلام از آن نتيجه هم مى‏برد، لكن امروز كه جمهورى اسلامى است و به اسم اسلام هر كس مشغول كارى هست، اگر چنانچه يك خطائى واقع بشود، يك اشتباهى واقع بشود يا خداى نخواسته يك عمدى پيدا بشود، امروز پاى اسلام حساب مى‏شود، آنها هم كه بخواهند فضولى كنند و قلم‏هاى مسمومى كه در داخل و خارج الان مشغول توطئه هستند و مى‏بينند كه منابع خودشان و اربابانشان از دست رفته و بايد يك فكرى بكنند كه اوضاع را منقلب كنند، آنها مشغول اين هستند كه يك چيزى ببينند آن را اضافه كنند و آنقدر كه مى‏توانند باد بزنند به آن تا اين نهضت را لكه‏دار كنند.

صحيفه نور ج 10 صفحه 199

لزوم رعايت موازين عدل اسلامى در همه كارها

از اين جهت وظيفه هر كسى كه در هر جا مشغول خدمتى است، در راس همه خدمت‏ها اين است كه موازين اسلامى را حفظ بكنند. اگر بنا شد كه مثلاً پاسدار اسلامى موازين اسلامى را حفظ نكند، اين مثل اين است كه روحانى اسلامى موازين اسلام را حفظ نكند. همانطورى كه اگر روحانى اسلامى موازين اسلامى را حفظ نكند، آن به اسلام صدمه وارد مى‏شود، اين هم وقتى الان شده است جزء دستگاه اسلام، جزو بنگاه اسلام، اگر بنا باشد كه يك وقت خداى نخواسته صداى مردم درآيد از اينها، بگويند كه اينها مثل سابق بودند، آنها هم كه غرض دارند همين مسائل مطبوعات خارجى و در بوق‏هاشان بلند كنند كه اينها دارند چه مى‏كنند و چه مى‏كنند و مسائل، مسائل كمونيستى است، نه مسائل اسلامى. آنوقت آنها هم بگويند كه اسلام هم اين است، فرقى ندارد، يك دسته هم كه خودشان را به اسم اسلام‏شناسى جا زدند، اينها هم همان مسائل را به اسم اسلام درست بكنند، اين پوسيدگى است كه از باطن براى نهضت پيدا مى‏شود كه شما هر چه ظاهرش را خيلى پر سر و صدا درست كنيد، تزيين كنيد، يك وقت مطلع مى‏شويد كه از باطنش پوسيد و رفت از بين. همانطور كه گفتم كه مثل يك خربزه مى‏ماند كه خيلى هم به آن خدمت بكنيد، خيلى هم كارهايش را درست بكنيد، لكن در باطنش يك كرمى است كه آن كرم دارد خرابش مى‏كند، بعد هم خربزه را مى‏كنيد مى‏بينيد خربزه كرم زده است. كارى نبايد بكنند، همه قشرهائى كه الان مشغول خدمتند، قشر روحانى كه مشغول خدمت است و مثلاً دادگاه‏ها و اينها، قشر پاسدارها، قشر نظامى‏ها، ارتشى‏ها، اينهائى كه همه الان در خدمت اسلام و براى اسلام مشغولند، اينها كارى نكنند كه ما به دست خودمان اسلام را از پا درآوريم، اسلام را در نظر خارج و داخل جورى جلوه بدهيم كه برخلاف آنى است كه هست، عدالت در كار نباشد، موازين در كار نباشد، يك برنامه اسلامى در كار نباشد، هرج و مرج و هر كى هر كارى دلش مى‏خواهد بكند. آنكه من به حسب كلى بايد بگويم و همه را تنبه بدهم اين است كه نبايد در هر امرى هى قدرت‏نمائى بشود. بايد همه قشرهائى كه مشغول براى خدمتند و خودشان هم مى‏گويند براى اسلام است، بايد گوششان به اين باشد كه اسلام چه مى‏گويد ما هم به تبع او باشيم. اما من چه مى‏فهمم و از اسلام خودم مى‏خواهم بفهمم، اين ميزان نيست. هر مسأله‏اى، هر مطلبى كارشناس دارد. اگر يك مريضى بگويد كه من چه كار دارم به نسخه، من خودم مى‏خواهم خودم را معالجه كنم، اين مى‏ميرد. مريض كه بخواهد سر خود، خودش را علاج كند اين منتهى به مردنش مى‏شود. اگر بنا باشد كه كارشناس‏هاى اسلام را ما كارى به آنها نداشته باشيم، آنهائى كه مى‏دانند به قواعد اسلام چه جور بايد عمل كرد، آنها را ما كارى نداشته باشيم، خودمان هر چه به نظرمان رسيد يا فرض كنيد كه آنهائى كه از خارج الهام مى‏گيرند، از كمونيست‏ها و از ماركسيست‏ها الهام مى‏گيرند، آنها هم نفوذ كنند در بين ما و هر طورى كه آنها مى‏خواهند عمل كنند، ما يك وقت بفهميم كه اسلام را مى‏خواهند با ماركسيستى منطبق كنند، اين است كه خطر براى اسلام دارد. اين خطر را بايد همه‏تان توجه كنيد به آن و با جديت اين خطر را رفعش بكنيد، شكست از دشمن اهميتى ندارد.

صحيفه نور ج 10 صفحه 200

اگر آمريكا بريزد و ما را از بين ببرد، من به نظرم خيلى چيزى نيست، البته عظيم است اما از او عظيمتر شكست در مكتب است. شما مكتبى كه داريد، جورى عمل به آن بكنيم، نمايشش بدهيم كه در خارج ملت‏ها، و قلم‏هايمان به آن باد بزنند - عرض مى‏كنم - هياهو درست كنند و مكتب ما را شكست بدهند كه ما نتوانستيم يا مكتب اسلام هم همين است كه آنها مى گويند. خوب الان يك دسته‏اى هستند كه اينطور تأويل و تفسير مى‏كنند و اسلام را مى‏خواهند بدنام كنند، اينها نمى‏دانند كه آن چيزى كه نمى‏دانند، اين است كه در اروپا شكست خوده آن مسأله و تفاله‏اى كه در اروپا كنارش ريختند، در خارج كنارش ريختند، اينها آمدند حالا در ايران و - عرض مى‏كنم - در ممالك اسلامى مى‏خواهند يك سر و صورتى به آن بدهند. حالا كه نمى‏دانند اين را، اينها چون مطلع از اسلام و از برنامه‏هاى اسلام و از وضع اسلام نيستند، خودسر هر كدام هر كار دلشان مى‏خواهد بكنند. از هر كدام بپرسيد كه چه، مى‏گويد خوب ما انقلاب كرديم، خيال مى‏كنند انقلاب كرديم يعنى هرج و مرج باشد. انقلاب كه هرج و مرج نيست. البته لازمه هر انقلابى يك مفاسدى هست، اما آنهائى كه متعهد هستند به اين انقلاب و اعتقادشان اين است كه منقلب كرديم يك رژيم ظالم را به يك رژيم عادل، بايد همه قشرها روى موازين عدل اسلامى رفتار كنند و هر كس خودش سر خود نباشد كه هر چه دلش بخواهد بكند.

حالا من به عده‏اى كه حالا آمده بودند و از رؤساى پاسدارها بودند، اينجا بودند، به آنها گفتم كه بروند در تهران و با آن آقايانى كه آنجا هستند يك جلسه‏اى قرار بدهند و مشورتى بكنند و يك راهى درست كنند كه همه جا روى يك موازين عقلائى و روى موازين اسلامى عمل بشود و اگر چنانچه اينطور عمل بشود، من اميدوارم كه انشاءالله پيروز بشويم و همه را، همه كارهامان اصلاح بشود.

والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته

پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها