پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391 2:24 AM
بيانات امام خمينى در جمع دانشجويان كرمانشاه (باختران)
پشتيبانى تمام قشرهاى ملت از اشغال سفارت
بسم الله الرحمن الرحيم
من چهرههاى شما جوانها را، چهرههاى ايمانى و نورانى شما دوستان عزيز را كه مىبينم كه شما از فرسخها دور آمديد براى اسلام، پشتيبانى از احكام قرآن، پياده آمديد، دانشجويان معظمى هستيد كه راههاى دور را طى كرديد و پياده آمديد براى اظهار پشتيبانى از جمهورى اسلامى و از آنهائى كه در آن لانه جاسوسى براى افشاگرى خائنين هستند، بسيار تشكر مىكنم و دعا به شما مىكنم و از خداى تبارك و تعالى مىخواهم كه همه شما را موفق كند، همه سالم باشيد و همه اين راهى را كه تاكنون رفتهايد، باز دسته جمعى به آخر برسانيد و به پيروزى نهائى كه آرزوى همه ماست و به قطع كردن دست اجانب از كشورتان و قطع كردن دست دنبالههاى اجانب موفق بشويد. شما آقايان از راههاى دور آمديد و پيام روستائيان، شهرستانىها و دوستانى كه در بين راه بودند رسانديد كه آنها همه از اين راهى كه راه اسلام است پشتيبانى مىكنند.
اشخاصى كه مفسده مىكنند از آمريكا الهام مىگيرند
ساير قشرهاى ملت هم همينطور هستند، لكن معالاسف در بين قشرهايى از مردم اشخاص مفسدى (اشخاصى كه الهام مىگيرند از آمريكا، از اجانب) هستند و مشغول مفسده هستند. لابد آقايان غائلهاى كه بوجود آوردند در تبريز شنيدهايد، اينها تبريزى نيستند، اهل تبريز فكرشان اين فكر نيست كه با اسلام مبارزه كنند، تبريزى هميشه مثل ساير مسلمينى كه در ايران هستند، مىباشند. اينها كه اين غائله را به راه انداختهاند از خدمتگزارهاى اجانب هستند و پرونده بعضى از آنها هم در همين لانه جاسوسى پيدا شد از سران همينها كه رفتند و راديو و تلويزيون تبريز را گرفتند و بعد هم بيرونشان كردند، پرونده بعضى از اينها پيدا شد كه مستقيما با آمريكا در رابطه بودند و از جاسوسان آنها بودند. امروز هم من شنيدم كه اينها رفتهاند در دهات، دهات تبريز (بعد از آنكه اهالى محترم شهر تبريز ريختند و اينها را بيرون كردند) رفتهاند در دهات و دهاتىها را دارند بازى مىدهند و مىخواهند باز غائله ايجاد كنند و من به اهالى آذربايجان و به اهالى شهر تبريز، به مؤمنان متعهدى كه در ايران هستند، هر جا هستند و در آذربايجان، در هر نقطه هستند و به برادرانى كه در روستاها هستند، هشدار
مىدهم، تذكر مىدهم كه اينهائى كه مىآيند بين شما و مىگويند كه فلانى حكم جهاد داده، اينها همه دروغ مىگويند. جهاد بر عليه اسلام؟ جهاد براى خاطر كارتر؟ شما بيائيد جهاد كنيد كه كارتر توفيق پيدا بكند و مملكتتان را بگيرد؟ اينهائى كه مىآيند اينها را مىگويند، اينها نوكرهاى سفارت هستند، بستگان سفارت هستند و اينها به محاكمه كشيده خواهند شد، اينها را دستگير خواهند كرد، خود آذربايجانىها اينها را دستگير كنند تا محاكمه كنيم اينها را و اين دشمنهاى اسلام را، دشمنهاى ايران را به جزاى خودشان برسانيم. متوجه باشند روستائيان محترم، آنهائى كه در بلاد متفرق هستند و از تبريز بودند، از علماء تبريز سؤال كنند، وقتى كه مىآيند در تبريز، بروند از علماء سؤال كنند، دست به كارى نزنند كه اسباب اين بشود كه اسلام از دستتان برود يا اينكه كشتارى بشود. ما اگر بخواهيم اينها را با اسلحه از بين ببريم، همان خود تبريز اينها را از بين مىبرد، اگر ما بگوئيم، لكن ما نمىخواهيم اينطور بشود، ما مىخواهيم آرامش باشد، ما مىخواهيم مملكتمان آرام باشد تا بتوانيم اصلاح كنيم همه را.
ما الان مواجه هستيم با يك دشمن بزرگى، در اين حالى كه ما متوجه و مواجه با يك دشمنى هستيم كه اساس اسلام را مىخواهد از بين ببرد، كشورمان را مىخواهد مثل سابق باز به دست بگيرد، يك مشتى از اراذل، يك مشتى از اشخاص از خدا بىخبر، يك مشت اشخاصى كه از خانههايشان چيزهاى ننگآور بيرون آمده است، ديگرانشان هم همينطور هستند، اينها آمدند در مقابل همه مسلمين به كمك كارتر و امثال كارتر فعاليت مىكنند. اهالى آذربايجان متوجه باشند، اهالى روستاهاى آذربايجان متوجه باشند، علماء آذربايجان توجه كنند، هدايت كنند، آنهايى كه در روستاها هستند، بفرستند اينها را هدايت كنند كه به دام اين اشخاصى كه مفسده هستند نيفتند. اينها اشخاصى هستند، آنها را بازى مىدهند، خيال مىكنند كه با يك كلمهاى كه گفتند و بازى دادند كارها درست مىشود. بايد اهالى محترم تبريز مجهز باشند براى جلوگيرى از اين مفسدهها و بايد خودشان جلوگيرى كنند، البته نبايد به غير آرامش باشد، بايد با آرامش باشد و خداى نخواسته يكوقت خونريزى نشود. در هر صورت شما از راههاى دور مىآييد براى پشتيبانى، آذربايجانىها قيام مىكنند براى پشتيبانى از اسلام، آنوقت يك گروهى بيخبر از خدا، بيخبر از اسلام، خائن به كشور ما، غائله مىخواهند بپا كنند، جمع شده بودند و حرفهاى نامربوط زده بودند تا غائله ايجاد كنند و جلوگيرى شد. رفتند آذربايجان غائله بپا كردند و حالا جلوگيرى شده است، حالا رفتهاند در دهات مىخواهند غائله بپا كنند. خود دهاتىها اينها را راه ندهند، اينها مفسد هستند، اينها فاسد هستند، اينها محاكمه بايد بشوند، گول نخورند از اينها.
با وحدت كلمه و اسلام امور را به پيش ببريم
الان بين راه هستيم، ما الان مواجه هستيم به يك قدرتى كه بايد
با وحدت كلمه، با اسلام پيش ببريم. اينها آمدند مىخواهند نگذارند و مىخواهند مانع بشوند از اينكه اسلام پيشرفت كند، اينها از اول مخالف اسلام بودند. اينها روزنامههائى كه نوشتند، قاچاقى نوشتند و اعلاميههائى كه قاچاقى
دادند، همهاش برخلاف اسلام است. بايد اهالى محترم آذربايجان خصوصاً و اهالى همه ايران بيدار باشند و دسته جمعى با هم برخلاف اين دشمن بزرگ و مخالف اين دشمن بزرگ بپا خيزيم و انشاءالله پيروز بشويم و پيروز خواهيم شد.
ما از اين به بعد ديگر اجازه نخواهيم داد كه اجانب در مملكت ما بيايند و آقائى كنند به ما، ما خودمان هستيم، هر چه هم مىخواهند آنها فشار بياورند و نقشه بچينند براى اين كه محاصره اقتصادى بكنند، ما از محاصره اقتصادى باكى نداريم. علاوه، مگر دنيا تابع آقاى كارتر است كه وقتى كه بگويد بايد محاصره اقتصادى بشود، همه دنيا بگويند كه چشم، ما محاصره اقتصادى مىكنيم. اين از اشتباهاتى است كه اين ابرقدرتهاى خالى از عقل مىكنند كه خيال مىكنند كه حالائى كه من يك قدرتى دارم تمام مردم، تمام عالم تابع من هستند، حتى در مملكت خودشان هم در همان پستهاى وزارتشان هم با ايشان موافقت ندارند و ايشان را تقبيح مىكنند و ايشان را بايد از صحنه سياست خارج كنند.
آمريكا بايد كارتر را از صحنه سياست خارج كند
آمريكا بايد كارتر را از صحنه سياست خارج كند. كارتر بد سياستمدارى بود براى آمريكا، بد رئيس جمهورى بود براى آمريكا، آمريكا را بدنام كرد در دنيا، مسلمين را بر ضد امريكا مجهز كرد كارتر و اين كارتر لايق اين نيست كه رئيس جمهور آمريكا باشد. ملت آمريكا بايد بدانند كه كارتر را نبايد راى به او بدهند براى اينكه كارتر خيانت كرده است به آمريكا و الان مشغول خيانت به آمريكاست، مشغول دسيسه است و برخلاف مصالح آمريكا دارد عمل مىكند، چنانچه دانشمندان خود آمريكا اين مطلب را دارند مىگويند و بعدها هم خواهند گفت.
من از خداى تبارك و تعالى سلامت شما جوانها را، سلامت تمام اهالى ايران و مؤمنين را خواستارم و دعا مىكنم به شما، خدمتگزار شما هستم. خداوند همه شما را مؤفق كند. خداوند دشمنان شما را از بين ببرد و شما را پيروز كند.
والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته