پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391 2:21 AM
بيانات امام خمينى در جمع دانشآموزان و دانشجويان در دبيرستان حكيم نظامى قم به مناسبت روز دانشآموز
تا حيات دارم خدمتگزار همه هستم
بسم الله الرحمن الرحيم
من امروز آمدهام در ميان شما دانشجويان عزيز به دو منظور: يكى بزرگداشت روز شهادت جوانهاى عزيز در دانشگاه در اثر هجوم وحشيانه مامورين جبار و يكى براى پيوند بين قشر روحانى و قشر دانشگاهى و دانشجويان، من اين پيوند را تبريك عرض مىكنم به روحانيون و تبريك عرض مىكنم به دانشگاهيان. من آمدهام تا پيوند خدمتگزارى خودم را به شما عزيزان عرضه كنم كه تا حيات دارم خدمتگزار همه هستم، خدمتگزار ملتهاى اسلامى، خدمتگزار ملت بزرگ ايران، خدمتگزار دانشگاهيان و روحانيون، خدمتگزار همه قشرهاى كشور و همه قشرهاى كشورهاى اسلامى و همه مستضعفين جهان.
همه گروهها در يك معنى مجتمع شوند و آن حفظ كشور و كيان اسلام است
يك پيوند بايد بين اين دو قشر مترقى و اين دو مغز متفكر باشد، يعنى روحانيون عزيز و دانشگاهيان عزيز و يك پيوند بايد بين روشنفكران، نويسندگان، تمام كسانى كه منور الفكر هستند، با قشرهاى ملت، با اين دو قشرى كه قبلاً ذكر كردم باشد، برادران ما در هر جا كه هستند و به هر شغل كه اشتغال دارند و به هر لباس كه هستند و به هر مرتبهاى كه از دانش و علم هستند بايد بدانند كه اگر چنانچه با هم اجتماع نداشته باشند، اجتماع فكرى نداشته باشند، براى اين ملت مستضعف خدمتگزار نباشند، براى اين كشور اسلامى خدمتگزار نباشند، كار اين كشور و بار اين كشور به منزل مشكل رسد، مىرسد لكن مشكل مىرسد و اگر چنانچه اين قشرهاى متفرق، اين گروههاى متفرق، اين آراء متفرق، اين مسلكهاى متعدد در يك معنا با هم مجتمع بشوند و آن حفظ كشور و حفظ كيان اسلام، با تحقق يك همچو معنا ما به مقاصد عاليه اسلامى كه همان مقاصد عاليه ملتها و همان مقاصد مستضعفين است به زودى خواهيم رسيد.
مقصد ما، استقلال، آزادى، جمهورى اسلامى است
ما اينهمه جوان داديم، در دانشگاهها جوان داديم، در مدرسههاى قديمى جوان داديم، در مدارس
علمى و اسلامى و فرهنگ جوان داديم، در خيابانها و بازارها و كوچهها شهيد داديم كه به مقصد برسيم، براى مقصد بود و آن مقصد همان بود كه ملت ما فرياد كشيدند و آن را خواستند: استقلال، آزادى، جمهورى اسلامى.
برادرهاى عزيز من، برادرهاى روشنفكر، برادران نويسنده و صاحب قلم، برادران دانشگاهى، دانشجويان محترم، روحانيون معظم، بازاريان محترم، كارگران عزيز، كارمندان محترم بيائيد به هم بپيونديد، بيائيد تمام قلمها و تمام قدمها و تمام گفتار ما بر منافع اين قشر مستضعف باشد، نگذاريد خون اين شهيدان هدر برود، نگذاريد زاغهنشينان ما باز ادامه بدهند به زاغهنشينى، نگذاريد ابر قدرتها باز به طمع بلعيدن ما بيفتند، نگذاريد توطئههاى ابر قدرتها و خائنين رشد پيدا كنند.اى قشرهاى روشنفكر واى قشرهاى نويسنده، قلمها و گفتار خودتان را در راه اين مستضعفين صرف كنيد، اى دانشمندان ما، اى دانشجويان ما،اى فرهنگيان ما،دانشگاهيان ما، اجتماعات خودتان را براى راه اين مستضفين تقويت كنيد، شما بوديد كه اينهمه خدمت كرديد و اينهمه خون داديد و اينهمه حبس رفتيد و اينمه زجر كشيديد براى خلاصى از يوغ دشمنان، خلاصى از چپاولگرى چپاولگران، نگذاريد زحمات خودتان هدر برود، قلمها را در راه خدمت به اين خلق به كار بيندازيد، گفتار را در راه خدمت به مستضعفين و اعمال را در خدمت به مستضعفين.
با وحدت، اعجاز بزرگ تاريخ يعنى شكست همه ابرقدرتها را ايجاد كرديد
اى دوستان من!اى برادران من! از تفرقه بپرهيزيد و همانطور كه امروز روز پيوند روحانى و دانشگاهى و دانشجويان است، ادامه بدهيد به اين پيوند و روشنفكران و نويسندگان، تمام قشرها به اين دو پيوند عزيز بپيوندند. شما ديديد با پيوند قشرهاى مختلف اعجاز بزرگ تاريخ را ايجاد كرديد و آن شكست همه ابرقدرتها بود، امروز آنها از كار ننشسته و مشغول توطئه هستند، شما را به روى هم بازى مىدادند، وا مىدارند و از اجتماع باز مىدارند، هر قشر شما با قشر ديگر تفرقه افكنى مىكنند، آنها بين اقشار تفرقه افكنى مىكنند، كمك نكنيد به اين تفرقه افكنىها كه اين، كمك به دشمنان كشور است، به دشمنان اسلام است انتقاد اينقدر نكنيد بدون جهت، بهانهگيرى نكنيد بدون جهت كه اين به نفع دشمنان ماست. هر روز نگوئيد انقلاب شد و هيچ نشد اين خيانت به ملت است. ملت همه چيز داد و بزرگترين چيز را به دست آورد و آن آزادى و كوتاهى دست دشمنان و براى همين فرياد مىكرد و اين را به دست آورد، نگوئيد چيزى نشد، شد و معجزه شد، آنهائى كه مىگويند نشد، براى تضعيف روحيه ملت است، براى سست كردن اراده ملت است، اين دانسته يا ندانسته خدمت به استعمار است، اين دانسته يا ندانسته خدمت به رژيم منحط شاهنشاهى است. كارهاى بزرگى شد، كارهاى معجزه آسا، شكست طاغوت، شكست ابرقدرتها، امروز مملكت ما مستقل است احدى در او تصرف نمىتواند بكند و اجازه نمىدهيم كه چپ و راست در اين مملكت دخالتى بكند، اجازه دهيم كه ذخائر ما را به چپاول ببرند، از اين چيز بهتر چه مىخواستيد از يك انقلاب؟ همان كه ملت مىخواست، آزادى را
مىخواست، حاصل است، همه الان آزاد نشستهايد و در همه جا آزاد مجتمع هستيد و در پنج سال پيش هيچ توانستيد يك همچو اجتماعى را ايجاد كنيد. آزاديد، اين چيزى بود كه ملت مىخواست و شد، مستقل هستيد، هيچ قدرتى به شماتواند حكومت كند، مستقل هستيد و اين مطلبى است كه شد، اين چيزى است كه ملت مىخواست و شد. رژيم را ساقط كرديد و جمهورى اسلامى را ايجاد كرديد و اين امرى است كه شد، اين سه مطلب را ملت ما مىخواست و هر سه مطلب شد.
اشكال تراشى براى تضعيف ملت است
اى كوتاه فهمان! اى خيانتگران! اينقدر تزوير نكنيد كه چه شد، همان كه ملت مىخواست شد. ملت ما براى شكم قيام نكرده بود، ملت ما براى اين امور منحط قيام نكرده بود، ملت ما براى آنچه قيام كرده بود، شد، چطور مىگوئيد نشد؟ و از اين به بعد هم تمام خواستهاى دست دوم ملت انجام خواهد گرفت. و نه قدرتهاى خارجى و نه توطئههاى داخلى و نه قلمها و نه گفتارها نمىتواند جلوگيرى كند از اين سيل خروشان. برادران من بدانيد كه اين مسائلى را كه طرح مىكنند و اين اشكالاتى كه مىتراشند همه براى تضعيف شماست، همه براى اين است كه شما را مايوس كنند، مىخواهند شما را از اسلام مايوس كنند، آنهائى كه منافع خودشان را از دست دادهاند يا در خطر مىبينند خواهند شما را مايوس كنند، مىخواهند شما را از قدرت خودتان مايوس كنند تا سست بشويد و آنها به مقاصد خودشان برسند لكن بايد بدانند كه ملت ما ديگر نه سست خواهد شد و نه شما ديگر به مقاصد خودتان مىرسيد.
اى ملت عزيز، قوى باش كه پشتيبان تو خداست
اين اشخاصى كه طرفدارى مىكنند از قدرتهاى بزرگ ولو به واسطه تضعيف ملت، اينها هستند كه فرانسهشان آنطور است كه بختيار را پناه داده است و جوانان ما را به حبس كشيده و آمريكايشان آن است كه جرثومه فساد را در پناه خودش دارد حفظ مىكند اگر دست برندارند از اين شيطنتها، اگر او بختيار را بخواهد حفظ بكند و او محمد رضاى مخلوع را، ما با آنها به طور ديگر معامله مىكنيم، ما نخواهيم گذاشت كه توطئههاى آنها به ثمر برسد و ما با وضع ديگر با آنها معامله خواهيم كرد، ملت ما براى همه چيز حاضر است، توطئهها را مىشكنيم و اين جرثومههاى فساد را يا اصلاح مىكنيم و يا طرد.اى ملت عزيز! قوى باش كه پشتيبان تو خداست، با اراده مصمم به پيش برو كه نگهدار تو خداست، تو براى خدا و براى جمهورى اسلامى قيام كردى، قويدل باش كه پيروز خواهى شد.
خداوند انشاءالله جوانها را براى ما حفظ كند، همه طبقات را براى ما حفظ كند.
والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته