0

مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)

hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35378

پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391  2:19 AM

صحيفه نور ج 10 صفحه 17

تاريخ: 29/7/58

بيانات امام در ديدار با كاركنان بخش زبانهاى خارجى راديو تلويزيون

راديو تلويزيون حساسترين دستگاه كشور است‏

بسم الله الرحمن الرحيم

من كرارا به آقايانى كه از راديو تلويزيون اينجا آمدند تذكر دادم كه اين دستگاهى كه شماها اداره مى‏كنيد حساسترين دستگاهى است كه در اين كشور است.

ساير رسانه‏ها از قبيل مطبوعات و اينها موثرند، لكن در يك قشر خاصى، اولا تيراژشان آنقدر زياد نيست كه به همه كشور و به همه افراد برسد و ثانيا بسيارى از افراد كشور ما هستند كه سواد ندارند تا بتوانند استفاده كنند، لكن از آن طرف تا آمده است كه روزنامه‏ها به دست اشخاصى كه دور هستند برسد باز دو سه روزى، دو روزى طول مى‏كشد. اما راديو يك دستگاهى است كه همه قشرهاى ملت و همه افراد چه باسواد و چه بيسواد از آن استفاده مى‏كنند و راديو تلويزيون علاوه بر اينكه جهت سمعى دارد استفاده سمعى، استفاده بصرى هم دارد و الان هم وضع طورى است كه در همه دهات كشور ما، بلكه ساير همه كشورها هم در دهات كوچكش هم، اين راديو و تلويزيون هست، مثل سابق نيست كه به يك دسته‏اى منحصر باشد، اشخاصى هم كه مثلا ضعيف هستند از حيث ماديات، معذلك كوشش مى‏كنند كه از مخارج خودشان كاهش بدهند و يك راديو بخرند در صورتيكه شايد بسيارشان هم تلويزيون هم داشته باشند و شما هر حرفى را كه منعكس كنيد در راديو، همان آن، به همه كشور و به همه جاهائى كه موج راديو مى‏رسد، همان آن، مى‏رسد و اگر اين دستگاه يك دستگاه صحيح باشد، اين مى‏تواند يك خدمت بسيار بزرگى بالاتر از همه خدمت‏ها به مملكت بكند.

هيچ واعظى نمى‏تواند حرف خودش را جز در آن چهار ديوارى كه او هست (اگر راديو نباشد) نمى‏تواند برساند و هيچ گوينده‏اى نمى‏تواند حرفش را بيش از آن جائى كه محيط خودش هست يا حالا بلندگو هم كه هست يكقدرى زيادتر، اما اين دستگاه دستگاهى است كه حرفها را تا اعماق دهات و شهرستان‏ها و خارج و اينها مى‏رساند. اگر يك دستگاهى باشد كه آموزنده باشد، دستگاهى باشد كه تربيت كننده باشد، مسائل كشور را به آنطورى كه هست طرح كند، مشكلات را به آنطورى كه هست بگويد، از انحرافات پرهيز كنند، از آن اشخاصى كه توطئه بر ضد اسلام دارند، بر ضد كشور دارند و با گفتارشان اگر در راديو واقع بشود، مردم را منحرف مى‏كند و كشور را به تباهى مى‏كشد، اگر چنانچه از آنهم احتراز بكنند كه هم در جانب برنامه‏هائى كه مى‏خواهند پخش بكنند دقت بكنند كه چه

صحيفه نور ج 10 صفحه 18

برنامه‏هائى باشند و هم در جانب احتراز از آن چيزهائى كه مضر به حال كشور است مضر به حال ملت است و موجب تباهى كشور مى‏شود، اگر چنانچه از آنها احتراز بكنند خدمت بزرگى است كه به كشور خودشان و به ملت خودشان و به اسلام مى‏توانند بكنند. اگر خداى نخواسته از آن طرف واقع بشوند مثل آن دستگاه در زمان طاغوت كه در خدمت او بود و همه دستگاه‏ها انحراف در آن باشد، عكس‏هائى كه جوان‏ها را به تباهى مى‏كشد، برنامه‏هائى كه بر ضد نهضت اسلامى مردم ماست، برنامه‏هائى كه بر ضد انقلاب اسلامى است كه اين جوان‏هاى ما خونشان را در راهش دادند، اگر خداى نخواسته يكوقت اين دستگاه يك همچو كارهائى را بكند، يك خيانت بسيار بزرگى است كه از همه دستگاه‏ها، خيانت اين اثرش بيشتر است.

اصلاح راديو تلويزيون اصلاح جامعه است‏

بنابراين اصلاح اين دستگاه‏ها، اصلاح جامعه است و فساد اگر در اين دستگاه‏ها واقع بشود، فساد جامعه است. مسووليت بسيار بزرگ است، مسووليت شماها بسيار بزرگ است، خصوصا شماهائى كه به زبان‏هاى مختلف دنيا پخش مى‏كنيد مسائل را، مى‏توانيد كه مسائلى را كه خارج پخش مى‏كنيد طورى باشد كه به اين نهضت، به اسلام، به كشور خدمت بكند و مى‏شود هم خداى نخواسته يك مسائلى باشد كه در خارج كه منعكس بشود اسلام را يك جور ديگرى، نهضت را يك جور ديگرى تحقير بكند، خوب مع‏الاسف ما الان در وضعى واقع هستيم كه دشمن‏هاى ما از همه اطراف براى اينكه منافعشان به خطر افتاده است يا دستشان از منافع ما كوتاه شده است اينها از همه اطراف كوشش دارند كه به هر طورى شده است، يك تشنجى ايجاد كنند مثلا يكى از مسائلى كه خوب اخيرا به آن مبتلا هستيد و هستيم مسائل كردستان است در كردستان اشخاصى كه منحرف هستند، مى‏روند و تبليغات مى‏كنند كه اينها اصلا كردها را مى‏خواهند نباشند. اينها مى‏خواهند - به - كردها را، همه را مى‏خواهند از بين ببرند - تبليغات مختلفى - آن اشخاصى تبليغ مى‏كنند كه با، نه كرد رفيق هستند و نه ترك و نه فارس اينها عمال خارج هستند و براى آنها مى‏خواهند كار بكنند.

اسلام مرز ندارد

ما كرارا عرض كرديم به همه برادرهاى كردمان كه آمدند اينجا، برادرهاى بلوچمان كه آمدند اينجا كه اسلام اينطور مرزهائى كه در ساير مسلك‏ها هست، ندارد اسلام با صراحت مى‏گويد كه آنى كه پيش خدا كرامت دارد، آدم متقى است، آدمى است كه روشش صحيح باشد، تقوا داشته باشد، فاسد نباشد، مفسد نباشد و نسبت به همه عرب و عجم و كرد و ترك و اينها بطور على‏السوا به همه نظر دارد. همانطورى كه خداى تبارك و تعالى در ايجاد يك طايفه با طايفه ديگرى فرق ندارد، همه را نعمت - ايجاد - داده است و همه را نعمتهائى در دستشان گذاشته است كه خودشان بايد فعاليت، البته موادش را گذاشته است، فرق نگذاشته است بين اين ناحيه كه كرد مى‏نشيند، آن ناحيه كه ترك

صحيفه نور ج 10 صفحه 19

مى‏نشيند آن ناحيه كه عرب است، آن ناحيه عجم است، اين حرف‏ها در كار نيست.

پيغمبر اكرم (ص) در عين حالى كه خودشان عرب بودند، از ايشان نقل مى‏كنند كه فرموده‏اند كه فخرى بر عرب و از عرب بر عجم نيست و از عجم بر عرب نيست، هيچكدام به ديگرى تفوقى ندارد، همه آنها از يك پدرند و از يك مادرند و على‏السوا هستند، در عين حالى كه اسلام اين معنا را مى‏گويد، جمهورى اسلامى هم همين معنا را مى‏خواهد پياده بكند، ما همين معنا را در راس برنامه‏هايمان هست معذلك خوب، تبليغات مى‏كنند، در خارج ايران به يك جور تبليغ مى‏كنند، در داخل ايران به يك جور تبليغ مى‏كنند، در خارج ماها را يك ديكتاتورى كه مثل هيتلر يا بدتر از هيتلر معرفى مى‏كنند كه اين يك آدمى است كه پستان‏هاى زن‏ها را داده بريده‏اند، خوب البته آنها تبليغ مى‏كنند - اما اين خوب - كردستان كه پيش ماست، اينجا هم كه در آغوش ماست، پيش ماست، اينجا هم مع‏الاسف تبليغ مى‏كنند و يكدسته‏اى از مردم ساده باور مى‏كنند.

تبليغات مفسدين در كردستان‏

ما برادر همه هستيم، آنها برادر ما هستند، آنها حمله مى‏كنند و برادرها را مى‏كشند، از اين طرف مى‏روند براى دفاع از اين كردستان كه نگذارند كه مفسدين كه از خارج الان دارند هم فوج فوج مى‏آيند و هم اسلحه مى‏فرستند و هم مبلغ مى‏فرستند و هم چريك درست مى‏كنند و مى‏فرستند و مى‏خواهند يك منطقه را به آتش بكشند، از اين طرف وقتى كه مى‏روند براى دفع آنها، تبليغات مى‏كنند به اينكه اينها اصلا مى‏خواهند جوان‏هاى كرد را بكشند - اينها - خود آنها مى‏ريزند مى‏كشند، وقتى اينها دفاع از آنها مى‏كنند، همان معنائى كه خودشان كردند، گردن اين طرف مى‏گذارند.

در بيمارستان‏ها آنطور فضاحت آنها در آوردند و اينها رفتند جلوگيرى كردند، عين همين معنا را به اينطرف نسبت دادند، همين ديروز چند تا ورقه با امضاى چريكهاى فدائى خلق اينجا پيش آوردند كه اينها را منتشر كردند در آنجا چه چيزهائى را نسبت دادند به جمهورى اسلامى، چه حرف‏هايى نسبت دادند، خوب جمهورى اسلام، اگر اسلام نباشد كه ديگر جمهورى اسلام معنا ندارد. ما همه فريادمان و همه ملت‏مان فريادشان اين بود كه ما اسلام را مى‏خواهيم.

رفع نابسامانى‏هاى كشور با اجراى احكام اسلام

ما هم الان تمام كوششمان اينست كه احكام اسلام را پياده كنيم، مى‏خواهيم تفاوت ما بين طبقات را كه يكى مثلا كرد است در كردستان است به او نرسيدند سابق، آن يكى فرض كنيد كه جاى ديگر است به او نرسيدند سابق و آقا مى‏گويند كه كردستان از همه جا عقب‏تر است و من اين را كرارا عرض كردم كه شما كردستان را فقط اطلاع داريد - كه شما - بختيارى‏ها هم كه پيش ما مى‏آيند، مى‏گويند كه بختيارى از همه جا عقب مانده‏تر است براى اينكه آنها همان محيط را ديدند، بلوچى هم وقتى كه مى‏آيد، مى‏گويند از همه عقب افتاده‏تر و گرسنه‏تر و بيچاره‏تر بلوچها هستند براى اينكه آنها

صحيفه نور ج 10 صفحه 20

هم همين جا را ديدند.

تبليغات آنها به گوششان خورده، آنى كه وجدانا ديدند كه كردستان هيچ برايش كارى انجام گرفته نشده است، نه بيمارستان دارد، نه اسفالت دارند، نه چه دارد، خيال مى‏كنند كه فقط اينجا ندارد، جاهاى ديگر همه آن تبليغات را كه كردند، همه را درست كردند، اينجا را نكردند، بلوچ‏ها هم خيال مى‏كنند كه اين تبليغاتى كه شده است و آنى كه خودشان به چشم مى‏بينند، عينا مى‏بينند، مى‏بينند كه اينها خوب با هم مخالف است، مى‏گويند پس جاهاى ديگر درست است و حال آنكه در مدتى كه ما به ايران آمديم و طوائف مختلفه آمدند اينجا و همه اين مسائل را گفتند، من گفتم، درست شما مى‏گوئيد براى اينكه يك چيزى آدم با چشمش مى‏بيند، يك چيزى را مى‏شنود، شما گوش‏هايتان پر شده از تبليغاتى كه تمدن بزرگ و دروازه تمدن بزرگ گوش‏ها را پر كرده، از آنطرف مى‏بينيد كه خوب، اينجا كه نيست، خيال مى‏كنيد كه همينجا نيست، ديگر جاها تمدن بزرگ رسيده، آنها هم خيال مى‏كنند همه جا هست الا اينجا، وقتى بگرديم مى‏بينيم هيچ جائى، خوب از تهران، تهران كه پايتخت است شما برويد تهران در اين زاغه‏ها ببينيد كه كردها و عرض كنم بلوچ‏ها كارشان بدتر است يا اين زاغه‏نشين‏هاى اطراف تهران، اينهائى كه الان در حاشيه تهران هستند، من اينها را گاهى وقت‏ها در تلويزيون مى‏بينم خانه‏شان را نشان مى‏دهند، سوراخ‏هائى كه از اين سوراخ‏ها بيرون مى‏آيند، بچه‏هاشان، زندگيشان را، اينها را من بايد بگويم خيلى بدتر از كردستان، خيلى بدتر از بلوچستان، در حاشيه تهران هستند. آقا بنابراين بود كه اين مملكت را اينطورى بزرگ كنند نگذارند اصلا يك رشدى بكند، اصلا بنابراين بود كه ما ذخائر زير پايمان را آنها ببرند، ذخائر ما را ببرند و ملت ما خودشان گرسنگى بخورند، خودشان بدبختى بكشند. شما گمان نكنيد كه كردستان بدتر از همه جاست، بلوچستان از كردستان مى‏گويند بدتر است، بلوچ مى‏گويد بلوچستان بدتر، شما مى‏گوييد كردستان بدتر، هر دو درست مى‏گوييد براى اينكه مى‏بينيد قضايا را مى‏گوئيد، مى‏بينيد از بدتر كه چيزى نمى‏شد و من كه اطراف تهران را از نجف كه بودم به من هى اطلاع دادند، اينجا هم كه آمدم در تلويزيون چند دفعه تا حالا ديدم، ديگر زندگى از اين بدتر؟ بايد چه بگوييم اسمش را؟ يك سوراخ آدم مى‏بيند كه يك مرد آمد بيرون، يك زن آمد بيرون، چند تا بچه آمدند، يك سوراخ، اصلا بنا بر اين بوده است كه اينطور بكنند و حالا هم بنا بر اين است كه نگذارند اين نهضت به ثمر برسد، برنامه‏هائى كه در اسلام هست پياده بشود، چه كنند كه نمى‏گذارند، مى‏روند در هر جا كه ببينند چند تا گوش هست، آنها به آن مى‏خوانند به اينكه، نه اين اسلام بدتر از سابق، اينها همان مسائل است - اسمش - اسم رويش گذاشتند، اينها ديكتاتورتر هستند از ديگران، ديكتاتورى عمامه بدتر از ديكتاتورى كذا، كدام ديكتاتورى؟ خوب من يك عمامه‏اى هستم، كدام از ما، چه ديكتاتورى؟ همه آقايان ديدند كه دارند ترويج مى‏كنند، البته اينها - مى‏خواهند - چيزهائى كه داشتند از دستشان رفته و مى‏خواهند تبليغ كنند بر ضد ما.

صحيفه نور ج 10 صفحه 21

آنان كه بر ضد ما تبليغ مى‏كنند، از اسلام مى‏ترسند

مع‏الاسف برادرهائى كه در عراق هم هستند به گوششان همين مسائل فرو رفته است از بس كه در چيزهاى عراق، در روزنامه‏هاى عراق، همين امروز يك آقائى كه از عراق آمده بود به من گفت كه اينقدر در روزنامه‏ها به ايران تاخت مى‏كنند و به انقلاب ايران تاخت مى‏كنند و انقلاب ايران را مثلاً انقلاب غير اسلامى مى‏دانند، انقلاب فاشيستى مى‏دانند، از اين مسائل اينها مى‏گويند، شايد بسيارى از برادرهاى عراقى ما باورشان بيايد، لكن برنامه اين است كه نگذارند، ترسيدند از اينكه نبادا اسلام تحقق پيدا كند، آنها از اسلام مى‏ترسند، اينهائى كه تمام ذخائر شما را به چپاول بردند و هر چه هم اينجا جواهر داشت و ارز داشت، هر چه داشت بار كردند و بيرون رفتند، اينها مى‏ترسند، اتباع اينها مى‏ترسند، اينهائى كه عرض مى‏كنم كه دارند اين آشوب‏ها را مى‏كنند، مى‏ترسند كه نبادا يكوقت اسلام تحقق پيدا كند و كلاه اينها پس معركه باشد.

از برنامه‏هاى انحرافى پرهيز كنيد

آقا من دارم عرض مى‏كنم، به كردها عرض مى‏كنم، به ترك‏ها عرض مى‏كنم، به بلوچ‏ها عرض مى‏كنم، به همه قشرها عرض مى‏كنم گول اين حرف‏هائى كه اينها مى‏زنند نخوريد. بگذاريد اين خونى كه از جوان‏هاى ما رفته است به ثمر برسد، كارى نكنيد كه تمام خون‏ها هدر برود و ما باز گرديم به رژيمى كه يا مثل آن رژيم شاهنشاهى يا بدتر از او بيايد و حكومت كند اينجا باز كردستانش تا آخر عقب و بلوچستانش تا آخر عقب، همه جا عقب. بايد همه بنشينيد، با هم فكر كنيد، توجه كنيد، گول اين حرف‏هائى كه اينها مى‏آيند مى‏زنند نخوريد، اينها هستند كه، همين‏هائى كه هى مى‏گويند خلق، خلق، براى خلق عرض مى‏كنم كه دارند نوحه‏سرائى مى‏كنند، خوب همين‏هايند كه خرمن‏ها را از آتش مى‏زنند! همين‏هايند كه يك كشاورزى، يك عمر براى خودش، يك سال زحمت مى‏كشد يك خرمن درست مى‏كند كه نان بچه‏هايش را بدهد، يك كبريت مى‏زنند آتشش مى‏زنند، همين‏ها مى‏گويند ما براى خلق داريم چه مى‏كنيم و چه مى‏كنيم، گول اينها را نخوريد.

و من از همه شما تقاضا دارم به اينكه برنامه‏هايتان را اصلاح كنيد، برنامه‏هائى باشد كه مفيد باشد براى جامعه، برنامه‏هائى باشد كه مسائل و مشكلات جامعه را بگويد، از برنامه‏هاى انحرافى پرهيز بكنيد. گاهى من مى‏بينم كه در راديو هست چيزهائى كه انحرافى است و مع‏الاسف آن انحرافى را چند دفعه مى‏گذارند و آن چيزى كه صحيح است يا نمى‏گذارند و يا منحرفش مى‏كنند و مى‏گذارند. خوب اين يك خيانت بزرگى است ما چه بايد، چقدر بايد به اينها بگوئيم، من كراراً گفتم كه شما بايد خدمت بكنيد به اين دستگاه، به اين كشور - نه اينكه كشور - نه اينكه يك اشخاص منحرفى را در آنجا راه بدهيد كه برنامه‏هاى انحرافى را اگر يك كسى يك صحبت انحرافى بكند، مكرر، مكرر تمامش مى‏گذارند، در راديو مى‏گذارند، در اين راديو و تلويزيون هم مى‏گذارند همين كه يك مساله انحرافى شد در راديو مى‏گذارند، در تلويزيون هم مى‏گذارند، اگر يك كسى جواب اين انحراف را

صحيفه نور ج 10 صفحه 22

بدهد يا نمى‏گذارند اصلاً و يا اگر بگذارند بطور انحراف مى‏گذارند.

ضد انقلاب مى‏خواهد كردستان را از ايران جدا كند

اين مصيبت‏هائى است كه ما الان به آن مبتلا هستيم، من مصيبت‏هاى زياد دارم و لكن نمى‏توانم همه مصيبت‏هايم را بگويم شما فكر بكنيد، شما توجه بكنيد، اينها مى‏خواهند كردستان را از ايران اصلاً كنار بگذارند و ببرند سراغ يك چيزهاى ديگرى نمى‏خواهند خدمت به شماها بكنند. قصد خدمت نيست، قصد اين است كه ايران را تكه‏تكه بكنند، بعد همه يك كودتا درست كنند و تمامش كنند و همه‏اش تحت نظر ديگران و همان برنامه‏هاى سابق و همان بساط سابق را مى‏خواهند درست بكنند. بيدار بشويد، ملت ما بايد بيدار بشود، ملتى كه توانست با توانائى خودش و با مشت محكم خودش توى دهن تمام قدرتمندها زد، اين ملت قدرتمند است، لكن بايد وحدتش را حفظش بكند، اگر وحدتش را حفظ كند قدرتمند است يعنى خدا همراه او است. اگر شما وحدتتان را حفظ كنيد يدالله مع‏الجماعه ، با جماعت شما خدا هست و شما، همه را از بين خواهيد برد. نترسيد از اين هياهوى اينها، اين چهار تا از اشخاص منحرف هستند كه مى‏شود بزودى اينها را از بين برد.

ما نمى‏خواهيم برادركشى بشود

من اين را گفتم قبلاً كه قضيه كردستان اگر نبود، اختلاط اينها با برادرهاى كرد كه اگر بخواهند يكوقتى اينها از بين ببرند، بسيارى از زن و بچه كرد از بين مى‏رود اينها يك روز، ده روز، چند روز از بين مى‏رفتند. لكن ما چه بكنيم، اينها حالا مختلط شدند و جمعيتشان در بين جمعيت اينها مختلط است. اگر بخواهند خداى نخواسته يك كارى بكنند، خوب همه افراد از بين مى‏روند و ما نمى‏خواهيم يك چنين چيزى بشود. ما مى‏خواهيم كردها محفوظ بمانند. مسلمان‏ها را ما مى‏خواهيم حفظشان بكنيم و اينها مع‏الاسف چون مختلط با آنهاست، ما دستمان الان بسته است كه نمى‏توانيم بطور قاطع عمل بكنيم والا كارى ندارد اينها را از بين بردن. از اطراف ايلات، بعضى ايلات و عشاير به من مى‏نويسند كه شما بگوئيد ما مى‏رويم كار را انجام مى‏دهيم و من چه بكنم؟ خوب ما به ايلات بگوئيم برويد بجنگيد، يكوقت يك جنگ برادركشى بشود؟ ما نمى‏خواهيم اين كار بشود، خود كردستان بايد اينها را تصفيه بكند. راهشان ندهد توى دهاتشان، راهشان ندهد توى شهرستانهاشان، خودشان بايد اين كار را بكنند، نگذارند كه يكوقتى خداى نخواسته ديگر كارد به استخوان برسد و يك كشتارى بشود كه ديگر تر و خشك خداى نخواسته با هم بسوزد. بايد خودشان جلوگيرى كنند، خودشان اين اشخاص را معرفى كنند. ما گفتيم كه غير از يك چند نفر از اين سران كه ديگر خيانتكار و آدمكش - و اين - هستند، تمامشان مورد عفو هستند، تمامشان برادرهاى ما هستند، آنها هم كه در حزب دموكرات هستند، برادرهاى ما هستند، بيايند برگردند به آغوش ملت، بيايند با خود ملت بشوند، شلوغى نكنند، اينقدر كارهاى خلاف نكنند، اينقدر گمان نكنند كه نمى‏شود اينها را از بين برد، نمى‏خواهيم كه يكوقت

صحيفه نور ج 10 صفحه 23

خداى نخواسته در بين آنها اشخاصى كه گناه ندارند، زن و بچه مردم كرد كه از خود ما هستند، به منزله اولاد ما هستند، ما نمى‏خواهيم كه صدمه به آنها وارد بشود والا كارى ندارد كه اينها را از بين بردن هم ارتش قوى است، هم ژاندارمرى قوى است و هم سپاه پاسداران. اين سپاه پاسداران از اطراف يكوقتى اگر صحبت بشود، از اطراف مى‏ريزند و كار را تصفيه مى‏كنند.

ما نمى‏خواهيم كه برادركشى بشود، ما مى‏خواهيم با مسالمت، با ملايمت، با برادرى كارها درست بشود، شما اين عده فاسدى كه نمى‏گذارند زندگى شما زندگى صحيح باشد و مى‏خواهند كردستان را به خون بكشند، بعد هم هر جا توانستند شما خودتان اينها را تصفيه كنيد، نگذارند كه كسى ديگر بيايد و تصفيه كند. خودتان، جوان‏هاى محترم خودشان، جوان‏هاى برومند خودتان تصفيه كنيد اينها را.

خداوند انشاالله همه شما را حفظ كند، موفق باشيد، مويد باشيد و باز هم تكرار مى‏كنم كه برنامه‏هايتان را برنامه‏هاى خوب قرار بدهيد، برنامه‏هاى (پلتيك) قرار بدهيد، درست با زبان (پلتيك) مسائل را بگوئيد براى آنها، اين مفاسدى كه در آنجا هست، آن اشخاصى كه در آنجا مفسده‏جو هستند، مسائل، مسائل مفسده هستند، اينها را بگيريد و معرفى كنيد، اينها نمى‏خواهند كه آرامش در اين مملكت پيدا بشود. به زبان‏هاى خارجى اگر چنانچه پخش مى‏كنيد بگوئيد مسائل ايران را مسائل ايران، مسائلى نيست كه مثلاً يك مسائلى باشد كه بخواهند مردم را زير بار ستم مثلاً چه بكنند، همين چند وقتى بود كه باز اسلام تحقق پيدا نكرده است، مهلت نمى‏دهند كه برنامه‏هاى اسلامى تحقق پيدا بكند، مگر مى‏شود يك جايى را اصلاح كرد وقتى شلوغ است و بهم ريخته، وقتى جنگ است در يك جايى كه نمى‏شود رفت خانه ساخت، نمى‏شود رفت اسفالت كرد، نمى‏شود رفت مريضخانه درست كرد، خوب نمى‏گذارند اينها، اينها را بيرون كنيد از مناطق خودتان، آنوقت ببينيد چه خواهد شد در اينجا و همينطور ساير مناطق، شما هم كه هر كدامتان برنامه‏هاى خارجى داريد، مسائل ايران را درست آنطورى كه هست بگوئيد، مطالبى كه آنها در روزنامه‏هايشان مى‏نويسند، مطالبى كه آنها در راديوهايشان مى‏گويند بفهمانيد به مردم خارج كه اينها دروغ دارند مى‏گويند، اينها همان عمال ساواكى سابق يا از اجانب هستند، از ابرقدرت‏ها هستند كه مى‏خواهند كه مملكت ما به همان حال باشد و اينها همه چيز آن را ببرند، از اين جهت اينطور تبليغات را مى‏كند.

انشاالله خداوند همه‏تان را تاييد كند و مؤيد و موفق باشيد.

والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته

پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها