0

مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)

hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35378

پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391  2:17 AM

صحيفه نور ج 9 صفحه 276

تاريخ: 18/7/58

بيانات امام خمينى در ديدار با گروهى از اعضاى ستاد جهاد سازندگى شهرستان يزد

قصد دموكرات‏ها خدمت به اجانب و ايجاد فتنه و فساد است‏

بسم الله الرحمن الرحيم‏

من اول راجع به اين قضيه ناگوار كردستان چند كلمه عرض كنم. قضاياى كردستان نه اين است كه قابل حل نيست و نه اين است كه دولت يا ملت عجز دارند از اينكه اشرار را سركوب كنند، لكن براى اينكه ما ملت كرد را از خود مى‏دانيم چنانچه ملت كرد هم ماها را از خود مى‏داند، جدا نيستيم از هم، اگر بخواهيم با يك شدت زيادى رفتار كنيم، خوب، خوف اين است كه برادران كرد هم خيلى صدمه ببينند ولهذا ما خواهيم كه به طور متوسط، نه ملايمت و نه سختگيرى به طور سركوبى عمومى اين خائنين را سركوبى كنيم وانشاء الله مى‏شود اين. و اين را بدانيد كه اينها چيزى نيستند، اينها الان يك حال دفاعى به خودشان گرفتند، چريكى بسيار ناقص كه مى‏آيند چند نفر را مى‏كشند و فرار مى‏كنند توى جنگل‏ها وانشاء الله از اين جنگل‏ها هم كلكشان كنده مى‏شود و قواى دولتى و مجاهدين و همه يعنى آنهائى كه تتمه قواى دولتى هستند، اينها همه پيشروى مى‏كنند و انشاء الله سرحدات گرفته مى‏شود، بسته شود و راه اينكه به آنها كمك كنند، بسته مى‏شود. و من به ملت كرد اين مطلب را تذكر مى‏دهم كه در عين حالى كه ما تمام افراد را الا آن طبقه بالاى خائن را عفو كرديم مع الاسف ديده مى‏شود كه بعضى از اين افراد بازى خوردند از اين دموكرات‏ها و خيال مى‏كنند كه اينها براى آنها يك خدمتى مى‏خواهند بكنند. اينها بايد بدانند كه آنها جز خرابكارى كارى از آنها نمى‏آيد، ماهيت گروه‏ها آنطور نيست كه اينها بخواهند به ملت كرد خدمت بكنند. اينها روابطشان با اجانب، با صهيونيسم، با آمريكا، با رژيم سابق ثابت است و اينها دارند براى آنها كار مى‏كنند. آنها مى‏خواهند ملت كرد را تا آخر وابسته به خارج و تحت فشار سابق قرار بدهند و اگر بتوانند ايران هم همان كار را بكنند، يعنى تمام ايران را. بايد ملت كرد بيدار بشود و اينها را معرفى كند و خودش هم كمك كند به قواى دولتى تا اينها پاكسازى بشوند و نمى‏خواهيم يك شدتى و يك قدرت فوق‏العاده‏اى عمل بشود كه خداى نخواسته برادرهاى كرد ما هم زير پا بروند، والا براى ما اين معنا كه در يك روز و در دو روز حل كنيم اين قضايا را، تمام اينها را از بين ببريم، اين كارى ندارد، اما اين محظور هست كه برادرها و خواهرهاى آنها اگر جدا بشوند از آنها و آنها را از خودشان جدا بكنند كه آنها بروند بيرون شهرها، بروند در جنگل‏ها آنوقت جنگل‏ها را ممكن است كه ما با يكى دو روز

صحيفه نور ج 9 صفحه 277

تمام كنيم قضيه را.

در هر صورت بايد برادر كردمان برادران كرد ما متوجه باشند، كه اينها يك طايفه‏اى هستند اخلال مى‏خواهند بكنند، نه اينكه مى‏خواهند خدمت بكنند. همين‏ها هستند كه شماها را در فشار قرار دادند و همين‏ها هستند كه جوان‏هاى ايران را مى‏كشند و همين‏ها هستند كه خرمن را آتش مى‏زنند و همين‏ها هستند كه كارگرها را از كار باز مى‏دارند و مى خواهند اصل چرخ اقتصادى مملكت گردش نكند و قصد اينها خدمت به اجانب است و ايجاد فتنه و فساد است. انشاء الله اميدوارم كه به زودى قطع بشود اين ريشه‏ها.

اميدوارم كه با قدرت اسلام همه امور اصلاح بشود

و اما جهاد سازندگى، من از همه برادرها و خواهرانى كه در اين راه مجاهده كردند و مى‏كنند و گاهى من در تلويزيون مى‏بينم كه اينها كارها انجام مى‏دهند و بسيار از اين جهت من خرسند مى‏شوم كه ببينم برادرها و خواهرها نسبت به طوايف ضعيف خدمتگزارى مى‏كنند و اين اسباب اين مى‏شود كه آنها را، قدرتشان را چند برابر كند، وقتى كه ببينند شماها مى‏رويد در آنجا برايشان كار مى‏كنيد آنها هم خودشان تشويق مى‏شوند به اينكه كارهاى زيادتر بكنند. و اميدوارم كه با همين قدرت كه قدرت اسلام است، يعنى آن قوه اسلام از اول همراه بوده است كه كارها را تا آنجا رسانده و بعدها هم انشاء الله خواهد رساند. اميدوارم كه با اين قدرت اسلام همه امور اصلاح بشود و اين تحولى كه در جوان‏هاى ما، در خواهرها و برادرهاى ما حاصل شده است كه اينطور حس تعاون، حس خدمت به ملت، خدمت به اسلام پيدا شده است، اين خيلى اميدوار مى‏كند انسان را به اينكه با اين قدرت ايمانى كه الان در ملت ماهست وانشاء الله باقى مى‏ماند، همه كارها انجام بگيرد.

انتخاب افراد متعهد و مؤمن براى نمايندگى شوراهاى روستائى‏

اميدوارم كه آقايان در هر جا و در هر محلى كه هستند راجع به اين مسائلى كه الان پيش است، قضيه اين شوراها، جديت كنند كه مبادا يك افراد فاسدى در اين شوراها پيدا شود، براى اينكه اين شوراها تمام مقدرات يك شهرستان دست آنهاست و اگر خداى نخواسته يك اشخاص فاسد در اين شوراها پيدا بشود ممكن است كه شهرستان را، بلكه ايران، بلكه اسلام را به فساد بكشند. بايد درست متوجه باشيد و اشخاصى كه انتخاب مى‏كنيد سوابق‏شان رامطالعه كنيد، بدانيد خوب هر شهرى مى‏داند كه افراد معتمد، افراد صحيح كى‏ها هستند. در يك شهر، ده پانزده افرادى كه شناسا باشند از هر تيپى هستند، از هر جمعيتى كه هستند شناسائى كامل، در زمان سابق چه جور بودند، در زمان انقلاب چه جور بودند، از اول انقلاب تا حالا چه جور بودند و سوابق خانوادگى‏شان چه هست، عقائدشان چه هست ومقدار معلوماتشان چه هست. در هر شهرى بايد يك اشخاص مؤمن، معتقد، مؤمن به نهضت اسلامى، جمهورى اسلامى و منحرف نبودن به يكى از اين مكتب‏هاى فاسد انتخاب

صحيفه نور ج 9 صفحه 278

كنند تا انشاء الله مقدرات شهر را در دست بگيرند و كارها موافق صلاح شهرستان خودتان انشاء الله اجرا بكنيد.

و من از همه شما متشكر هستم و از اين حس تعاونتان خيلى حظ مى‏برم و خيلى ميل هم من خودم داشتم كه بروم يك دفعه در اين جهاد سازندگى من هم خدمت بكنم، اما خوب محظور اتم زياد است و خدمتى هم از من نمى‏آيد ديگر من خدمت همين است كه من دعا كنم به شما. انشاء الله خداوند همه شما را حفظ كند، مؤفق باشيد، مويد باشيد.

والسلام عليكم ورحمه الله وبركاته

پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها