پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391 2:17 AM
بيانات امام خميني در ديدار با پرسنل آموزشى نيروى زمينى
همه در آغوش هم با برادرى اين نهضت را به پيش ببريد
بسم الله الرحمن الرحيم
اين روزها براى ملت مامبارك است و هر روز مبارك و اميد است مباركتر بشود. مبارك براى اينكه بحمدالله بر قدرتهاى طاغوتى پيروز شديد و دست اجانب را از مملكت خودتان قطع كرديد و مبارك تر كه تا آخر قطع باشد و از آن مباركتر اينكه جمهورى اسلامى با محتواى اسلامى كه همه قشرهاى اسلامى باشد تحقق پيدا كند. يكى از مباركىها اينست كه شما برادرها با برادرهاى ارتشى آموزشى برادرانه با هم ملاقات كنيد و براى آنها كف مىزنيد. اين امرى است كه در جمهورى اسلامى بايد انجام بگيرد و بايد همه در آغوش هم برابر هم با برادرى اين نهضت را به پيش ببريد و دست اجانب و عمال اجانب كه بعض از آنها الان هم مشغول توطئه هستند از كشور خودتان كوتاه كنيد. من از همه قشرهاى ملت و از ارتشىها و اين جوانانى كه الان از اينجا رژه رفتند تشكر مىكنم و سلامت همه را از خداى تبارك و تعالى مسئلت مىكنم و از همه خواهم كه از آن چيزهائى كه در دل داشتيد دست برداريد و همه با هم برادر باشيد و در راه اسلام كوشش كنيد و اگر گرفتارىهائى هم هست براى افراد شما يا براى گروههاى شما، اميد است كه انشاء الله با برقرارى حكومت عدل اسلامى تمام گرفتارىها رفع بشود. كوشش كنيد در اينكه با هم باشيد و كوشش كنيد در اينكه خائنين را بشناسيد و طرد كنيد. خداوند به همه شما توفيق عنايت كند و من از همه شما تشكر مىكنم و به همه شما دعا مىكنم و خدمتگزار همه ملت و همه قشرهاى ملت هستم.
والسلام عليكم ورحمه الله و بركاته