پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391 2:15 AM
بيانات امام خمينى در جمع دانشآموزان دبستان فيض قم
معلمين در تربيت اسلامى انسانى كودكان كوشا باشند
بسم الله الرحمن الرحيم
من امروز كه روز اول تحصيل است و روز اول باز شدن مدارس است پيش اين اطفال كوچك دبستانى آمدهام كه اينها به فطرت نزديكترند كل مولود يولد على الفطره ثم ان ابواه يهود انه وينصرانه و يمجسانه چون بچهها جديد العهد به ملكوت هستند، آن كدورتهائى كه از طبيعت عايد انسان مىشود و آن كدورتهائى كه از دولت طاغوتى نصيب ماشد، اينها از او دور بودند.
جوانان ما را نگذاشتند تربيت انسانى بشوند. اين كودكها كه الان در پيش من هستند و با فشار به دامن من هجوم مىآورند مورد علاقه من هستند، بچههاىمنند، عزيزانمنند، به ملكوت نزديكترند، از آلودگىهاى طبيعت دورند و من اميدوارم كه معلمهاى اين بچهها و اين كودكها در تربيت انسانى اسلامى اينها كوشا باشند و از آن تعليمات سوئى كه در سابق بود مبرا باشند.
معلمان مدارس در هر جا هستند عنايتشان به اين كودكها بيشتر باشد كه اين كودكها اميد آتيه مملكت ما هستند و از اين كودكهاى امروز، انسانها و دانشمندان فردا درست مىشود. اينها هستند كه در آتيه مملكت ما را اداره مىكنند و پس از ما اينها بايد استقلال مملكت و آزادى را حفظ كنند. معلمان از اين كودكهاى نورس قدردانى كنند و اين كودكهاى نورس را كه آلوده نيستند به آن چيزهائى كه ما بزرگها آلوده هستيم، نگذارند آلوده شوند.
اسلام تمام آزادىها و استقلالها را بيمه مىكند
تربيتها، تربيت دينى باشد. اسلام تمام آزادىها و استقلالها را بيمه مىكند و بچه كوچك ما را اگر اسلامى بار بياوريد، استقلال و آزادى مملكت شما بيمه خواهد شد. از اين كودكها قدردانى كنيد و از اين عواطف كودكانه آنها من تشكر مىكنم.
من اينها را دوست مىدارم همانطور كه شما عزيزان خودتان را دوست مىداريد. اينها همه عزيزان من هستند و نور چشم من هستند و در آتيه اميد من به اينهاست. من از خداى تبارك و تعالى سلامت و سعادت اين قشر كودكان را كه مايه سرفرازى ما در آتيه بايد بشوند تشكر مىكنم و به همه دعا مىكنم. خداوند اين غنچه نزديك به شكوفا را در تربيت اسلامى شكوفا كند. خداوند اين بچههاى
لطيف ظريف انسانى را در پناه خود حفظ كند و نور فطرت آنها را شكوفا كند.
من بيش از اين طول كلام نمىدهم كه اين بچهها در اين فشار ناراحت هستند و در آفتاب از گرما ناراحت مىشوند.
خداوند همه شما را سعادتمند كند. خداوند مملكت ما را به وجود شما مستقل كند.