پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391 2:07 AM
بيانات امام خمينى در جمع اعضاى كميته انقلاب اسلامى شميرانات
من شما را مثل سربازان صدر اسلام مىبينم
بسم الله الرحمن الرحيم
من ميل ندارم دوستان عزيز خود را كه در آفتاب عرق مىريزند معطل كنم لكن چند كلمهاى براى شما عرض مىكنم و اميدوارم آقايان موفق و به سلامت به محل خودشان برگردند. من از اين تحولى كه در شما جوانان حاصل شده است اميدوارم و شما را پيروز مىبينم. من شما را مثل سربازهاى صدر اسلام مىبينم. من به اين چهرههاى نورانى علاقه دارم. من به اين چهرههاى نورانى و اسلامى كه براى خدمت به اسلام مهيا هستند، درود مىفرستيم. شما مثل لشكر اسلام در صدر اسلام براى اسلام خدمت مىكنيد و مورد نظر امام زمان سلام الله عليه هستيد. دلخوش باشيد كه اسلام شما را مىپذيرد، دلخوش باشيد كه شكست براى شما نيست، نه در حيات و نه در شهادت. شهادت فخر اوليا بوده است و فخر ما. شما چه در دنيا پيروز بشويد يا به شهادت برسيد، پيروزمنديد، مثل لشكر اسلام در صدر اسلام كه خودشان را پيروز مىديدند، چه كشته بشوند و چه بكشند.
شما حق هستيد و در مقابل باطل ايستادهايد و حق پيروز است
من به شما مژده پيروزى مىدهم و تبريك عرض مىكنم، خداى تبارك و تعالى به شما نظر دارد. همان نظر لطف خدا بود كه شما با نداشتن سازمان و با نداشتن ساز و برگ ارتشى، بر قدرتهاى بزرگ پيروز شديد اين نظر خداى تبارك و تعالى و تاييد اسلام بود و اين نظر اسلام است كه شما را متحول كرده است. خداوند با شماست، قرآن كريم پناه همه ماست. ما براى قرآن قيام مىكنيم و كرديم و پيروز خواهيم بود شما حق هستيد و در مقابل باطل ايستادهايد و حق پيروز است. شما براى اسلام قيام كرديد و پشتيبان شما اسلام است و كسى كه پشتيبان او قرآن است و اسلام باشد پيروز است. من سلامت همه شما و پيروزى شما را از خداى تبارك و تعالى خواستارم. اين دسته اشرار كه الان مشغول شرارت هستند چيزى نيستند، اينها دفن خواهند شد. خداوند شما را بر اشرار غلبه دهد. من از شما و آقايان كه تشريف آوردهايد تشكر مىكنم و همه آقايان كه آمدند، چه از مشهد و چه از شميران و چه از جاهاى ديگر، به همه سلام مىفرستم و من خدمتگزار همه هستم.
والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته