0

مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)

hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35378

پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391  2:04 AM

صحيفه نور ج 8 صفحه 202

تاريخ:31/4/58

بيانات امام خمينى در جمع اعضاى نهضت راديكال ايران‏

شعار وحدت اگر با عمل همراه نباشد ريا كارى است‏

بسم الله الرحمن الرحيم‏

الان مردم همه دارند راجع به اين مسأله فرياد مى‏زنند كه مااسلام را مى‏خواهيم. همه اين را مى‏خواهند.آقا! شما مى‏گوئيد نه، و مى‏خواهيد چه كنيد ؟ همه با هم مجتمع بشويد تحت يك بيرق و وكلايتان را تعيين بكنيد. همه به يك وكلاى اسلامى كه اعتقاد به مسائل دارد، آنى كه ايمان دارد، آنى كه اعتقاد دارد كه اگر خلاف بكند، ولو در اينجا مچش گير نكند جاى ديگر مچش گير مى‏كند. امروز روزى است كه كلمه وحدت براى ما فايده ندارد، عمل وحدت لازم است. من هم هى مى‏گويم وحدت، اگر بنا شد كه من مخالفت كنم بااين، خوب اين كلمه‏اى است ديگر، يك ريايى بيشتر نيست. فكر اين مطلب را بكنيد، خودتان بنشينيد فكر بكنيد. رفقاى ديگر، آنهائى كه اعتقادشان اين است كه مى‏خواهند خدمت بكنند به كشور، با آنها تفاهم بكنيد، بگوييد اگر خدمت مى‏خواهيد بكنيد، چرا گروه گروه مى‏شويد؟ همه خدمت بكنيد. گروه گروه شدن معنايش اين است كه من مى‏خواهم براى خودم بكشم، آن مى‏خواهد براى خودش بكشد، اظهار وجود بكنند. آقا نمى‏توانيم در مقابل اسلام اظهار وجود بكنيم، در اشتباه هستيم. جز اين معنى كه يك تشتتى پيدا بشود و يك اختلافاتى پيدا بشود و يك عرض مى كنم تأخيرى نهضت را عقب بيندازد. شما خيال نكنيد اين پيش نمى‏رود، پيش مى‏رود انشاءالله، لكن عقب مى‏شود. با اختلافاتى كه پيدا بشود و اشخاص روشنفكر، اشخاص صاحب قلم، اشخاص صاحب اطلاع و فكر، اينها دنبالش را مى‏گيرند كه، قلم‏ها را بر مى‏دارند، هر چه دلشان مى‏خواهد مى‏نويسند و موجب تشتت مى‏شوند. همين هم كه مى گويند وحدت، وحدت، وحدت، همين‏ها وقتى كه قلم دست‏شان مى‏گيرند و مطلب مى‏نويسند، يك وقت ديديم كه حمله كردند به يك مسأله‏اى از مسائلى كه مردم به آن مسأله علاقه‏مند هستند، و ايجاد اختلاف مى‏كنند. چرابايد اينطور باشد؟ اگر اينها و اقعار است مى‏گويند كه ما مملكت را ميخواهيم و ملت را مى‏خواهيم، استقلال را مى‏خواهيم، چرا بايد اينطور باشد كه قلم‏هايشان بر خلاف مسائلى است كه ادعا كنند. اول كلام مى‏گويند كه مملكت بايد با هم متحد باشد، آخر كلام‏شان مى‏بينيد كه يك كلمه‏اى گفته است كه اسباب تشتت مى‏شود. اين اطراف دريا بود كه جهات اطراف دريا را يك مرد (نمى‏دانم، حالا من كه نمى شناسم) در مجله گفته جدا بودن زنها از مردها افتضاح است . تمدن اين است كه پسرها و دخترها توى دريا به هم ور بروند !! اين تمدن‏

صحيفه نور ج 8 صفحه 203

است؟!! اين تمدنى است كه پنجاه سال حالى ما كردند؟!! اين معنى‏اش تمدن است ؟!

تهى نمودن مغزهاى جوانان با ايجاد مراكز فحشا

پنجاه سال به مغزهاى ما تزريق كردند كه تمدن عبارت از اين است كه چيز كردند، سينمايش برويد تمدنش عبارت از اين است كه آن دستگاه وقاحت، مجلاتش اينطور و روزنامه‏هايش اينطور، راديو و تلويزيونش اينطور، همه اينطور بودند و ما از اين ضرر ديديم، همه مان از اين ضرر ديديم، ديديم كه زندگى ما را به هم زدند، نيروى انسانى ما را عقب زدند. نيروى انسانى، ما الان كم داريم. براى چه ؟ براى اينكه پنجاه سال ما را كشيدند به مراكز فحشا، جوانهاى ما را كشيدند به مراكز فحشا، كشيدند به مراكزى كه مغزهاى آنها را تهى كردند. به آدمى كه در اين نحو سينماهائى كه پيش بود (حالا من نمى دانم وضعش چه جورى است. آنوقت سينماهائى كه بود همه آن دستگاه فساد بود) ديگر يك جوانى كه مى‏رفت در آنجا، پنج روز، ده روز مى‏رفت عادت مى‏كرد به اين، اين ديگر نمى‏توانست جدى يك عملى بكند، اين ديگر نمى‏توانست فكرش را متوجه بكند به اينكه نفت شما را دارند مى‏برند و همه چيز ما را دارند، حيثيت ما را دارند برند و ما مشغول اينكه سينما را تماشا بكنيم، ستاره سينما را. مجلاتمان اينطور، سينماهايمان اينطور، همه چيزمان اينطور شده بود و ما را خودمان را از بين بردند كه هيچ، يكى ديگر را جاى ما نشاندند و مملكت ما متبدل شده بود به يك چيز ديگرى. الان كه در اين نهضت بسيارى از قشرها آن وضع سابق‏شان را رها كرده‏اند، متوجه شدند.

اين اسلام بود كه شما روشنفكران را از انزوا خارج كرد

اين حقوقدان‏ها، اين روشنفكرها،اين عرض مى‏كنم كذاها، اينها چرا نمى‏آيند ملحق بشوند به همين جمعيت‏ها؟ و با همين‏ها كارشان، چرا همه دست به هم نمى‏دهند؟ نوشته‏هايشان جورى باشد كه وحدت كلمه ايجاد كند، گفته‏هايشان جورى باشد، جمعيت‏هايشان اينطور باشد. چرا مى‏روند توى مجلس نمى‏دانم وكلا و مى‏گويند كه اسلام ديگر به درد نمى‏خورد ؟ جز اين است كه مى‏خواهند فساد كنند ؟ ولو يك كلمه مفتى كه به يك كسى بگويد، كه در كسى تأثير نمى كند، اما خود اين معنى نشان اين را مى‏دهد كه اين رشد نيست. الان اگر اين تميز مى‏داد كه اين اسلام بود كه همه شما را از خارج كشيد اينجا و حالا آزاد شديد، اين اسلام بود كه شما را از انزوا بيرون آورد، شما همه توسرى خور سازمان امنيت بوديد، شما همه نمى‏توانستيد اظهار وجود كنيد، حالا كه اسلام آمده و شما را از زاويه بيرون كشيده و از خارج وارد كرده در ميدان عمل، حالا بر ضد همان اسلامى كه همچو خدمتى براى شما كرده است، قيام كرديد ؟ ! اين را بايد اسمش را چى گذاشت ؟ اين را اسمش را مى‏گوييد تشخيص نمى‏دهند ؟ اينقدر با اسلام بد هستند كه حتى حاضرند كه امريكا و شوروى براينها حكومت كنند و اسلام روى كار نيايد. چه جورى است وضع؟ اصلاح كنند مردم خودشان را. بايد اين طبقه روشنفكر و اين طبقه‏اى كه عرض مى كنم كه كار آمد هستند، خودشان را اصلاح بكنند .اين‏

صحيفه نور ج 8 صفحه 204

طبقه مردم زود سالم مى‏شوند، دست نخورده‏اند اينهاما هر چى داريم از اين طبقه‏اى كه ادعا كنند كه ما روشنفكريم و ماحقوقدانيم و ما نمى‏دانم طرفدار چه هستيم و اينها، ما هر چه داريم از اينها داريم صدمه مى‏خوريم. چرا دست به هم نمى دهند كه اين كار را بكنند؟ چرا جلوگيرى مى‏كنند از اين سيلى كه راه افتاده است و مى‏خواهد كارها را اصلاح بكند ؟ اين دردهايى است كه هست و شماها بايد درمان بكنيد و دست به هم بدهيد كه درمان بكنيد. حالا شماها كه آمديد، اين عمل را بكنيد تا ببينيم سايرين چه مى‏كنند. اگر من ديدم شماها كرديد آنوقت... و السلام عليكم و رحمة الله و بركاته‏

پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها