0

مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)

hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35378

پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391  2:02 AM

صحيفه نور ج 8 صفحه 98

تاريخ: 20/4/58

بيانات امام خمينى در جمع پاسداران انقلاب اسلامى سپيد دشت‏

بسم الله الرحمن الرحيم‏

شما برادران پاسدار كه از سپيد دشت آمده‏ايد، من از خداى تبارك و تعالى مى‏خواهم كه سفيد رو باشيد. انشاءالله همه ما در اين نهضت، كارى بكنيم كه پيش خداى تبارك و تعالى سفيد رو باشيم. امروز ملتفت هستيد كه هر جا يك نغمه‏هاى ضعيف البته، اما ناراحت كننده هست و پاسدارها بحمدالله همه جا قدرت دارند و همه جا جلوگيرى مى‏كنند از اين ريشه‏هاى فاسدى كه در صدد توطئه هستند و با هوشيارى، ما از زحمات هوشيارانه شماها تشكر مى‏كنيم.

و اميدوارم كه اين خدمت را كه خدمت به اسلام است و خدمت به امام زمان سلام الله عليه است به آخر برسانيد و برسانيم و همه با هم اين منزل را طى بكنيم و انشاءالله وكلائى كه، اشخاصى كه براى اهل خبره هستند، خوب تعيين بشود و قانون را خوب، به طورى كه با اسلام موافق باشد و با مصلحت مسلمين موافق باشد بررسى بكنند و انشاء الله تصويب بشود اساس مملكت كه عبارت از قانونش است. درست بشود و در اين مدت كه اين قانون بايد تصويب بشود و بعدش يك رئيس جمهور تعيين بشود و مجلس شورا تعيين بشود، از موارد حساسى است كه پاسداريش با شما آقايان است. همه بايد پاسدارى بكنيم لكن يك پاسدارى است كه از قوه جوان بر مى‏آيد، يك پاسدارى است كه از ماها كه با صحبت بايد، من از خدا مى‏خواهم كه شماها انشاءالله همانطورى كه اسمتان پاسدار است و در اين زيب شرافتمندانه وارد هستند، پاسداران امام زمان سلام الله عليه باشيد و خداى تبارك و تعالى شما را حفظ كند و سعادتمند كند، قدرت و قوه بدهد و همه در همين راهى كه نهضت باشد، در اين راه برويم و حفظ كنيم اين نهضت را و نگذاريم اختلافات واقع بشود. پاسدارها در عين حالى كه شغلشان بسيار شريف است لكن مسئوليت‏شان هم زياد است. مبادا يك وقتى كارى انجام داده بشود از بعضى از نادان‏ها كه اسباب اين بشود كه اصل پاسداران را مردم راجع به آنها يك چيزى بگويند. بايد خود شما از اشخاصى كه يك قدرى مثلاً جوان هستند، يك قدرى تند هستند يا گاهى جهالت دارند، شماها بايد جلوگيرى كنيد. نگذاريد يك وقتى پاسدارى مثلاً يك كار خلافى بكند، موجب بشود كه بگويند پاسدارهاى جمهورى اسلامى هم اينطورى هستند و اين امر مهمى هست كه به عهده خود شماست و اميدوارم از اين به بعد هم پاسدارى‏تان هم يك پاسدارى خالصانه و براى اسلام باشد و همه با هم به پيش برويد و موفق و مويد باشيد و اميدوارم كه اين بچه‏هائى كه حالا آمدند براى ما

صحيفه نور ج 8 صفحه 99

شعر خواندند، اينها هم پاسداران اسلام بشوند و بعدها ملحق بشوند به شماها در پاسدارى و خوب تربيت بشوند و خوب درس بخوانند. خدا همه شما را انشاءالله حفظ كند و من دعا به همه مى‏كنم و خدمتگزار همه شماها هستم. سلام بر همه شما انشاءالله موفق و مويد باشيد.

و السلام عليكم و رحمة الله و بركاته‏

پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها