پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391 2:01 AM
بيانات امام خمينى در جمع راهپيمايان تهرانى
كوشش كنيد كه عملتان براى خدا و مقصدتان جلب رضاى او باشد
بسم الله الرحمن الرحيم
اگر اين راه را براى خدا مىرويد، اگر اين طريق را براى خدا طى مىكنيد، افسرده نباشيد از اينكه به شما اعتنا نمىشود، خداوند به شما عنايت دارد. كوشش كنيد كه راه براى خدا باشد، كوشش كنيد كه چشمتان را از مخلوق، از ما سواى خدا ببنديد، توجهتان به اين نباشد كه اگر خدمتى براى خدا مىكنيد، ديگران پيش شما بيايند تواضع كنند. شما جوانهائى هستيد كه در طول اين مدت زحمت كشيديد براى خدا رنج برديد، براى خدا عمل كرديد، حالا يك راه طولانى را براى خدا طى كرديد و آمديد اينجا با ما صحبت كنيد، و درد دل كنيد. كارى كه براى خداست خدا توجه مىكند و اگر براى خدا نباشد، همه عالم هم توجه كنند چيزى نيست.
رفع آشفتگىها و گرفتارىهاى حاصل از افساد رژيم منحوس با روحيهاى قوى
من هم مىدانم كه الان مشكلات زياد است. توطئه زياد است، تفرقها زياد است و گرفتارى همه قشرهاى ملت زياد، لكن شما هم مىدانيد كه چه مشكلاتى را براى اين مملكت اينها بار آوردهاند و چه كارها كردهاند كه به اين زودىها نمىشود درستش كرد. اين فسادى كه پنجاه سال اينها دامن به آن زدهاند، اين جوانهاى ما كه پنجاه سال است تربيت فاسد كردهاند، مراكز فحشا برايشان درست كردهاند، همه جا را مركز فحشا قرار دادهاند، سينماها كه بايد مركز تربيت جوانهاى ما باشد، مركز فساد و مركز فساد اخلاق بود، مدرسهها كه بايد مركز سازندگى باشد، نگذاشتند به آنطور باشد، جوانها كه بايد ذخيره اين ملت باشند و مقررات اين مملكت را به دست بگيرند، نگذاشتند يك تربيت صحيح بشود كه اينها بتوانند يك همچو كارى را بكنند. الان شما بعد از انقلاب هستيد، يعنى در حال انقلاب، باز بعد از انقلاب نيست الان شما در حال انقلاب هستيد در همه جاى دنيا حال انقلاب و بعد از انقلاب آشفتگى است. و بحمدالله ايران نه حال انقلابش آنطور آشفتگى بود نه بعد از انقلاب. شما اگر انقلابهاى بزرگ دنيا را ملاحظه كنيد، فسادهائى كه در آن انقلابها بوده است، قتل عامهائى كه بودهاست، گرفتارىهائى كه بعد از انقلاب بوده است، طرف مقايسه نيست با اينجا. نكتهاش اين است كه اين انقلاب، انقلاب اسلامى بود، انقلاب اسلامى آن مفسدههائى كه در ساير انقلابات هست كم است
مشكلات زياد است اما ما نبايد روحيه خود را ببازيم لكن همه مىدانيم، شما مىدانيد، ما ميدانيم، دولت مىداند، ملت مىداند كه الان آشفتگى زياد است و گرفتارى هم زياد و دستهاى خبيثى هم هستند كه در كارند كه در توطئه هستند و مىخواهند نگذارند اين نهضت ما به ثمر نهائى برسد. ما الان يك مسائل بزرگ ديگر داريم كه آن مسائل بايد حل بشود، بايد به آن برسيم تا يك دولت مستقرى، يك مجلسى، يك رئيس جمهورى، يك قانون اساسى داشته باشيم و بعد از اينكه اينها شد، آنوقت باز اول اين است كه سازندگى بشود،نه اينكه دولت نخواهد بشود، اينها شب و روز مشغولند ،لكن آشفتگى زياد است. من كه اينجا هستم شب و روز تقريبا مواجهم با اين مشكلات. مشكلات مال شما تنها نيست، از هر جاى ايران كهآيند، مشكلات زياد دارند و اتفاقا هر گروهى كه مىآيند، مىگويند مشكلات ما از همه جا بيشتر است، خرابى ما از همه جا بيشتر است، از بختيارىها مىآيند همين را مىگويند،از اهواز مىآيند همين راگويند، از هر جا مىآيند همين مسائل مطرح است و ما هم نبايد روحيه خودمان را از دست بدهيم براى اين مشكلات.
پيشبرد نهضت بسته به ايمان راسخ و حفظ روحيه الهى است
با روحيه قوى شما جوانها وبا توجههاى خدا اين مشكل بزرگى كه عبارت از اين رژيم فاسد بود آن را برانداختيد و از بين برديد،اين روحيه را حفظ كنيد،اين روحيه قوى را حفظ كنيد، خدا با شماست. وقتى خدا با كسى باشد كارها درست شود. البته پشت سر هر انقلابى مشكلات زياد هست لكن آنهائى كه اعتقاد بهاين انقلاب دارند، ايمان به اين نهضت دارند،اين روحيه قوىاى كه با آن روحيه قوى و آن ايمان راسخ و آن توجه به خداى تبارك و تعالى شما را پيش برد، مادامى كهاين روحيه محفوظ باشد، شما پيش مىرويد. حالا گاهى كندى دارد، گاهى تندى دارد، گرفتارى دارد، راه حق گرفتارى دارد، هر راه حقى مشكلات دارد، شياطين نشستهاند سر راه حق كه مردم را منحرف كنند، مال حالا نيست، زمان پيغمبر هم همين طور بوده، مشكلات پيغمبر از مشكلات ماها زيادتر بوده است، مشكلات اميرالمومنين سلام الله عليه از مشكلات ما بيشتر بوده ،گرفتارى آنها از گرفتارى ما بيشتر بوده، آنها از دوستانشان مخالفتديدند،اين دستهاى كه قيام كردند در صفين در مقابل حضرت امير و ايستادند و شمشير كشيدند به روى حضرت، اينها از دوستان حضرت بودند، مخلصين حضرت بودند. گرفتارى حضرت از مخلصينش شايد بيشتر بود از سايرين. امام حسن سلام الله عليه آنقدر گرفتارى كه از اين دوستان و اصحابش داشت از ديگران نداشت. اصحابى كه توجه نداشتند كه امام زمانشان روى چه نقشه دارد عمل كند با خيال كوچكشان با افكار ناقصشان در مقابلش مىايستادند و غارتش كردند، اذيتش كردند و عرض مىكنم كه شكستش دادند، معاهده با دشمنش كردند و هزار جور بساط درست كردند. گمان نكنيد كه اين مشكلات براى من و شماست، هر چه مشكلات زيادتر باشد، اجرش زيادتر است، الهيتش زيادتر است. اگر آدم در حال خيلى وسعت، در حال خيلى تفريح و تفرح، گرايش به اسلام كند، اينكه چيزى نيست، خوب همه وقتى كه وقت نتيجه
بردن است حاضرند. آن روزى كه براى اسلام زحمت پيش مى آيد، آن روزى كه زحمت و مرارت دارد، آن روزى كه خون دارد، آن روزى كه رنج دارد،آن روزى كه باسر نيزه آدم مقابل است، آن روزى كه با توپ و تانك مقابله مىكند، آن روز، روزى است كه مرد از غير مرد تميز داده مىشود، مسلمان از غير مسلمان. آن روز، روزى است كه روز اجراست، روزى است كه خداوند توجهش را به اين ملت كرد.
تحول روحى و حصول پيروزى در اثر عنايات مقلب القلوب
آن رمزى كه شما را پيروز كرد كه ايمان به خدا، توجه به خدا بود (كه من در قيافه شما دارم مى بينم) اين را حفظش كنيد، گله نكنيد از ديگران. شما براى خدا داريد مى كنيد، هر چه توانستيد، اينهائى كه مبتلا هستند،اينها را نجات بدهيد. هر چهنتوانستيد، عذر داريد پيش خدا. هر چه ما توانستيم، آنهائى كه افتادهاند بايد دستشان را بگيريم. آنهائى كه مبتلاى به اين مخدرات هستند، اينها برادران ما هستند و ما بايد اينها را نجات بدهيم و با چشم پدرى، برادرى به اينها نگاه كنيم، اينها را هدايت كنيم، نجات بدهيم، كوشش كنيم براى نجات اين جمعيت نجات اين ملت. شما با اين عزم راسخ، با اين قوه ايمان پياده آمدهايد، خواهرها بالاتر پياده آمدهاند و من خجلم ازاين عواطف، من خجالت مىكشم كه خودم اينجا نشستهام و دوستانم اينطور بيابانگردى مىكنند. من دعاگوى شما هستم. خداوند انشاء الله شما را حفظ كند. شما ذخيرهاسلام هستيد، شما جوانهائى هستيد كه ذخائر اين ملت هستيد اين عواطف شما را پيروز كرد، اين تحول روحى، اين تحولى كه در جوانهاى ما پيدا شد، اين دست خدا بود، بشر نمىتواند در ارواح مردم اينطور موثر باشد. آن خداست كه مقلب القلوب است، قلبها دست اوست، متحول مىكند، قلب ضعيف را قوى مىكند، آن قلبى كه از يك پاسبان مىترسيد، حالا مقابل توپ و تانك مىرود، استقبال مىكند از مردن، از شهادت، اين كار خدا بود، خدا را در اين امور بايد ديد، اعتمادتان به خدا باشد خلق از شما پذيرفتند يا نپذيرفتند چيزى نيست كوششتان همين باشد كه برادرهاى خودتان را نجات بدهيد، ملت خودتان را نجات بدهيد، كوشش اين باشد كه اسلام را ما بتوانيم در اين مملكت، آنطورى كه اسلام است، آنطورى كه خداى تبارك و تعالى مقرر فرموده است، آنطور ما بتوانيم در ايران پياده كنيم. راه طولانى است و قوى باشيد،قدرتمند باشيد، اراده تانقوى باشد. انشاءالله كه اين چهرهنورانى ذخيره براى اسلام باشد و متصل بشود اين زمان به زمان ظهور مهدى سلام الله عليه.
والسلام عليكم ورحمةالله و بركاته