0

مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)

hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35378

پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391  1:56 AM

صحيفه نور ج 5 صفحه 279

تاريخ: 21/1/58

بيانات امام خمينى در جمع گروهى از عشاير لرستان

عدالت الهى در سايه جمهورى اسلامى

بسم الله الرحمن الرحيم‏

+ من هم جمهورى اسلامى را به شما اهالى محترم لرستان و به ساير اقشار ملت تبريك عرض مى‏كنم. انشاءالله جمهورى اسلامى بر همه شما مبارك باشد.

با جمهورى اسلامى سعادت، خير، صلاح براى همه ملت است. اگر احكام اسلام پياده بشود مستضعفين به حقوق خودشان مى‏رسند، تمام اقشار ملت به حقوق حقه خودشان مى‏رسند، ظلم و جور و ستم ريشه كن مى‏شود. در جمهورى اسلامى زورگويى نيست، در جمهورى اسلامى ستم نيست، در جمهورى اسلامى آزادى است، استقلال است. همه اقشار ملت در جمهورى اسلامى بايد در رفاه باشند. در جمهورى اسلامى براى فقرا فكر رفاه خواهد شد، مستمندان به حقوق خودشان مى‏رسند. در جمهورى اسلامى عدل اسلامى جريان پيدا مى‏كند، عدالت الهى سايه مى‏افكند بر تمام ملت. آن چيزهائى كه در طاغوت بود در جمهورى اسلامى نيست.

ضرورت دفع تبليغات سوء شياطين

من جمهورى اسلامى را به شما تبريك عرض مى‏كنم. اميدوارم در زير سايه اسلام همه ما با رفاه و سعادت بسر ببريم. شما اهالى محترم لرستان متوجه باشيد كه اگر شياطين آمدند آنجا و خواستند تبليغات سوء بكنند آنها را دفع كنيد. اين شياطين اشخاصى هستند كه تابع شياطين بزرگند، اينها اشخاصى هستند كه براى قدرت‏هاى بزرگ خدمتگزارند. آنها را به جمعيت‏هاى خودتان راه ندهيد. جلوى آنها را و تبليغات آنها را بگيريد. آنها مى‏خواهند بر خلاف اسلام تبليغ كنند، شما بايد جلوى آنها را بگيريد.

من از خداى تبارك و تعالى سعادت و سلامت و عزت و عظمت شما را خواستارم.

والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته

پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها