0

مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)

hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35378

پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391  1:55 AM

صحيفه نور ج 5 صفحه 265

تاريخ: 18/1/58

بيانات امام خمينى در جمع گروهى از دانش‏آموزان و محصلين مناطق مختلف تهران

توجه و علاقه پرشور نوجوانان به اسلام و امور اجتماعى

بسم الله الرحمن الرحيم‏

من از جهتى نگرانم و از جهت خوشحال. از اين جهت كه به حسب قراردادهاى دولت‏ها و براى اثبات اشكالاتى اگر به نهضت ما بخواهند وارد كنند 16 ساله كمتر را اجازه اخذ راى از آنها نداده‏اند، از اين جهت متاثرم و از تاثر اين فرزندانم - كه - براى خاطر اينكه به آنها اين اجازه را نداده‏اند نيز متاثرم لكن از اين جهت كه اين شور و شعف را در شما فرزندان عزيزم مى‏بينم و اين توجهى كه شما به امور اجتماعى خودتان داريد و اين علاقه‏اى كه به اسلام و كشور اسلامى خودتان داريد، خيلى مسرورم. اينطور نيست كه جلوگيرى از اخذ راى، به حساب نياوردن شما فرزندان عزيز باشد. اين براى يك مرسوماتى است كه در دنيا هست و ما هم ناچار براى رفع اشكالات به رفراندم، بايد تا حدودى مراعات كنيم. نگوئيد كه شما را خداى نخواسته به حساب نياورده‏اند.

سهم كودكان و نوجوانان در نهضت مقدس اسلامى

شما عزيزان ما هستيد، شما خزائن اين مملكت براى دوره‏هاى آتى هستيد. ما به شما افتخار مى‏كنيم كه اينطور شور و شعف داريد در امور اجتماعى خودتان، در امور سياسى خودتان و ما از شما معذرت مى‏خواهيم كه يك همچو چيزى را به حسب التزاماتى كه هست و به حسب مصالحى كه بوده است اين مساله واقع شده است. شما نگران نباشيد. شما در اين نهضت شركت داشتيد، شما هم خون داديد، شما هم در اين نهضت تظاهرات كرديد، فرياد زديد، سهيم هستيد در اين نهضت مقدس، اين نهضت مال شماست، بلكه بايد بگوئيم كه اين كودك‏هاى كوچك يا اين بچه‏هائى كه به سن بلوغ نرسيده‏اند يا كم سن هستند، اينها سهمشان بيشتر است براى اينكه اين كودكان عزيز با ضعف بنيه‏اى كه دارند و با اينكه كوچك هستند، ضعيف هستند، معذلك در اين نهضت‏ها شركت كرده‏اند، در اين نهضت پا به پاى بزرگسالان، در اين نهضت شركت كرده‏اند و پا به پاى بزرگسالان نهضت را به پيش برده‏اند. سهم شما بيشتر از ديگران است. من اميد دارم به شما. اميد من به شما دبستانى‏هاست. اميد من به شماست كه انشاءالله مقدرات كشور ما بعد از اين در دست شماها باشد و شماها وارث اين كشور باشيد.

صحيفه نور ج 5 صفحه 266

خداوند شما را انشاالله سلامت، عزت، سعادت عنايت كند و انشاالله در سال‏هاى آتيه اگر چنانچه امور اجتماعى باشد، شماها هم شريك هستيد، نگران نباشيد كه ما همانطورى كه نظر به بزرگسال‏ها داريم به شماها نظر داريم و عواطف ما نسبت به شماها بيشتر بايد باشد. از خداوند تعالى سعادت همه شما را خواستارم. سلام و درود بر همه شما.

والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته

پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها