پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391 1:55 AM
بيانات امام خمينى در جمع گروهى از دانشآموزان و محصلين مناطق مختلف تهران
توجه و علاقه پرشور نوجوانان به اسلام و امور اجتماعى
بسم الله الرحمن الرحيم
من از جهتى نگرانم و از جهت خوشحال. از اين جهت كه به حسب قراردادهاى دولتها و براى اثبات اشكالاتى اگر به نهضت ما بخواهند وارد كنند 16 ساله كمتر را اجازه اخذ راى از آنها ندادهاند، از اين جهت متاثرم و از تاثر اين فرزندانم - كه - براى خاطر اينكه به آنها اين اجازه را ندادهاند نيز متاثرم لكن از اين جهت كه اين شور و شعف را در شما فرزندان عزيزم مىبينم و اين توجهى كه شما به امور اجتماعى خودتان داريد و اين علاقهاى كه به اسلام و كشور اسلامى خودتان داريد، خيلى مسرورم. اينطور نيست كه جلوگيرى از اخذ راى، به حساب نياوردن شما فرزندان عزيز باشد. اين براى يك مرسوماتى است كه در دنيا هست و ما هم ناچار براى رفع اشكالات به رفراندم، بايد تا حدودى مراعات كنيم. نگوئيد كه شما را خداى نخواسته به حساب نياوردهاند.
سهم كودكان و نوجوانان در نهضت مقدس اسلامى
شما عزيزان ما هستيد، شما خزائن اين مملكت براى دورههاى آتى هستيد. ما به شما افتخار مىكنيم كه اينطور شور و شعف داريد در امور اجتماعى خودتان، در امور سياسى خودتان و ما از شما معذرت مىخواهيم كه يك همچو چيزى را به حسب التزاماتى كه هست و به حسب مصالحى كه بوده است اين مساله واقع شده است. شما نگران نباشيد. شما در اين نهضت شركت داشتيد، شما هم خون داديد، شما هم در اين نهضت تظاهرات كرديد، فرياد زديد، سهيم هستيد در اين نهضت مقدس، اين نهضت مال شماست، بلكه بايد بگوئيم كه اين كودكهاى كوچك يا اين بچههائى كه به سن بلوغ نرسيدهاند يا كم سن هستند، اينها سهمشان بيشتر است براى اينكه اين كودكان عزيز با ضعف بنيهاى كه دارند و با اينكه كوچك هستند، ضعيف هستند، معذلك در اين نهضتها شركت كردهاند، در اين نهضت پا به پاى بزرگسالان، در اين نهضت شركت كردهاند و پا به پاى بزرگسالان نهضت را به پيش بردهاند. سهم شما بيشتر از ديگران است. من اميد دارم به شما. اميد من به شما دبستانىهاست. اميد من به شماست كه انشاءالله مقدرات كشور ما بعد از اين در دست شماها باشد و شماها وارث اين كشور باشيد.
خداوند شما را انشاالله سلامت، عزت، سعادت عنايت كند و انشاالله در سالهاى آتيه اگر چنانچه امور اجتماعى باشد، شماها هم شريك هستيد، نگران نباشيد كه ما همانطورى كه نظر به بزرگسالها داريم به شماها نظر داريم و عواطف ما نسبت به شماها بيشتر بايد باشد. از خداوند تعالى سعادت همه شما را خواستارم. سلام و درود بر همه شما.
والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته