0

مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)

hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35378

پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391  1:54 AM

صحيفه نور ج 5 صفحه 229

تاريخ: 9/1/58

بيانات امام خمينى در ميان بعضى از افسران و مأمورين راهنمائى و پليس تهران

تشكر از پليس و قواى انتظامى

بسم الله الرحمن الرحيم‏

من از شما تشكر مى‏كنيم. انشاءالله خداوند شماها را حفظ كند. من از همه طبقات ملت تشكر مى‏كنم، من از قواى انتظامى تشكر مى‏كنم، از شما پليس‏هاى محترم كه الان در خدمت اسلام هستيد و در خدمت طاغوت نيستيد، تشكر مى‏كنم. خداوند شماها را حفظ كند.

ما همه بايد در خدمت اسلام باشيم، همه بايد در خدمت كشور باشيم. كشور ما را اينها عقب راندند و ما بايد جبران كنيم. شما پليس‏ها الان پليس امام زمان هستيد و بايد به وضع اسلامى عمل بكنيد. با مردم مثل سابق عمل نشود، الان مثل سابق نيست. الان كشور، كشور اسلامى است و آداب و رسوم، آداب و رسوم اسلامى بايد باشد. كشورى است كه بايد حكومت در خدمت مردم باشد، پليس در خدمت مردم باشد، تحميل بر مردم نباشد.

من از خداى تبارك و تعالى خواهانم كه همه ماها را به وظائف خودمان آشنا كند. شماها برادر من هستيد. من در خدمت ملت هستم و من اميدوارم كه در اين رفراندمى كه تا چند روز ديگر مى‏شود همه اقشار ملت راى بدهند و من اميدورام كه راى به جمهورى اسلام بدهند كه جمهورى اسلام سعادت اين دنيا و آن دنيا را براى ما تامين خواهد كرد.

خداوند شماها را حفظ كند. جوانان ملت را حفظ كند. شما پليس‏ها را كه الان ديگر پليس اسلام هستيد در پناه خودش حفظ كند.

والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته‏

پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها