پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391 1:54 AM
بيانات امام خمينى در ميان بعضى از افسران و مأمورين راهنمائى و پليس تهران
بسم الله الرحمن الرحيم
من از شما تشكر مىكنيم. انشاءالله خداوند شماها را حفظ كند. من از همه طبقات ملت تشكر مىكنم، من از قواى انتظامى تشكر مىكنم، از شما پليسهاى محترم كه الان در خدمت اسلام هستيد و در خدمت طاغوت نيستيد، تشكر مىكنم. خداوند شماها را حفظ كند.
ما همه بايد در خدمت اسلام باشيم، همه بايد در خدمت كشور باشيم. كشور ما را اينها عقب راندند و ما بايد جبران كنيم. شما پليسها الان پليس امام زمان هستيد و بايد به وضع اسلامى عمل بكنيد. با مردم مثل سابق عمل نشود، الان مثل سابق نيست. الان كشور، كشور اسلامى است و آداب و رسوم، آداب و رسوم اسلامى بايد باشد. كشورى است كه بايد حكومت در خدمت مردم باشد، پليس در خدمت مردم باشد، تحميل بر مردم نباشد.
من از خداى تبارك و تعالى خواهانم كه همه ماها را به وظائف خودمان آشنا كند. شماها برادر من هستيد. من در خدمت ملت هستم و من اميدوارم كه در اين رفراندمى كه تا چند روز ديگر مىشود همه اقشار ملت راى بدهند و من اميدورام كه راى به جمهورى اسلام بدهند كه جمهورى اسلام سعادت اين دنيا و آن دنيا را براى ما تامين خواهد كرد.
خداوند شماها را حفظ كند. جوانان ملت را حفظ كند. شما پليسها را كه الان ديگر پليس اسلام هستيد در پناه خودش حفظ كند.
والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته