0

مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)

hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35378

پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391  1:52 AM

صحيفه نور ج 5 صفحه 209

تاريخ: 5/1/58

بيانات امام خمينى در جمع گروه تبليغات قم

قم، مركز نشر فرهنگ تشيع

بسم الله الرحمن الرحيم‏

من خوشحالم كه بعد از سالهاى طولانى در ميان شما رفقا، جوانان هستم. من هميشه در فكر ايران و در فكر وطن خودم، قم، بودم و هستم و دعاگويم. شما مى‏دانيد كه قم مركز تشيع از زمان حضرت صادق سلام الله عليه، حدود آن زمان مركز تشيع بوده است و از قم تشيع به ساير جاها رفته است. علم هم از قم به جاهاى ديگر منتشر شده است و بحمدالله شجاعت و زحمت در راه اسلام و فداكارى هم از قم منتشر شد. قم مركز همه بركات است، خدا شماها قمى‏ها را براى ما حفظ كند و همه ايران را براى همه.

تبليغ و شركت فعالانه تمامى اقشار در امر رفراندم سرنوشت‏ساز

مى‏دانيد كه ما باز راه‏هاى طولانى داريم و در اين راه طولانى همه با هم بايد شركت داشته باشيم تا بتوانيم كار را انجام بدهيم و به انجام برسانيم. بايد در رفراندم تبليغ كنيد كه همه كس، همه قشرها، زن و مرد، از جوان شانزده ساله تا پيرمرد در اين رفراندم شركت كنند. زن‏ها شركت كنند. هيچ كس اهمال نكند. اين سرنوشت ما در اين رفراندم تحقق پيدا مى‏كند، يا اسلام انشاءالله و يا خداى نخواسته غير اسلام، يا جمهورى اسلام و يا خداى نخواسته طرح‏هاى ديگرى كه شياطين ممكن است اين طرح‏ها را داشته باشند. بايد مردم ايران عموما و شما جوان‏ها در قم پاسدارى كنيد از اين صندوق‏هائى كه گذاشته مى‏شود كه مبادا يك كسى تصرف بيجا كند، خيانت بكند. من از خداى تبارك و تعالى توفيق شماها را مى‏خواهم.

سوء استفاده‏هاى تبليغاتى طاغوت از دستگاه‏هاى سمعى و بصرى

شما بايد بدانيد كه اين دستگاه‏هائى كه الان اسم برديد و بعضى از شما يا شما مشغول آن هستيد، اينها دستگاه هاى آموزشى بايد بشود. در زمان طاغوت همه اين دستگاه‏ها، دستگاه‏هائى بود كه جوان‏هاى ما را خواب مى‏كرد، ملت ما را بيهوده روشى تبليغ مى‏كرد، همه را مى‏خواست از سرنوشت خودشان غافل كند، در صورتى كه سينما براى اين مقاصد شومى كه اينها در اين مدت

صحيفه نور ج 5 صفحه 210

طولانى طرح‏ريزى كردند نبوده. اينها چيزهائى است كه آموزشى است. راديو و تلويزيون يك دستگاه آموزشى است، سينما يك دستگاه آموزشى است، بايد دستگاه‏ها را به طور مسالمت، به طور صحيح، به طور سليم اداره كرد.

عمده‏ترين مساله، اصلاح و رشد معنويات مملكت است

من از خدا مى‏خواهم كه از اين به بعد ايران، يك ايران منزه باشد. يك ايرانى باشد كه همانطور كه انشاءالله مادياتش اصلاح مى‏شود، معنوياتش اصلاح بشود. عمده معنويات يك مملكت است. ما را از معنويات دور كرده‏اند، نگذاشتند رشد معنوى بكنيم و من از خدا مى‏خواهم كه معنويات ما را رشد بدهد، توجه ما را به خداى تبارك و تعالى.

رمز پيروزى نهضت، اتكال به الله و حفظ وحدت كلمه

پيروزى ما براى اين بود كه همه رو به خدا كردند و پيروزئى كه قدرت اسلام است حفظ كنيم و وحدت كلمه را. گمان نكنيد كه حالا تمام شد مطلب و دوباره برگرديد به حالات اوليه، خير، تمام نشده است و الان بايد وحدت را حفظ كنيد واين نهضت را با گرمى، اين نهضت را با تمام قوا حفظ كنيد. خداوند همه شما را سعادتمند كند، دنيا و آخرت همه شما را تعمير كند. سلام بر شما.

پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها