پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391 1:52 AM
بيانات امام خمينى در جمع گروه تبليغات قم
بسم الله الرحمن الرحيم
من خوشحالم كه بعد از سالهاى طولانى در ميان شما رفقا، جوانان هستم. من هميشه در فكر ايران و در فكر وطن خودم، قم، بودم و هستم و دعاگويم. شما مىدانيد كه قم مركز تشيع از زمان حضرت صادق سلام الله عليه، حدود آن زمان مركز تشيع بوده است و از قم تشيع به ساير جاها رفته است. علم هم از قم به جاهاى ديگر منتشر شده است و بحمدالله شجاعت و زحمت در راه اسلام و فداكارى هم از قم منتشر شد. قم مركز همه بركات است، خدا شماها قمىها را براى ما حفظ كند و همه ايران را براى همه.
تبليغ و شركت فعالانه تمامى اقشار در امر رفراندم سرنوشتساز
مىدانيد كه ما باز راههاى طولانى داريم و در اين راه طولانى همه با هم بايد شركت داشته باشيم تا بتوانيم كار را انجام بدهيم و به انجام برسانيم. بايد در رفراندم تبليغ كنيد كه همه كس، همه قشرها، زن و مرد، از جوان شانزده ساله تا پيرمرد در اين رفراندم شركت كنند. زنها شركت كنند. هيچ كس اهمال نكند. اين سرنوشت ما در اين رفراندم تحقق پيدا مىكند، يا اسلام انشاءالله و يا خداى نخواسته غير اسلام، يا جمهورى اسلام و يا خداى نخواسته طرحهاى ديگرى كه شياطين ممكن است اين طرحها را داشته باشند. بايد مردم ايران عموما و شما جوانها در قم پاسدارى كنيد از اين صندوقهائى كه گذاشته مىشود كه مبادا يك كسى تصرف بيجا كند، خيانت بكند. من از خداى تبارك و تعالى توفيق شماها را مىخواهم.
سوء استفادههاى تبليغاتى طاغوت از دستگاههاى سمعى و بصرى
شما بايد بدانيد كه اين دستگاههائى كه الان اسم برديد و بعضى از شما يا شما مشغول آن هستيد، اينها دستگاه هاى آموزشى بايد بشود. در زمان طاغوت همه اين دستگاهها، دستگاههائى بود كه جوانهاى ما را خواب مىكرد، ملت ما را بيهوده روشى تبليغ مىكرد، همه را مىخواست از سرنوشت خودشان غافل كند، در صورتى كه سينما براى اين مقاصد شومى كه اينها در اين مدت
طولانى طرحريزى كردند نبوده. اينها چيزهائى است كه آموزشى است. راديو و تلويزيون يك دستگاه آموزشى است، سينما يك دستگاه آموزشى است، بايد دستگاهها را به طور مسالمت، به طور صحيح، به طور سليم اداره كرد.
عمدهترين مساله، اصلاح و رشد معنويات مملكت است
من از خدا مىخواهم كه از اين به بعد ايران، يك ايران منزه باشد. يك ايرانى باشد كه همانطور كه انشاءالله مادياتش اصلاح مىشود، معنوياتش اصلاح بشود. عمده معنويات يك مملكت است. ما را از معنويات دور كردهاند، نگذاشتند رشد معنوى بكنيم و من از خدا مىخواهم كه معنويات ما را رشد بدهد، توجه ما را به خداى تبارك و تعالى.
رمز پيروزى نهضت، اتكال به الله و حفظ وحدت كلمه
پيروزى ما براى اين بود كه همه رو به خدا كردند و پيروزئى كه قدرت اسلام است حفظ كنيم و وحدت كلمه را. گمان نكنيد كه حالا تمام شد مطلب و دوباره برگرديد به حالات اوليه، خير، تمام نشده است و الان بايد وحدت را حفظ كنيد واين نهضت را با گرمى، اين نهضت را با تمام قوا حفظ كنيد. خداوند همه شما را سعادتمند كند، دنيا و آخرت همه شما را تعمير كند. سلام بر شما.