پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391 1:51 AM
بيانات امام خمينى در جمع گروهى از افراد نيروهاى هوايى و زمينى
تلاش استعمار براى نابودى حيثيات ملى و مذهبى
بسم الله الرحمن الرحيم
من كمتر با شما دوستان مواجه بودم. ما را دست استعمار از شما جدا كرده بود. آنها كه مىخواستند مخازن ما را ببرند، نيروهاى ما را عقب بزنند، ارتش ما را تحت فرمان قرار بدهند، تمام حيثيات ملى ما را از بين ببرند، اسلام و قرآن را نابود كنند، ميان اقشار اين ملت جدائى انداختند، ميان ما و شما كه هر دو سرباز اسلام هستيم جدائى انداختند.
بحمدالله به خواست خداى متعال و قيام ملت و پشتيبانى شما نيروهاى هوائىها و بعضى از اقشار ديگر ارتش بحمدالله اين نهضت به نتيجه خود رسيد و دست ستمكاران را از كشور ما قطع كرد و من اميدوارم كه ديگر ستمكاران نتوانند در اين مملكت ريشه پيدا كنند و به شما و ما حكومت كنند. من اميدوارم كه اين مملكت مال خود شما باشد و مال خود ما باشد.
زحمتهاى شما در اين مدت كه نهضت اسلامى بپا بود، مشهود است. من از شما شكرگزارم. من با شما، هر دو سرباز اسلام هستيم و هر دو بايد وفادار به اسلام و قرآن باشيم.
برادران من! با اتكاء به ايمان و اسلام بود كه ما پيروز شديم. با اتكاء به تعاليم عاليه اسلام و ايمان ما به مبادى بود كه با دست خالى بر همه قواى شيطانى غلبه كرديم. دوستان من! بيدار باشيد، باز كيد آنها نخوابيده است، در كمين هستند، آنها مىخواهند باز بين ما و شما تفرقه بيندازند، بيدار باشيد و اگر چنانچه خداى نخواسته بين شما كسانى باشند كه بخواهند تفرقه بيندازند، آنها را بيدار كنيد، به آنها بگوئيد كه اين تفرقه انداختن برگشتن به زمان اختناق و استبداد است، برگشتن به زمانى است كه تمام ذخائر ما را بردند و مىخواهند ببرند. دستهاى اجانب در كار است كه شماها را با هم و شماها را با ما و ما را با شما جدا كنند. ما را از هم جدا كنند. ما و شما بايد بيدار و هوشيار باشيم، شما دوستان ما هستيد، ما دوستان شما هستيم، ما با ملت و شما با ملت هستيد، همه ما از يك ملت هستيم، همه ما از يك كشور هستيم، بايد همه ما در راه اعتلاء اسلام و اعتلاء كشور خودمان كوشا باشيم و اگر خداى نخواسته اجانب بخواهند بين ما جدائى بيندازند، با بيدارى و هوشيارى كارهاى آنها را فلج كنيم. من از خداى تبارك و تعالى سعادت و سلامت شما نيروى هوائى و ساير اقشار ملت را خواستارم. خداوند شما را پايدار نگاهدارد و همه ما آشنا به وظايف اسلامى خود باشيم.