پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391 1:51 AM
بيانات امام خمينى در قبرستان بقيع قم
بسم الله الرحمن الرحيم
درود بر شهداى راه آزادى، سلام بر شهداى سرتاسر ايران، درود بر شهداى شهرستان قم، درود بر شما جوانان رشيد، سلام بر بانوان و جوانان رشيد قم، درود بر بانوان و جوانان سرتاسر ايران. من از شما مفارقت كردم، در صورتى كه اكثر جوانان فعلى نارس بودند و به خدمت شما آمدم، در صورتى كه بسيارى از جوانان ما از دست رفته است، بسيارى از آنهائى كه ما نديديم آنها را و حالا شمايل آنها را مىبينيم، شهيد شدند، افتخار شهادت در راه اسلام، افتخار شهادت در راه قرآن كريم، افتخار شهادت در راه آزادى و استقلال، افتخار شهادت در راه هدف بزرگ اسلام و آن حكومت عدل اسلامى، جمهورى اسلامى. شما جوانان برومند ايران و شما جوانان برومند قم به اسلام عزيز حق پيدا كرديد. اسلام بر همه منت دارد، ما هيچ منتى بر اسلام نداريم. من منت از شما مىكشم، من زير منت شما ملت ايران و شما اهالى محترم قم، زير منت شماها هستم. شماها بوديد كه نهضت اسلامى را به ثمر رسانديد. شما ملت بزرگ ايران و اهالى معظم قم بوديد كه با مشت بر تانكها و توپها و مسلسلها غلبه كرديد.
شهادت، يك شيوه مرضيه در تاريخ شيعه
ما باكى از اين نداريم كه خونهاى طيب جوانهاى ما در راه اسلام ريخته شده است، باكى از اين نداريم كه شهادت نصيب عزيزان ما شده است. اين يك شيوه مرضيهاى است كه در شيعه اميرالمومنين از اول پيدايش اسلام تاكنون بوده است. اسلام با حماسه شيعه هميشه مقارن بوده است. در صدر اسلام اميرالمومنين سلامالله عليه بزرگمرد اسلام، بزرگمرد دنيا، با مجاهدات بزرگ خود اسلام را رشد داد، اسلام را شكوفا كرد. اميرالمومنين سلامالله عليه با شيعه بزرگوار خود در جنگها بزرگ اسلام پيشقدم بود. اولاد طاهرين او مثل سيدالشهدا سلامالله عليه كه قيام و نهضت كرد و خون خود را در راه اسلام داد، يا ساير ائمه ما كه در پشت پرده تقيه، اسلام را ترويج و قرآن را تاييد كردند، پس از آنها تنها طايفهاى كه با جباران و با ديكتاتورهاى عصر مقابله و معارضه كردند، همين شيعيان على عليهالسلام بود، قيامهاى پى در پى تا عصرهاى اخير، باز شيعيان على عليهالسلام بودند كه مقابل
جباران ايستادند و قيام كردند. در عصر ما هم شما شيعيان بزرگ اسلام تنها طايفهاى هستيد كه در مقابل ديكتاتورها و در مقابل ابرقدرتها ايستاديد و با مشت خود و با مشت فشرده خود بر تانكها و توپها غلبه كرديد. اسلام بواسطه طايفه شيعه زنده است، قيامهاى پىدرپى شيعه على عليهالسلام اسلام را زنده كرده است.
قيام نضج گرفته از 15 خرداد صرفا بر مبناى ايمان و اسلام است
اين قيامى كه از پانزده خرداد شروع شد و تاكنون باقى است و اميد است باقى باشد تا همه اهداف اسلام جامه عمل بپوشد قيامى اسلامى است، قيامى ايمانى است، پيرو هيچ قيامى نيست. همه مىدانيم كه پانزده خرداد مبدا عطفى بود در تاريخ، نه پيرو نهضتهاى ديگر، قيامهاى ديگر. اين شعار بايد محفوظ باشد كه اين قيام، قيام ملى نيست، اين قيام، قيام قرآنى است، اين قيام، قيام اسلامى است. يك ملت ضعيفى كه هيچ نداشت، در مقابل ابرقدرتها و در مقابل اين قدرت شيطانى كه همه چيز داشتند و تا دندان مسلح بودند، به قوه مليت نمىتواند غلبه كند. ملتى كه غلبه كرد براى اينكه شهادت آرزوى او بود. بعضى جوانهاى من، از من شهادت را طلب مىكردند و مرا قسم مىدادند كه دعا كن كه شهيد بشويم، زنهائى كه جوانهاى خودشان را دادند، افتخار بر اين كردند كه شهيد دادهايم و آن كه يك پسر از او باقى مانده بود باز مىگفت اين را هم اهداء مىكنم. اين قدرت مليت نيست اين قدرت ايمان است، اين قدرت اسلام است، خبط نكنند، اشتباه نكنند. اين اسلام است كه غلبه كرد بر ابرقدرتها، اين اسلام است كه فرزندان او به شهادت راغب هستند. اين قوه ايمان است كه مردم را سرتاسر ايران بسيج كرد. اين دست غيبى الهى بود كه مردم ايران را سرتاسر از بچه دبستانى تا پيرمرد بيمارستانى با هم همصدا و با هم هم مطلب كرد اين هيچ جبههاى نمىتواند اين كار را بكند، هيچ بشرى قادر نيست كه همچو بسيجى بكند، هيچ ملتى نمىتواند اينطور بسيج بشود. قدرت ايمان، قوه اسلام، قدرت معنوى ملت اين پيروزى را به ما ارزانى داشت. ما منت از خداى تبارك و تعالى مىكشيم، ما منت از ولى عصر (ع) مىكشيم كه پشتيبانى از ما فرمودند.
اصرار خائنين در انحراف نهضت از مسير اسلاميت
نبايد ابهامى در قضايا باشد، اگر چنانچه ابهامى در قضايا باشد يا بخواهد منحرف كنند اين نهضت اسلامى ما را، منتهى به شكست خواهد شد، خيانت به ملت است، خيانت به اسلام است. آنها كه درصدد هستند اين نهضت را منحرف كنند از جهت اسلاميت، آنها بدانند كه خائن بر اسلام هستند، خائن بر ملت هستند. امروز بايد شعار همان شعار اسلامى باشد، جمهورى اسلامى. آنها كه اصرار دارند اسلام را از كنار جمهورى كنار بگذارند، اينها خائنانى هستند كه در ملت مىخواهند اختلاف ايجاد كنند. آنها كه مىخواهند كلمه دموكراتيك را بر اين عبارت اضافه كنند، آنها غربزدگانى هستند كه نمىفهمند چه مىگويند. آنها كه در نوشتجات خودشان دم از دموكراتيك مىزنند، اينها يا جاهلند و
نمىفهمند چه مىكنند، يا عامدند و خائن.
مطبوعات تجديدنظر بكنند در نوشتههاى خود، قلمداران تجديدنظر بكنند در نوشته خود، بگذارند ملت به همين راهى كه مىرود، همين مسيرى را كه به پيروزى رسيده است به آخر برسانند. اينها مگر با اسلام دشمناند؟ اينها مگر با ملت اسلام دشمناند؟ اينها مگر با كشور خودشان دشمناند كه مىخواهند منحرف كنند؟ ملت ايران منحرف نخواهد شد.
ملت عزيز! نهضت خود را حفظ كنيد. ملت بزرگ! اين قيام بزرگ خود را با همان عنوانى كه دارد حفظ كنيد، اين شعار خود را حفظ كنيد، نگذاريد دستهاى اجنبى و دستهاى اجنبى خواه در آن تصرف كند. من متاسفم از اين اشخاص كه دعوى مليت مىكنند و با اغراض ملت مخالفت مىكنند. آنها كه با اسم مليت و با اسم خلق دوستى خنجر به پشت ملت مىزنند، بيدار بشوند، بدانند كه ياسران آنها سر سپرده اجانب هستند و مى خواهند مسائل را برگردانند به حال اول يا بشكند طرف چپ يا بكشند طرف راست، اينها بيدار بشوند ما آنها را نصيحت مىكنيم و اگر به نصيحت گوش نكنند كار ديگر مىشود. آنها كه مىخواهند توطئه كنند، آنها كه مىخواهند منحرف كنند ملت ما را آنها كه اختلاف بيندازند بين قشرهاى ملت، اينها توطئهگر هستند و ما ساكت نمىنشينيم، ما آنها را تاديب مىكنيم. آزادى بله، توطئه نه، آزادى بيان هست، هر كه هر چه مىخواهد بگويد. اسلام از اول قدرت داشته است بر رد همه حرفها و بر رد همه اكاذيب. آن قدرت باقى است، برهان ما باقى است. ما برهان داريم، ما حجت داريم. ما از - گفتههاى - گفتار مردم نمىترسيم، هر كه هر چه دارد بگويد لكن توطئه را نمىپذيريم، خيانت به ملت را نخواهيم پذيرفت، چنانچه نپذيرفتيم. ملت ما تاكنون آنقدر خيانت ديده است كه ديگر نخواهد پذيرفت خيانتها را. ملت ما خون داده است تا جمهورى اسلامى وجود پيدا كند نه جمهورى، نه جمهورى دمكراتيك يعنى جمهورى غربى، يعنى بىبند و بارى غرب، اين تقليدها را كنار بگذاريد، اين غربزدگىها را كنار بگذاريد، بگذاريد ملت با اين مسيرى كه گرفته است، استقلال خودش را تمام كند و خواهد كرد انشاءالله.
پاسدارى از خون جوانان و جلوگيرى از رخنه اجانب با راى به جمهورى اسلامى
شما اى مردم ايران! اى ملت بزرگ ايران! اى عزيزان قم! اى ملت عزيز قم! آگاه باشيد، بيدار باشيد، هوشيار باشيد، توطئهها را خنثى كنيد. اينها مىخواهند دولت اسلامى را ضعيف كنند، دولت موقت اسلام را ضعيف كنند تا اينكه در رفراندم نتواند ملت آنچه كه خون داده است راى بدهد لكن اين خيال خامى است. ما جوان داديم، ما خون داديم، ما در زندان هامان جوانهاى ما زجر ديدند، شكنجه ديدند، ملت ما نمىگذارد كه اينها هدر برود، ملت ما نمىگذارد كه با ياوهسرائىهاى مشتى اراذل اينها هدر برود. ما در راه آزادى و در راه استقلال جان داديم، نمىتوانيم صبر كنيم تا عمال اجانب باز دست به كارهائى كه پيشتر مىزدند بزنند. از دولت خود پشتيبانى كنيد، من پشتيبان او و شما پشتيبان او تا مسائلى كه بايد او اجرا كند با آرامى اجرا كند، تا رفراندم را اجرا كند، تا قانون اساسى جديد را به
راى ملت تثبيت كند، تا حكومت جمهورى اسلامى را تثبيت كند. اينها به دست و پا افتادند كه نگذارند يا رفراندم بشود، بطور صحيح تحقق پيدا كند و اين خيال خامى است، و يا قانون اساسى اسلامى مبنى بر مذهب اثنى عشرى، شيعه اثنى عشرى تصويب بشود، به خيال خودشان مىتوانند و اين خيال خامى است، و يا جمهورى اسلامى در آن خلل واقع بشود، جمهورى مطلق باشد يا جمهورى دموكراتيك يا جمهورى اسلامى دمكراتيك. همه اينها غلط است، جمهورى اسلامى. من راى خودم را به جمهورى اسلامى مىدهم و از ملت تقاضا دارم كه نگذارند خون جوانانشان هدر برود، نگذارند اجانب رخنه پيدا كند، نگذارند استقلالى كه بدست آوردهاند از بين برود، نگذارند آزادى كه به دست آمده است مبدل به اختناق شود. به حكومت اسلام، به جمهورى اسلامى، نه يك حرف زياد، نه يك حرف كم. كسانى هم كه مىخواهند به راههاى ديگر بروند آزادند لكن توطئه قدغن، خيانت قدغن، راى آزاد، هر چه مىخواهند بگويند.
اتكال به خدا و وحدت كلمه، رمز پيروزى ملت ايران
ما خيرخواه ملت هستيم، ما به تبع اسلام، خيرخواه همه جناحها هستيم، ما خيرخواه بانوان محترمات هستيم، ما نمىخواهيم كه آنها به فساد كشيده بشوند، ما نمىخواهيم كه ملعبه دست جوانهاى اراذل باشند، ما آنها را توصيه مىكنيم به اينكه از راههاى سابق برگردند، از راههائى كه منحرفين براى شما پيشنهاد كردهاند و بسيارى از جوانان ما و بسيارى از عزيزان ما را به انحراف كشيدهاند دست برداريد. ما خير شما را مىخواهيم، ما انحرافها را بايد با توصيه، با التماس، با عرض، اين انحرافات را بايد از بين برداريم، اين فسادهائى كه در جامعه ما در اين پنجاه و چند ساله ريشه كرده است بايد ريشههاى آن در آيد از بين. من خدمتگزار ملت ايران هستم، من خدمتگزار جوانان ايران هستم، من خدمتگزار بانوان ايران هستم، من خدمتگزار اهالى محترم قم هستم، من از حالا تا اين چند روزى كه عمر دارم در خدمت شما هستم و از خداى تبارك و تعالى عظمت اسلام، عظمت ملت اسلام، استقلال مملكت اسلام، عظمت ممالك اسلامى، عظمت ملت اسلام در هر جا هستند، عظمت ملتها و كشورهاى اسلام در هر جا هستند از خداى تبارك و تعالى مسئلت مىكنم. من توصيه مىكنم به همه ملتها كه اين رمزى كه در ايران به آن رمز غلبه پيدا شد برابر قدرتها، آن رمز را آنها به كار ببرند. وحدت، اتكاء به خدا، تقويت ايمان، اتكال به قرآن كريم، اتكال به اسلام، وحدت كلمه، رمز پيروزى ما وحدت كلمه و اتكال به خداى تبارك و تعالى. همه با هم مىگفتيم استقلال، آزادى، جمهورى اسلامى. خداوندا! اين وحدت كلمه را در بين ملت اسلام و در بين ملتهاى اسلام و در بين ايران حفظ كن. خداوندا! دست اجانب را از ممالك اسلامى كوتاه بكن. خداوندا! استقلال را و آزادى را به ما عنايت فرما. خداوندا! ملتهاى اسلام را بيدار كن. خداوندا! منحرفين را هدايت فرما. آنهائى كه مىخواهند بذر اختلاف در بين ملت بيفشانند، آنها را هدايت فرما. خداوند شهداى ما را بيامرزد. خداوند به مادرهاى داغديده ما و به پدرهاى فرزند از دست رفته ما صبر و اجر عنايت فرمايد.
والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته