0

مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)

hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35378

پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391  1:49 AM

صحيفه نور ج 5 صفحه 125

تاريخ: 10/12/57

بيانات امام خمينى در روز ورود به قم

ثمرات شهادت‏هاى پى در پى و مبارزات حق طلبانه ملت ايران

اعوذ بالله من الشطيان الرجيم

بسم الله الرحمن الرحيم‏

من از عواطف شما ملت ايران تشكر مى‏كنم، من شما ملت رنجديده را فراموش نمى‏كنم. من از عهده تشكر شما بر نمى‏آيم. من از خداى تبارك و تعالى سلامت و سعادت ملت ايران را خواستارم.

ملت ايران با جان و خون خود اسلام را زنده كرد، تجديد حيات كرد براى اسلام و مسلمين كوشش‏هاى قريب سيصد ساله استعمار و اجانب را خنثى كرد. قريب سيصد سال اجانب تبليغات كردند، تبليغات بر ضد اسلام، تبليغات بر ضد همه اديان، تبليغات بر ضد روحانيت. در زمان اين پدر و پسر اين تبليغات اوج گرفت، اين عمال اجنبى در اين پنجاه و چند سال تمام حيثيات ملت ما را پايمال كردند، اين پدر و پسر خيانت كرده‏اند كه روى تاريخ را سياه كرده است، اين پدر و پسر جنايت هايى در ايران كرده‏اند كه ما نمى‏توانيم عشر او، صد يك او را بيان كنيم. اينها ملت ما را به اسارت كشاندند، اينها خزائن ما را به يغما برده‏اند، اينها نيروى انسانى ما را از بين بردند. از همه مهمتر نيروى انسانى است. كوشش كردند كه جوانهاى ما را عقب نگه دارند، دانشگاه‏هاى ما را عقب نگه دارند، مدارس علميه ما را نگذارند مشغول به كار خودشان باشند. من از شما ملت ايران و از شما قمى‏ها بايد تشكر كنم كه در اين قيام يكى دو ساله اخير تمام نقشه‏هاى آنها را بر آب كرديد و عمال استعمار را از مملكت خودتان را نديد و بقيه‏اى كه مانده‏اند، اينها هم خواهند رانده شد. دست استعمار را كوتاه كرديد، منفعت خواهان را، چپاولگران بين المللى را دستشان را قطع كرديد، خون داديد جوان داديد لكن خون و جوان شما به نفع اسلام و براى اسلام بوده. اسلام عزيزتر از آن است كه ما خوف داشته باشيم كه خونمان يا جوانانمان در راه او شهيد شود، اسلام شهيدان زياد داشته است اميرامومنين سلام الله عليه شهيد اسلام است و براى اسلام شهادت پيدا كرد. حسين بن على (ع) در راه اسلام شهيد شد ما باكى از شهادت نداريم، ما باكى از كشته دادن نداريم . شما ملت ايران كه با خون خود، با جوان‏هاى خود، اسلام را بيمه كرديد، دست اجانب را قطع كرديد، شما بر همه ما منت داريد، من از همه شما منت مى‏كشم، من خادم همه شما هستم، من نمى‏توانم شكر اين نعمتى كه به ما داده است و آن غيرتمندان ايران، سرتاسر ايران است، نمى‏توانم از عهده شكر آنها برآيم.

صحيفه نور ج 5 صفحه 126

با همت عظيم اقشار ملت خرابى‏ها از سر آباد مى‏شود

شما اين راه را تا اينجا رسانديد، اينها رفتند از ايران و يك مملكت خرابى و يك قبرستان هاى آبادى براى ما گذاشتند. قبرستان‏هاى ما را با قبرهاى جوانهاى ما آباد كردند و مملكت ما را خراب كردند. آشفتگى مملكت ما و از هم ريختگى مملكت ما طورى نيست كه بتوان با يكى دو سال و با مدت قليل جبران كرد. اين محتاج به اين است كه همه ملت ايران دست به هم بدهند و با هم اين خرابه را آباد كنند، ننشينند كه دولت آباد كند، دولت نمى‏تواند آباد كند، ننشينند كه روحانيت آباد كند، روحانيت تنها نمى‏تواند آباد كند. همه با هم، همه با هم از كشاورزى و كارگر تا صانع و ملا، تا روحانى و دانشگاهى، تا ادارى و ارتش، همه با هم، همه با هم بايد كمك كنند. اين نهضت كه تا اينجا رسيده است نيمه راه است، فقط دزدها را بيرون كرديد، خرابكارها را بيرون كرديد لكن خرابه مانده است، مهم براى خرابه است، مهم اين است كه اين خرابه‏اى كه براى ما گذاشته‏اند با همت والاى شما، با همت عظيم ملت بزرگ ايران اين خرابه از سر آباد شود.

بيدار باشيد كه مفسده جوها در كمين‏اند

بيدار باشيد، هوشيار باشيد، مفسده‏جوها در كمين‏اند، اجانب در كمين‏اند، آنها نخوابيده‏اند، شما نبايد بخوابيد، شما بايد هوشيار باشيد آنها مشغول نقشه هستند، از طريق‏هاى مختلف، با فرم‏هاى مختلف. آنها مى‏خواهند حالا كه رژيم منحط سلطنتى از بين رفت، با فرم‏هاى ديگر به ميدان بيايند و باز همان منافع را تجديد كنند و باز همان چپاولگرى را بكنند و باز همان اختناق را از سر بگيرند. ملت عزيز بيدار باشيد. ما به هر چه دست مى‏گذاريم خراب است. فرهنگ ما خراب است بايد تجديد بشود. فرهنگ، فرهنگ استعمارى است بايد زير و رو بشود، معلمان استعمارى بايد بروند، آنهايى كه تاكنون در خدمت استعمار و رژيم سلطنتى بودند بايد بروند، به جاى آنها پاكدامن پاكدامن بيايند، دانشمندان پاكدامن بيايند. ما بسيار بسيار آشفتگى‏ها داريم. ما بايد همه با هم به اين آشفتگى‏ها خاتمه دهيم، به اين خيانتها خاتمه دهيم. با هوشيارى و بيدارى نهضت خود را از دست ندهيد. اگر خداى نخواسته اين نهضت رو به سردى برود، آمادگى برگشت همان مصائب را داشته باشيد. اگر بخواهيد ايران را نجات بدهيد، اسلام را نجات بدهيد، قرآن كريم را نجات بدهيد، بايد اين نهضت را نگه داريد. در مواقع مقتضى تظاهر كنيد، اجتماعات كنيد. ديگر امروز تظاهرات، تطاهرات غير آرام نيست. بايد اين نهضت محفوظ بماند، بايد اين ملت زنده بماند.

تفرقه افكنان و عمال اجانب را طرد و با يگديگر اتحاد و تعاون داشته باشيد

گذشت آن زمانى كه يك پاسبان بر ما حكومت مى‏كرد، گذشت آن زمان كه يك استاندار بر ما حكومت مى‏كرد، گذشت آن زمانى كه يك ستاره‏دار بر ما حكومت مى‏كرد. امروز همه در خدمت شما هستند، در خدمت اسلام هستند. اين نعمت را قدر بدانيد، سستى و سردى به خودتان راه ندهيد، نگوئيد

صحيفه نور ج 5 صفحه 127

كه او رفت و تمام شد، خير، استعمار مطالعه كرده است، سيصد سال يا بيشتر مطالعه كرده، مطالعات روحيات شما را كرده است، مطالعه طوايف مختلف ايران را كرده است به اين نتيجه رسيده است كه بايد اختلاف بيندازد بين طوايف مسلمين، اختلاف بيندازد، در هر شهر اختلاف ايجاد كند، با نغمه‏هاى مختلف شما را از هم جدا كند، روحانيت را از مسلمين جدا كند، دانشگاه را از روحانيون جدا كند، كارگر را از مردم و از روحانيون جدا كند. روحانيت در خدمت كارگر است. اسلام در خدمت مستضعفين است. اينها كه دعوى ميكنند كه كارى نشده است، اينها براى تفرقه اندازى است. كار بسيار بزرگ شده است لكن بزرگتر هم مانده است. اگر كسانى درصدد تفرقه اندازى شدند، آنها را از خودتان طرد كنيد، اجازه ندهيد كه حرف‏هايى بزنند كه تفرقه بياورد. كارگران بيدار باشند، اينها مى‏خواهند عصر سابق را برگردانند. كشاورزان بيدار باشند، اينها مى‏خواهند شما را باز به شكست كشاورزى بكشانند، شما كشاورزان كه بزرگترين پشتيبان ملت هستيد بايد به كار كشاورزى خودتان ادامه بدهيد. الان وقت كشت است كشت بهاره بكنيد. شما كاسب‏ها و كسبه و تجار محترم در ارزاق عمومى با مردم مراعات كنيد، گرانفروشى را كنار بگذاريد، حس تعاون پيدا كنيد، حس انسانيت پيدا كنيد، ضعفا را مراعات كنيد، تخفيف بدهيد، از گرانى، از گرانقيمت كردن اجناس، از گرانفروشى اجناس اجتناب كنيد. همه با هم باشيد، برادريد شما، همه اقشار برادرند، همه با هم باشند، مراعات هم را بكنيد. از آن چيزهائى كه در اين پنجاه سال در بين شما زياد شد از قبيل دروغ گفتن، از قبيل خدعه كردن، از قبيل گرانفروشى، از اينها احتراز كنيد. امروز سايه اسلام روى سر شماست. امام زمان به شما نظر دارد، پيغمبر اكرم به شما نظر دارد، خداى تبارك و تعالى پشتيبان شماست.

اسلام تامين كننده احتياجات مادى و معنوى انسان

ما بسيار كارها در پيش داريم كه بايد من بعضى از آنها را براى شما عرض كنم. من در اين آخر كه از تهران مى‏خواستم بيرون بيايم، دستور دادم كه تمام املاك و دارايى سلسله منحوس پهلوى و تمام دارايى آن اشخاص كه وابسته به او بودند و اين ملت را چاپيدند مصادره بشود. براى طبقه ضعيف مسكن ساخته بشود. سرتاسر ايران براى ضعفا مسكن سازيم، همين دارايى شاه سابق و خواهر و برادرش براى يك مملكت، براى آباد كردن يك مملكت كافى است. ما عمل مى‏كنيم، حرف نمى‏زنيم. تمام كميته هايى كه در تمام اطراف ايران هست موظفند كه آنچه به دست آمد از مخازن ايران، هر چه كه اينها بردند و مخفى كردند و اتباع آنها بردند و مخفى كردند، آنها را كه به دست آمده است. به بانكى كه شماره‏اش را بعد تعيين مى‏كنم تحويل بدهند كه براى كارگرها، براى مستضعفين، براى بينوايان، هم خانه بسازند، هم زندگى آنها را مرفه كنند. ما علاوه بر اينكه زندگى مادى شما را مى‏خواهيم مرفه بشود، زندگى معنوى شما را هم مى‏خواهيم مرفه باشد. شما به معنويات احتياج داريد. معنويات ما را بردند اينها. دلخوش نباشيد كه مسكن فقط بسازيم، آب و برق را مجانى مى‏كنيم براى طبقه مستمند، اتوبوس را مجانى مى‏كنيم براى طبقه مستمند، دلخوش به اين مقدار نباشيد، معنويات شما را، روحيات

صحيفه نور ج 5 صفحه 128

شما را عظمت مى‏دهيم، شما را به مقام انسانيت مى‏رسانيم. اينها شما را منحط كردند، اينقدر دنيا را پيش شما جلوه دادند كه خيال كرديد همه چيز اين است. ما، هم دنيا را آباد مى‏كنيم و هم آخرت را. يكى از امورى كه بايد بشود همين معناست كه خواهد شد. اين دارايى از غنائم اسلام است و مال ملت است و مستضعفين. و من امر كرده‏ام به مستضعفين بدهند و خواهند داد و پس از اين هم تخفيف‏هاى ديگر در امور خواهد حاصل شد لكن يك قدرى بايد تحمل كنيد، به اين نغمه‏هاى باطل گوش نكنيد، آنها حرف مى زنند ما عمل مى‏كنيم، آنها شما را مى‏خواهند دلسرد كنند از اسلام، اسلام پشتيبان شماست.

اخطار به مصادر امور، مبنى بر محو آثار طاغوت در مراكز و شوونات مملكتى

ما پس از اين راجع به بانك‏ها هم طرح‏هايى داريم كه از اين وضع رقت بار برگردد، از اين وضع استعمارى برگردد. ما بايد تمام اين كاخ‏هاى وزارتخانه را، وزارتخانه‏ها را، كه ميليون‏ها، ميلياردها مال ملت در آن صرف شده است بايد اينها تبديل بشود به يك چيز معتدل اسلامى. اين فرم، فرم خارجى است، فرم اجنبى است، فرم طاغوت است. در دادگسترى كاخ درست شده است لكن دادگسترى نيست، دادخواهى نيست، فقط كاخ است. كاخ‏ها بايد برود، دادخواهى به جاى آن بنشيند، بانك‏ها به تدريج بايد تعديل بشود و ربا بكلى قطع بشود. من بايد به مصادر امور بگويم كه، اخطار كنم كه اينقدر ضعف نفس به خرج ندهيد، دنبال اين نباشيد كه فرم غربى پيدا كنيم. بيچارگى ما اين است كه دنبال اين هستيم كه فرم غربى پيدا كنيم، دادگسترى ما دادگسترى غربى باشد، قوانين ما، قوانين غربى باشد. اينقدر ضعيف النفس نباشيد، ما قانون غنى داريم، ما قانون الهى داريم. آنهايى كه فرم غربى را بر فرم الهى ترجيح مى‏دهند اينها از اسلام اطلاع ندارند. آنهايى كه مى‏گويند نمى‏شود اسلام را در اين زمان پياده كرد، براى اينكه اسلام را نشناخته‏اند، نمى‏فهمند چه مى‏گويند ما مبارزه با فساد را با دايره امر به معروف و نهى از منكر كه يك وزارتخانه مستقل بدون پيوستگى به دولت، با يك همچو وزارتخانه‏اى كه تاسيس خواهد شد انشاءالله، مبارزه با فساد مى‏كنيم، فحشا را قطع مى‏كنيم، مطبوعات را اصلاح مى‏كنيم، راديو را اصلاح مى‏كنيم، تلويزيون را اصلاح مى‏كنيم، سينماها را اصلاح مى‏كنيم. تمام اينها به فرم اسلام بايد باشد. تبليغات، تبليغات اسلامى، وزارتخانه‏ها، وزارتخانه‏هاى اسلامى، احكام، احكام اسلام حدود اسلام را جارى مى‏كنيم، خوف از اينكه غرب نمى‏پسندد نمى‏كنيم. غرب ما را خوار كرد، غرب روحيات ما را از بين برد ما را غربزده كردند، ما اين غربزدگى را مى‏زدائيم. ما با ملت ايران، با همراهى ملت ايران، با پشتيبانى از ملت ايران، تمام آثار غرب را، تمام آثار فاسده، نه آثارى كه تمدن است، تمام اخلاق فاسده غربى را، تمام نغمات با طله غربى را خواهيم زدائيد . ما يك مملكت محمدى ايجاد مى كنيم. بيرق ايران نبايد بيرق شاهنشاهى باشد، آرم ايران نبايد آرم‏هاى شاهنشاهى باشد، بايد آرم‏هاى اسلامى باشد. از همه وزارتخانه‏ها، از همه ادارات بايد اين شير و خورشيد منحوس قطع بشود. علم اسلام بايد باشد. آثار طاغوت بايد برود. اينها آثار طاغوت است، اين تاج آثار طاغوت است، آثار اسلام بايد باشد.

صحيفه نور ج 5 صفحه 129

تضعيف دولت و ارتش، تضعيف اسلام است

آقا بيدار باشيد دولت بيدار باش ملت بيدار باش! كم كم شما را دوباره نكشانند به آنجا. از الان ، از الان بايد اين مسائل حل بشود، البته تدريج هم مى‏خواهد، تدريج دارد اما شروع مى‏كنيم، ما شروع مى‏كنيم، البته مهلت هم مى‏دهيم به دولت، بايد مهلت بدهيم. به اين حرف هايى كه زده مى‏شود در اطراف كه چه شد؟ چه كرديد؟ چه خواهد شد به اينها گوش ندهيد، اينها مى‏خواهند تضعيف كنند دولت ما را. تضعيف دولت ما تضفعيف اسلام است. دولت، دولت اسلام است. تضعيف ارتش ما تضعيف اسلام است. تضعيف نكنيد. البته تصفيه مى‏شود تمام ادارات، تصفيه مى شود، تمام وزارتخانه‏ها تصفيه مى‏شود، دزدها بيرون مى‏روند، خيانتكارها بيرون مى‏روند لكن همه خيانتكار نيستند، امنا باقى مى‏مانند، عزيزند.

شما ملت ايران پنجاه و چند سال، آنقدرى كه جوان ما، يك قدرى مسن‏هاى ما يادشان است يا بيست سال، آنكه همه شما تقريبا يادتان است صبر بر همه مصائب كرديد تا صبرتان تمام شد، يك مقدار هم مهلت بدهيم كه دولت كار خودش را بكند. البته بعضى انتصابات، انتصابات اشتباه بوده است، عمدا نبوده است، دولت عمداً خلاف نمى‏كند. بعضى انتصابات، انتصابات اشتباه بوده است و همين طور ستاد ارتش، رئيس ستاد خيانت عمدى نمى‏كند، نصب خائن را عمداً نمى‏كند، اشتباه ممكن است. هر جا اشتباه شد تذكر بدهيد، تضعيف نكنيد. آنهايى كه مى‏گونيد شما بايد اينها را تضعيف كنيد يا تبليغاتى مى‏كنند كه موجب تضعيف است، آنها خائنند، آنها مى‏خواهند كه دولت را تضعيف كنند، ارتش را تضعيف كنند تا از نو يك سازمان ديگرى درست كنند كه ملت و همه چيز ما را دوباره برگردانند به حال اول. بيدار باشيد.

ملت خواهان جمهورى اسلامى و بيزار از شرق و غرب است

ما تا آخر نفس ايستاده‏ايم. من اين - دو سال - يك سال، دو سال آخر عمر را وقف شما كرده‏ام. از شما مى‏خواهم، از ملت مى‏خواهم كه اين نهضت را نگه دارند تا تاسيس حكومت عدل اسلامى. از آنوقت تا حالا مى‏گفتيد تا مرگ اين كذا نهضت ادامه دارد، حالا بايد بگوئيد تا اقامه حكومت اسلامى نهضت ادامه دارد. آنكه ملت ما مى‏خواهد جمهورى اسلامى است نه جمهورى فقط، نه جمهورى دمكراتيك، نه جمهورى دمكراتيك اسلامى، جمهورى اسلامى. آنچه كه من از شما ملت ايران مى‏خواهم اين است كه بيدار باشيد، خون عزيزان خودتان را هدر ندهيد، كلمه دمكراتيك را از آن نترسيد، از آنكه حذفش را بترسيد، اين فرم غربى است، ما فرم‏هاى غربى را نمى‏پذيريم. ما تمدن غرب را قبول داريم لكن مفاسدش را نمى‏پذيريم. آن كه خون داده همين جوان، همين توده بوده است، آن كه جوان داده است همين توده بوده است. يك دسته‏اى بيرون بوده‏اند، اشراف و اعيان هم بالاها نشسته بودند و شما خون داديد، شما جوان داديد، خانه‏هاى شما

صحيفه نور ج 5 صفحه 130

را سوزاندند، آنكه شما مى‏خواهيد آن بايد بشود و نه آنكه، آنهايى كه از اروپا و خارج آمده‏اند مى‏خواهند، نه آنكه اعيان و اشراف مى‏خواهند، نه آنكه حقوقدان‏ها مى‏خواهند، آنكه شما مى‏خواهيد ميزان است، آن كه خون داده بايد حرفش را شنيد، راى او معتبر است.

تامين آزادى در انتخاب نوع حكومت، براى همه مردم

روزنامه‏ها خودشان را اصلاح كنند، خيانت نكنند به اسلام و مسلمين، خون مظلومان ما را هدر ندهند، تبليغات سوء را منعكس نكنند، توطئه‏ها را جلوگيرى كنند لكن همه مردم در آراء آزاد. وقت رفراندوم اعلام شد راى من حكومت جمهورى اسلامى است، جمهورى اسلامى است. هر كس و هر كس كه تبعيت از اسلام دارد جمهورى اسلامى بايد بخواهد لكن تمام مردم آزادند كه آراء خودشان را بنويسند و بگويند، بگويند كه ما رژيم سلطنتى مى‏خواهيم، بگويند كه ما برگشت محمد رضا پهلوى مى‏خواهيم، آزادند بگويند كه ما رژيم غربى مى‏خواهيم، جمهورى باشد لكن اسلام نباشد. اين آدمى كه مى‏گويد جمهورى باشد اسلام نباشد، بايد پرسيد كه از اسلام چه دانى و چه ديدى؟ چه بدى از اسلام ديدى؟ بايد به آن گفت كه اين اسلام است كه طاغوت را قطع كرد، نه مردم. ايمان، ايمان طاغوت را قطع كرد، نه من و تو. از اسلام چه بدى ديدى؟ آن كه مى‏گويد ما جمهورى دمكراتيك مى‏خواهيم يعنى جمهورى به فرم غرب، از اسلام چه بدى ديديد؟ چه مى‏دانيد از اسلام؟ اسلام تامين آزادى، استقلال، عدل، اسلام شخص اول مملكتش با يكى از رعايا فرق نداشت بلكه پائين‏تر از او بود. در استفاده از ماديات. آزادى آراء در اسلام از اول بوده است در زمان ائمه ما عليهم السلام، بلكه در زمان خود پيغمبر آزاد بود، حرف‏هايشان را مى‏زدند. حجت ما داريم، ما حجت داريم، كسى كه حجت دارد از آزادى بيان نمى‏ترسد لكن توطئه را اجازه نمى‏دهيم. اينها حرف ندارند توطئه مى‏كنند. ما آنها را دعوت كرديم، كسانى را وادار كرديم كه دعوت كنند كه اگر حرفى داريد بياييد در تلويزيون بگوئيد، مباحثه مى‏كنيم با هم، تا حالا حاضر نشدند.

پشتيبانى از حوزه‏هاى علميه و حفظ همبستگى

من از عواطف ملت ايران و از عواطف هم وطن‏هاى خودم، قمى‏ها كه من قبلا گفته بودم كه از قم علم منتشر مى‏شود، از قم قدرت منتشر شد، قم نمونه بود و من مفتخرم كه در قم هستم. من 15 سال ياقدرى بيشتر از شما دور بودم لكن دلم اينجا بود، با شما بودم. شما غيرتمندان، شما پاك جوانان سرمشق همه شديد و الحمدالله تمام ملت ايران، سر تاسر ملت ايران با هم همصدا شدند و اين قدرت الهى بود كه طاغوت را شكست، اين قدرت الهى بود كه ابر قدرت‏ها را از بين برد و خواهد برد. ما ديگر اجازه نمى‏دهيم ابر قدرت‏ها دخالت در مملكت ما بكنند. از اختلافات دست برداريد رمز پيروزى ما اتحاد بود، همبستگى بود. از حوزه‏هاى علميه تجليل كنيد، گوش به حرف‏هائى كه ميزنند و مى‏خواهند شما را از حوزه‏ها جدا كنند، از مراجع جدا كنند، گوش ندهيد. اينها غرض دارند. اين

صحيفه نور ج 5 صفحه 131

حوزه‏هاى علميه است كه اسلام را تا حالا نگه داشته است. اگر روحانيون نبودند از اسلام خبر نبود. آن كه اسلام را زنده نگه داشته است در مواقع سياه، در اين زمانهاى سياه، همين روحانيين بودند. پشتيبانى كنيد از اينها.

تقوا را نصب العين خود قرار دهيد

حوزه‏هاى علميه در هر جا هست، در هرجا حوزه‏هاى علميه هم بيدار بشوند هر جا هستند، امروز روزى نيست كه حوزه‏هاى علميه مثل سابق عمل كنند سابق وضع ديگر داشت حالا وضع ديگر. حوزه‏هاى علميه بيدار باشند. تقوا را، تقوا را نصب العين خود قرار بدهيد. فضلا، طلاب علوم دينيه، تقوا، تقوا، تنزيه نفس، مجاهده با نفس. يك مجاهد با نفس مى‏تواند بر يك امت حكومت كند. مجاهده كنيد، تهذيب كنيد،- بر - حوزه‏هاى خودتان را. همه بايد تهذيب كنند خودشان را، همه ملت موظفند كه تهذيب كنند. مكتب اسلام، مكتب تهذيب است. قرآن كتاب آدم سازى است اتكال به قرآن بكنيد، تعليم از تعاليم عاليه اسلام بگيريد. اسلام انسان درست مى‏كند، همان كه اجانب، ابرقدرت‏ها از اين مى‏ترسند، از انسان مى‏ترسند، و اسلام را مى كوبند چون مكتب انسان سازى است، از آدم مى‏ترسند و مدارس و دانشگاه‏ها را مى‏كوبند - اشاعه مى‏دهند - آنجاها مركزى باشد كه آدم درست كند. يك آدم، يك ملت را درست مى‏كند. رسول اكرم يك آدم بود، يك انسان كامل بود و يك عالم را تهذيب كرد. و يك فاسد، يك ملت را فاسد ميكند. يك محمدرضا پهلوى، يك ملت را رو به فساد كشاند. خداوند تعالى به همه شما نصرت عنايت كند. خداوند تعالى اسلام را تقويت كند خداوند تعالى اين روح نهضت را زنده نگه دارد خداوند تعالى اين قدرت اسلامى را حفظ كند خداوند تعالى به مراجع و علماء ما عزت و عظمت عنايت كند خداوند تعالى به مراجع و علماء ما عزت و عظمت عنايت كند خداوند تعالى به ملت ما شجاعت عنايت كند.

والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته

پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها