0

مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)

hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35378

پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391  1:49 AM

صحيفه نور ج 5 صفحه 118

تاريخ: 7/12/57

بيانات امام خمينى در جمع معلولين

اگر روح انسان سالم وقوى باشد چه باك از جسم عليل؟

اعوذ بالله من الشيطان الرجيم

بسم الله الرحمن الرحيم‏

من از شما آقايان كه نمانيده جامعه معلولين هستيد تشكر مى‏كنم. خداوند انشاء الله شماها را سلامت بدارد. خداوند شفاى عاجل به شما عنايت فرمايد. بايد بدانند جامعه معلولن كه انسان داراى روحى است و جسمى. آنكه انسان به او انسان است، روح انسان است نه جسم انسان. دعا كنيد كه آنهايى كه روحشان معلول است، آنها شفا پيدا كنند و دعا كنيد كه شما جامعه معلولين جسمى، معلولين روحى نباشيد. اگر روح شما سالم باشد و روح شما آزاد و قوى باشد، چه باك كه دست يا پاى انسان معلول باشد، دست و پاى انسان مناط انسانيت نيست، اين قشر است. لب انسان، روح انسان است، نفس ناطقه انسان است. وقتى نفس ناطقه انسان قوى شد باكى از اين نيست كه جسمش عليل باشد، انسان، به روح انسان است. ما در نوابغ عالم داشتيم اشخاصى كه نابينا بودند ولى نابغه بودند، اشخاصى كه معلول بودند ولى از علما و نوابغ بودند، از فلاسفه بودند. شما هيچ غم نداشته باشيد كه از يك پا يا يك دست يا چشم معلول هستيد. شما اميدوارم كه در اين جامعه به واسطه قوت روحى كه داريد و به واسطه سلامت روح كه داريد، در اين جامعه سرفراز و بلند باشيد. من انشاءالله راجع به خواسته‏هاى شما به مقامات مسئول سفارش مى‏كنم. اميدوارم خداوند شما را حفظ كند و شما هم كه در اين نهضت شريك بوديد و هستيد و برادران ما هستيد، خداوند همه شما را شفا بدهد و روح شما كه فوق جسم است و انسانيت‏تان به روح است با سلامت و سعادت باشد.

والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته

پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها