0

مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)

hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35378

پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391  1:48 AM

صحيفه نور ج 5 صفحه 89

تاريخ: 27/11/57

بيانات امام خمينى در جمع گروهى از كارمندان دولت

پيروزى نهضت با وحدت همه جانبه ملت و اراده الهى

بسم الله الرحمن الرحيم‏

من از آقايان تشكر مى‏كنم كه در اين موقع حساس همه احساس مسئوليت كرديد. تا اينجا كه مسائل رسيده است، رمز رسيدنش تا اينجا وحدت همه جانبه ملت بود. اقشار ملت همه با هم بستگى پيدا كردند و از مركز تا دور افتاده‏ترين قصبات و دهات اينجا تهران و ساير شهرها تا آخرين قصبات، تا آخرين دهات همصدا بودند. من در پاريس كه بودم يك نفرى كه آشنا بود آمد گفت كه من رفتم به دهات جاپلق و بختيارى و آن حدود كمره، آن حدود و بعضى از قراء را اسم برد يعنى قلعه‏اى را اسم برد كه اين قلعه در نزديك يك كوه واقع است و هيچ هم اطرافش چيزى نيست و من آنجا را ديده‏ام، گفت من در آن قلعه رفتم ديدم كه در آن قلعه حرف‏ها همان است كه در مركز هست و همان. آن شخص گفت كه در دهات اينجاها كه رفتم صبح كه مى‏شد آن آقاى ده جلو مى‏افتاد و دهاتى‏ها دنبال او راهروى مى‏كردند، پياده روى كردند. رمز اين پيروزى اين وحدت كلمه است و اين وحدت كلمه را خدا ايجاد كرد يعنى من نمى‏توانم تصور كنم كه بشر بتواند يك ملت سى و چند ميليونى را در مدت كوتاهى اينطور همزبان بكند، هم قلب بكند كه بچه دو سه ساله زبان باز مى‏كند و همين مسائل را مى‏گويد، آن پيرمرد 80 ساله هم همين را مى‏گويد. زن و مرد و بچه و صغير و كبير همه يك روال حركت كردند، اين جز اراده الهى نمى‏شود باشد و من هم از اول اين معنا را چون احساس كرده بودم اميدوار شده بودم به اين نهضت. نهضتى كه ملت به خواست خدا وحدت پيدا كرده است پيروز خواهد شد. رمز پيروزى همين وحدت كلمه بود و ما بايد همين را حفظ كنيم يعنى هر كس در هر مقامى كه هست، من كه يك طلبه هستم آقايان كه از علماى اعلام هستند، شما و چيز است - كه از روشنفكران و متفكرين هستيد، همه ما الان مسئول هستيم براى آتيه اين كشور.

سلطنت پهلوى مظهر جنايت، چپاول و وابستگى فرهنگى

تا حالا ما دزدها را يك مقدارشان را بيرون كرديم يعنى آنهائى كه جنايتكار بودند و مملكت ما را خراب كرده بودند و شايد بدتر از آن جنگند ه‏هائى بودند كه به ممالك مى‏زدند، آنها مى‏آمدند و زود رد مى‏شدند و مى‏رفتند اما ايران ما تقريبا بعد از اينكه زير يوغ دو هزار و پانصد سال سلطنت بوده و

صحيفه نور ج 5 صفحه 90

همه سلاطين بى استثناء تقريبا، تقريبا بى استثنا، مردم خونخوارى بودند، حتى آنهائى كه به عدالت معروفند، كسانى كه اهل تاريخ هستند، مى‏دانند كه همان انوشيروان عادل چه آدمى بوده است و چه آدم ظالمى بوده است تا رسيد نوبت به زمان ديكتاتورى رضاخان و بعد از او هم بدتر از او: اين پسر كه حقيقتا خلف صدق او بود،اينها از مغول به ما بدتر كردند براى اينكه مغول به فرهنگ ما ديگر كار نداشت. مغول آمد يك چپاولى كرد و گذشت و رفت، بعد مردم مشغول شدند به كار خودشان. اينها 50 سال بر ما حكومت كردند، حكومت جابرانه كردند و همه چيزمان را از دست داديم به واسطه آنها. پنجاه سال خرابكارى آن هم با فريادهاى تمدن بزرگ، 50 سال بى فرهنگى، آن هم با فرياد فرهنگ كذا، 50 سال جنايت، آن هم با فرياد عدالت اجتماعى، 50 سال اختناق، آن هم با فرياد آزادى، آزاد زنان! و آزاد مردان! اينها همه چيز ما را شكستند و از بين بردند، خزانه ما تهى شد از جواهرات ايران، يك مقدار آن را رضا خان برد، يك مقدار آن را اين پسر برد و اموال اين ملت را برداشتند و بردند در خارجه و يلاها درست كردند - عرض مى‏كنم - الان هم در آنجاها ويلاها دارند، در آن بانك‏ها خصوصاً بانك سوئيس اينها زياد از اموال ملت دارند و ما انشاالله در آتيه نزديكى بررسى در اين امر را خواهيم كرد و انشاالله خود او را خواهيم، اگر تحويل ندادند، محاكمه غيابى مى‏كنيم و اموالى كه اينجا دارد، مصادره مى‏كنيم. اموالى كه در بانك‏هاى خارجى دارد، اموال آنها را هم توقيف مى‏كنيم انشاالله.

وظيفه همه اقشار ملت شركت در نوسازى ويرانه‏هاست

در هر صورت اين مقدارى كه تا حالا شده است و به وحدت كلمه شده است، خيانتكارها و دزدها و خرابكارها را بيرون كرديم. براى ما الان يك مملكتى گذاشتند، وارث يك مملكتى هستيم كه نه يك فرهنگ مستقل مترقى دارد، نه يك ارتش مستقل دارد، نه يك كشاورزى دارد. كشاورزى را ديديد كه به چه حالى در آوردند و ايران را بازار قرار دادند براى جاهاى ديگر و همه چيزهاى اين مملكت تقريباً به هم ريخته است الان از حالا به بعد وقت ساختن اين خرابه است. در وقت ساختن اين خرابه ما همه موظف هستيم، من كه يك طلبه هستم موظفم، آقايان علماى اعلام در بلاد و مراجع موظفند، شما آقايان هم كه اهل علم و جز علما هستيد شما هم موظف هستيد، روشنفكرها هم موظف هستند، همه اقشار ملت، يعنى يك مساله‏اى است كه نه روحانيت به تنهائى مى‏تواند، نه دولت به تنهائى مى‏تواند، نه وكلاى عدليه مى‏توانند، نه دادگسترى مى‏تواند، هيچ كس به تنهائى نمى‏تواند اين كار را انجام بدهد - تا - همين طورى كه به تنهائى نمى‏شد رفع فساد كرد و ملت با هم شدند تا رفع فساد را تا حدودى كردند و انشاالله كنند، براى ساختن ايران هم همه ملت بايد شركت كنند، كشاورز در حد كشاورزى، زارع در حد زارع بودن، اهل صنعت در حد صانع بودن و همه اقشار ملت از دولت و غير دولت گرفته، اينها بايد با هم همكارى بكنند و برادرانه دست به هم بدهند و اين خرابه‏اى كه براى ما گذاشتند، از سر بسازند و آبادش كنند.

صحيفه نور ج 5 صفحه 91

تنها موعظه خداوند قيام لله است

من از خداى تبارك و تعالى خواهم كه به همه شما، به همه ما توفيق خدمت بدهد و عمده اين است كه يك قيام الهى باشد و من احساس كردم كه اين آيه شريفه‏اى كه دارد: (انمااعظكم بواحده ان تقوموا الله مثنى فرادى) قيام بايد لله باشد، خداى تبارك و تعالى مى‏فرمايد كه يك موعظه من فقط دارم، فقط يك موعظه و آن است كه قيام كنيد، نهضت كنيد براى خدا، قيام وقتى براى خدا باشد و من احساس كردم كه اين قيامى كه ملت ايران كرد قيام براى خدا بود براى اينكه شكوفا شد در آنها يك حالات نفسانى، يك انسانيت در بين مردم شكوفايى پيدا كرد و اين نيست جز اين كه يك نحو ايمان بود، يك نحو خداپرستى بود، خدا نمونه‏اى بود.

ممانعت از دخالت اجانب با اتكال به خداى متعال

در هر صورت بايد همه ايمانمان را راسخ كنيم و اتكال به خداى تبارك و تعالى بكنيم و با اتكال به خداى تبارك و تعالى نگذاريم از اين به بعد اجانب در اين مملكت دخالت بكنند، منافع ما را مفت و مجان ببرند، همين طورى كه ديديد نفت ما را بردند و اگر چند سال ديگر اين مانده بود، همانطورى كه خودش گفت ديگر نفت تمام مى‏شد، در ازاء آن به ما چه دادند، در ازاء آن پايگاه درست كردند براى امريكا. يعنى هم نفت ما را بردند، هم به نفع آنها پايگاه درست كردند. وصف مصيبت ما زياد است و بعدها مطلعين، اشخاصى كه اطلاع از حقايق دارند، بعدها خواهند نوشت، در تاريخ خواهد ثبت شد، ما همه آن را اطلاع نداريم. آن چپاول‏هائى كه اينها كردند، آن خيانت‏هائى كه اينها كردند ما نمى‏توانيم الان شرح بدهيم، اطلاعش را هم نداريم، مطلعين كم كم خواهند اينها را گفت. در هر صورت از اين به بعد ما احتياج داريم كه همه با هم باشيم براى خداى تبارك و تعالى با ايمان راسخ همان طورى كه ايمان راسخ ملت ما ابر قدرت‏ها را زد كنار.

سرانجام شاه، محاكمه و مجازات در محكمه عدل الهى

شما ديديد كه اولى كه اين نهضت پيش آمد، آمريكا با آن شدت دنبال اينكه خير، من چه خواهم كرد، چه خواهم كرد و ديگران، انگلستان هم همين طور، شوروى هم با ملايمت ولى واقعش هم همين بود، چين هم كه همين طور بو د. اينها همه اول آنطور چيز كردند، بعد كه ملت پافشارى كرد، كم كم اينها يكى يكى عقب زدند، به قدرى عقب زدند كه الان شاه و اين محمد رضا الان مانده در رباط است، حالا نمى‏دانم كجاست كسى راهش نمى‏دهد، ممالك يكى يكى مى‏آيند گويند ما نمى‏توانيم ترا حفظت كنيم، به اينجا رسيد كه راهش نمى‏دهند. انشاءالله راهش ندهند، ما خودمان راهش مى‏دهيم (خنده حضار). بگذار بيايد و در يك محكمه عدلى محاكمه بشود و اموال مردم را بدهد. اول هم كه آمد نبايد بكشند او را، بايد اموال را از او بگيرند ، اموال مردم را بدهد، بعد هم اگر مجازات قتل است، مجازاتش كنيد وهست حتما. من از خداى تبارك و تعالى سلامت و توفيق همه آقايان راخواهم و اميدوارم كه با هم، همه با هم اين كشتى غرق شده را نجات بدهند.

والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته

پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها