0

مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)

hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35378

پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391  1:48 AM

صحيفه نور ج 5 صفحه 92

تاريخ: 29/11/57

بيانات امام خمينى در ديدار با هيأت فلسطينى به سرپرستى ياسر عرفات

قواى شيطان در برابر نيروى ايمان و وحدت كلمه ملت تاب مقاومت نياورد

بسم الله الرحمن الرحيم‏

انقلاب ما هر چه هم كه قوه‏هاى ماديش كم باشد، اين معنويت اسباب پيشرفت مى‏شود و لهذا يك قدرت شيطانى عظيمى كه پشتوانه او و پشتيبان آن ابرقدرت‏ها بودند و آن‏ها مجهز به همه جهازات شيطانى بودند و ملت ما مشت داشت و خون، اين مشت و اين خون غلبه كرد بر تمام اين قدرت‏هاى شيطانى و برابرقدرت‏ها كه قبل از اين غلبه، به شاه پشتيبانى مى‏كردند و اظهار وفادارى مى‏كردند واين قوت ايمان ملت بما باعث شد كه با مشت و خون بر همه اينها غلبه كرد و رمز اين پيروزى بعد از اينكه قوت ايمان در كار بود و همان قوت ايمان باعث شد كه آن رمز حقيقى كه عبارت از وحدت كلمه ملت ما در اين امر بود، موجب غلبه شد. اين ثوره چون اسلامى بود و انسانى، به مثل برق در تمام اقطار ايران از آن دهكده‏هاى دور افتاده تا مركز سرايت كرد و همه اقشار ايران. و به واسطه همين وحدت كلمه بود كه نتوانست اين قواى شيطانى مقاومت كند و سنگر را يكى پس از ديگرى تحويل داد. و البته الان مشكلات ما خيلى زياد است، مملكت ما را غارت كردند و همه آثار تمدن را اينها واژگونه در اين مملكت پياده كردند، با اسم تمدن بزرگ فرهنگ ما را عقب زدند و به اسم پيشرفت، كشاورزى ما را بكلى از بين بردند و به اسم آزادى، آزادى‏هاى تمام مطبوعات ما و محل تبليغاتى ما را مختنق كردند ويك مملكت آشفته اى الان به ارث به ما رسيده است كه همه جاى آن خراب است و بايد از سر از نو ساخت لكن به فضل خدا چون مطلب، مطلب الهى است و آن‏طور كه من احساس مى‏كنم خداوند اراده اش تعلق گرفته است كه مستضعفين را غلبه بدهد تمام اقشار ملت همراهند كه با مشكلات ما مبارزه كنند و ما مشكلاتمان را انشاءالله به واسطه همت ملت‏مان رفع خواهيم كرد.

ما همواره در كنار ملت فلسطين خواهيم بود

و من از خداى تبارك و تعالى مى‏خواهم كه ملت برادر ما فلسطين را بر مشكلات خودش غلبه دهد. ما با آنها برادر هستيم و من از اولى كه اين نهضت قبل از 15 سال كه ابتداى اين نهضت بود، راجع به فلسطين هميشه درنوشته‏ها و گفته‏ها راجع به فلسطين و راجع به جناياتى كه اسرائيل در آن حدود كرده است، هميشه متذكر مى‏شدم و الان هم انشاءالله بعد از اينكه ما از اين غائله فارغ بشويم

صحيفه نور ج 5 صفحه 93

همانطورى كه آن وقت در كنار شما بوديم و حالا هم در كنار شما هستيم و اميدواريم كه همه با هم مثل برادر با مشكلات مقابله كنيم. من از خداى تبارك و تعالى عزت اسلام و مسلمين و رجوع قدس به برادران خودمان را مى‏خواهم.

ياسر عرفات خطاب به امام: من از بدبختى آنجا متولد شدم يا از خوشبختى آنجا متولد شدم و آنجا وطن من است، اين جزء تقدير بوده كه در آنجا متولد شدم. اين معنايش اين نيست كه بيت المقدس من مسئولش هستم، مسئول آزاد كردنش، همه شما هستيد. مسئوليت شما بعد از اين پيروزى بزرگ در ايران بيشتر از مسئوليت من است كه در بيت المقدس متولد شدم. من غير از خونى كه دارم چيزى ندارم كه در راه آزادى قدس بدهم ولى شما با اين پيروزى بزرگ، همچون امكانات، سيل عظيمى را در اختيار داريد و شما بايد كار كنيد تا همه در قدس نماز بخوانيد. (انشاءالله )پرچم فلسطين چنانكه در ايران بر افراشته شد، هرگز نخواهيم گذاشت كه در فلسطين بر افراشته نگردد. از پيروزى شما مطلب مهمى گفت بگين كه: دوران تاريكى در اسرائيل پيش آمده.

امام :انشاءالله

ياسر عرفات :اينك زلزله در گرفته و زلزله به ما نزديك شده و يا رسيده و مارميت اذرميت ولكن الله رمى من در جواب دايان و بگين به آنها گفتم كه تو مى‏توانى بروى يك پشتيبانى انتخاب بكنى و تكيه به آمريكا بدهى ولى من هم مى‏توانم پشتيبان پيدا كنم و اين پشتيبان را پيدا كرده‏ام و تكيه به ملت ايران به رهبرى حضرت آيت الله العظمى موسوى الخمينى دادم.

خدا تكيه گاه است

امام :شاه هم تكيه كرده بود به آمريكا و انگليس و چين و اسرائيل و همه اينها. لكن تكيه گاه‏ها سست است. آن تكيه گاهى غير سست و سنگين است و مستحكم است كه خدا باشد. خدا تكيه گاه است و من به ايشان و به ملت خودم و به ملت ايشان اين توصيه را مى‏كنم به اينكه هميشه خدا را در نظر داشته باشند و نظر به اين قدرت‏ها نداشته باشند، اعتماد بر ماديات نكنند بلكه اعتماد بر معنويات بكند. قدرت خدا فوق همه قدرت‏هاست و لهذا ما ديديم كه يك ملتى كه مستضعف بود و هيچ نداشت بر تمام قوا غلبه كرد و انشاءالله مى‏كند و ما از هيچ چيز نمى‏ترسيم وقتى كه با خدا باشيم براى اينكه اگر كشته بشويم و با خدا باشيم سعادتمنديم و اگر بكشيم هم سعادتمنديم.

ياسر عرفات :در سال گذشته نيروهاى بزرگ اسرائيل به جنوب لبنان فرستاده شد براى كوبيدن

صحيفه نور ج 5 صفحه 94

مردم فلسطين و مردم مسلمان جنوب لبنان. جنگجويانى كه در برابر اين واحدهاى جنگى بزرگ مقاومت كردند از دو هزار تجاوز نمى‏كردند، در برابر آن‏ها 65 هزار سرباز اسرائيلى بود، چه نيروهاى ذخيره پشت جبهه ونيروهائى كه وارد معركه كردند معتقد بودند كه در 2 ساعت اينها را از بين مى‏برند. خيلى به تنگنا افتاديم. من در نهايت شدت گفتم يا خدا اگر اين مردم، اين دسته از مردم كشته شوند تو را در اين منطقه پرستنده‏اى نخواهد ماند و ديدم كه پيروزى فرا رسيد. آن آقاى برژينسكى كه گفت خداحافظ سازمان آزاديبخش تو رفتنى هستى، رفتى، ديديم كه خدا پيروزى بزرگى به ما عطا كرد، پيروزى در جنوب لبنان و يك سال از آن پيروزى نگذشته بود كه پيروزى ما در جنوب لبنان پيروزى ساده و كوچكى بود، پس از گذشت يك سال بزرگترين پيروزى‏ها را به دست آورديم اينجا جاءالحق و ذهق الباطل ان الباطل كان ذهوقا. ما ترس به دل دشمن افكنده‏ايم. وقتى بگين اين حرف را مى‏گويد كه دوره تاريكى بر ما آغاز شده، خيلى معنا دارد، اين دليل وحشت‏شان است. كيسينجر وقتى گويد :بزرگترين حادثه‏اى كه بعد از جنگ جهانى دوم اتفاق افتاده، اين پيروزى انقلاب ايران بود. حالا اين خطرناك بودن پيروزى انقلاب اسلامى ايران براى آمريكا در چه رابطه است. اگر آمريكا در ايران اقداماتى را كه در ويتنام انجام داده انجام ندهد، جنبش انقلابى ايران امتداد پيدا مى‏كند تا به اسرائيل برسد. ديروز اين را كيسينجر گفته. از اين حرف مى‏توانيم بفهميم كه چقدر خطرناك است براى مصالح آمريكا در منطقه و از زبان خود دشمن مى‏شود فهميد كه حقايق وضع ما چگونه است.

وقتى كه من به بغداد آمدم، به سران كشورهاى عربى در بغداد، حكام عرب گفتم كه كمترين حرفى كه از حكام عرب من شنيدم اين بودكه شما چكار داريد به كار ايران، شما چكار داريد به آيت الله العظمى خمينى. اين كمترين حرفى بوده كه زدند. ديگران مى‏گفتند كه مصالح شما با وجود شاه تامين مى‏شود. شاه را داشته باشيد مصالحتان شايد بهتر شود.آخرين بار در يك ديدار از كشورهاى در خليج چند روز پيش از پيروزى، شما در اينجا، در خليج، حكام خليج مى‏گفتند كه اطلاعاتى كه به ما رسيده اين است كه بختيار پيروز مى‏شود و آمريكائى‏ها بختيار را مى‏توانند نگاه دارند در مقابل ايران.

امام خمينى: همه حساب‏هائى كه دولت‏هاى بزرگ كرده‏اند، همه خطا از كار در آمد براى اينكه يك مساله الهى بود.

ياسر عرفات: و مكروا و مكرالله خيرالماكرين.

امام: و اين حساب‏ها كه مى‏كنند و بعدها مى‏خواهند بكنند، آنها هم خطا از كار در مى‏آيد. (انشاءالله ).

صحيفه نور ج 5 صفحه 95

ياسر عرفات: آنها مى‏گويند زلزله‏اى به وجود آمده، ما مى‏گوئيم كه انفجار نور ظاهر شده. ما مى‏گوئيم دورانى كه امت ما و منطقه ما آزاد و مستقل باشد فرا رسيد. مشكلات زيادى هست در پيش، ولى در عين حال خوشبين هستم به آينده و در برابر شما جهاد بزرگتر و كوشش خسته كننده‏ترى در پيش است. جنگيدن و پيروز شدن. تجديد بناى جامعه سخت‏تر است. شاه اينجا را خراب كرده.

امام :ما اميدمان به خداست و مايوس از خدا نيستيم و بر مشكلات به اميد خدا غلبه مى‏كنيم و به ماديات اين نظر را نداريم. غلبه را با ماديات نمى‏دانيم، غلبه با معنويات است و ما دامى كه شعب ما به خداى تبارك و تعالى اتكال بكنند پيشرفت خواهند كرد و اگر خداى نخواسته انحراف پيدا شد زوال براى همه هست.

ياسر عرفات: من فكر نمى‏كنم كه توطئه‏هاى دشمن پايان يافته باشد. وقتى كه سيل حوادث را در نظر مى‏گذرانيم به يقين مى‏يابيم كه دشمن ول نمى‏كند اينجور دژى به اين آسانى سقوط بكند.

امام :او خواهد نكند لكن خدا بر خلاف او انشاءالله عمل مى‏كند.

ياسر عرفات :اگر چه من الان مى‏خندم، خنده بر لب دارم ولى قلبم خون چكد به علت كشتارهايى كه در ايران شده.

امام :انشاء الله قلب شما هم فراخ مى‏شود.

ياسر عرفات: خدا شاهد است كه من در عمرم هيچ شاديى به خودم نديدم مثل شاديى كه به خودم ديدم وقتى كه شما پيروز شديد.

امام خمينى: انشاءالله خداوند حفظ كند مسلمين را انشاءالله.

ياسر عرفات: در لبنان چون ممنوع است تير هوايى زدن به عنوان شادمانى، بيش از يك سال است كه در لبنان ممنوع است و مخصوصاً فرمانده كل نيروهاى آزاديبخش فلسطين دستور داده‏اند هيچ كس هيچ فشنگى رابه هدر ندهد، به هيچ منا سبتى و همه لبنان سراسر آتش شد و ابوعمار براى اولين بار خودش 5 تير به هوا زد و اين قانون را شكست به عنوان شادمانى. دهكده‏هاى جنوبى لبنان، منطقه‏هاى شيعه‏نشين بى‏شك در بمباران هوائى، اين دهكده‏هاى شيعه‏نشين را خواهند كوبيد. بگين غمزده و غمگين است به علت حوادث ايران. خداوند انشاءالله جنوب را در برابر بمباران مهاجمان اسرائيل حفظ بكند. دولت‏هاى عرب نيروهايش را حفظ بكند.

صحيفه نور ج 5 صفحه 96

انشاءالله حضرت آيت الله العظمى خمينى و ملت ايران آنها را حفظ مى‏كند.

امام: اميدواريم كه خداوند حفظ كند.

عرفات: اسرائيل درست است كه دوستانى دارد، ما هم برادران و دوستانى داريم.

امام خمينى: ما اعتمادمان به خداى تبارك و تعالى است.

ياسر عرفات: هفته گذشته دوران تازه اى بود.

امام: انشاءالله

پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها