0

بانک مقالات مدیریت بازرگانی

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:بانک مقالات مدیریت بازرگانی
جمعه 8 اردیبهشت 1391  11:40 AM

 5 : چشم انداز مديريت بازرگاني (چشم انداز مديريت (پيام مديريت)) تابستان 1387; 7(27):91-130.
 
ارزيابي اثرات برنامه بهبود در مديريت دارايي ها و هزينه ها در صنايع دفاعي
 
فرتوك زاده حميدرضا,وزيري جواد
 
 
 

يکي از دغدغه ها و محورهاي اصلي تحول و بهبود در صنايع دفاعي با توجه به تنوع و حجم بالاي فعاليت ها، ترکيب دارايي ها در اين صنايع است. ترکيب بهينه دارايي ها معلول مديريت صحيح بر انواع آنها است. از آنجا که تعادل در ترکيب دارايي ها و به تبع آن ساختار مالي مي تواند با ايجاد قدرت مالي بر جريان توليد قدرت دفاعي اثر جدي داشته باشد، وزارت دفاع بر آن شد تا با طراحي و جاري سازي يک الگوي جامع، به تحول و بهبود در اين زمينه همت گمارد.
اجراي اين الگو که در اين تحقيق از آن تحت عنوان الگوي "رويارويي با تله هاي نقدينگي" ياد مي شود، يکي از مهم ترين رويکردهايي است که مجموع صنايع دفاعي در سال هاي اخير به منظور بهبود در حوزه مالي به طور گسترده اي آن را به کار بست. بي شک يکي از اقدامات ضروري براي ارزيابي و بازنگري در اين رويکرد بررسي اثربخشي آن بر اساس يک الگوي مفهومي کارآمد است. در اين پژوهش ضمن مرور الگوي "رويارويي با تله هاي نقدينگي" طرحي از يک مدل مفهومي براي اندازه گيري اثربخشي آن ارايه شده و سپس با کمک راهبرد پژوهشي شبه آزمايش، تفاوت متغيرهاي اثربخشي قبل و بعد از اجراي اين الگو در ميان يک نمونه
15 موردي از صنايع مورد مطالعه قرار گرفت. بر اساس نتايج آزمون فرضيات اين تحقيق، اجراي الگوي رويارويي با تله هاي نقدينگي در صنايع دفاعي از طريق رشد خرد مالي مديران (اثر دروني و نامشهود) منجر به تعالي عملکرد در حوزه دارايي ها (اثر بيروني و مشهود) در صنايع دفاعي شده و در اصلاح ترکيب آن ها تاثير معناداري داشته است.

 
كليد واژه: تله هاي نقدينگي، خرد مالي، مديريت دارايي ها، ارزيابي مالي، صنايع دفاعي
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها