0

توليدروغن سرخ‌کردني با پايداري حرارتي بالا

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

توليدروغن سرخ‌کردني با پايداري حرارتي بالا
پنج شنبه 7 اردیبهشت 1391  12:51 PM

 ايسنا، طرح "توليد روغن سرخ کردني با پايداري حرارتي بالا با تلاش مهندس شادي بلوريان، عضو هيأت علمي گروه افزودني‌هاي غذايي جهاد دانشگاهي مشهد به اجرا درآمده و به ثبت رسيد.

سرخ‌كردن يكي از روش‌هاي مرسوم تهيه غذا بوده كه به دو صورت سطحي و عمقي (غوطه‌ور در روغن) صورت مي‌گيرد.

در اين روش، روغن سرخ‌کردني ضمن عمل به عنوان واسط حرارتي در ايجاد طعم خوش خوراکي و افزايش کالري ماده غذايي موثر است.

انتخاب روغن و پايداري آن نيز يکي از مهمترين عوامل موثر در کيفيت و سلامت محصول سرخ‌شده محسوب مي‌شود.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها