0

بانک مقالات علوم اجتماعی

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:بانک مقالات علوم اجتماعی
چهارشنبه 13 اردیبهشت 1391  10:14 AM

 7 : علوم اجتماعي و انساني دانشگاه شيراز بهار 1380; 16(2 (پیاپی 32) ویژه نامه علوم اجتماعی):75-97.
 
بررسي فرهنگ و سواد تغذيه اي زنان در شهر شيراز
 
جهانگيري جهانگير,رجبي ماهرخ
 
 
 

در اين پژوهش، فرهنگ و سواد تغذيه اي زنان در شهر شيراز، بررسي شده است. بران انجام اين تحقيق، 499 زن در سنين بالاتر از 15 سال با روش نمونه گيري طبقه بندي تصادفي انتخاب گرديدند. با توجه به اينكه زنان بعنوان مهمترين عامل در تهيه مواد غذايي و مشخص كردن سبد غذايي خانوار بشمار مي آيند، بهمين جهت آگاهي آنها از كيفيت مواد غذايي و تأثير آن بر سلامت و تأمين نيازهاي بدن و نيز باورهاي آنها در مورد نحوه استفاده از مواد غذايي، شيوه تهيه و نگهداري آنها، نقش عمده اي را در تغذيه خانوار ايفا مي كند.
يافته ها نشان مي دهد كه با وجود آگاهي تعدادي از زنان از بهترين شيوه هاي مصرف مواد غذايي، باز هم استفاده از شيوه هاي مطلوب،چندان متداول نيست. بطور كلي، در انتخاب مواد غذايي، بيشتر از اين كه نياز اعضاي خانوار در نظر گرفته شود، در دسترس بودن مواد و ذائقه اعضاي خانوار ملاك قرار مي گيرد.

 
كليد واژه: توسعه، فرهنگ تغذيه، سواد تغذيه اي، شيوه مصرف
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها