0

بانک مقالات علوم اجتماعی

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:بانک مقالات علوم اجتماعی
چهارشنبه 13 اردیبهشت 1391  10:01 AM

 12 : علوم اجتماعي و انساني دانشگاه شيراز زمستان 1381; 19(1 (پیاپی 37)):104-119.
 
بررسي عوامل موثر در استفاده از منابع الكترونيكي اطلاعات در ميان اعضاي هيات علمي دانشگاه هاي شيراز و علوم پزشكي شيراز با تأكيد بر شبكه اينترنت و ديسك هاي نوري
 
حياتي زهير,ستوده هاجر
 
 
 

قابليت هاي منحصر به فرد ديسك هاي نوري و شبكه اينترنت در فراهم آوري اطلاعات و ارتباطات فرا زماني و فرا مكاني رويكردي گسترده به اين دو رسانه را در پي داشته است. بررسي عوامل انگيزشي و بازدارنده در استفاده از اين رسانه ها يكي از محورهاي تحقيقات است كه حركت در راستاي انطباق هر چه بيشتر نظام هاي اطلاع رساني با نيازهاي كاربران و بهره وري خدمات را تضمين مي كند.
اين مقاله مي كوشد تا به روش پيمايشي و با استفاده از آزمون هاي توصيفي و استنباطي، عوامل پيش گفته را در نزد اعضاي هيأت علمي دانشگاه هاي شيراز و علوم پزشكي شيراز بررسي كند. يافته ها نشانگر آن است كه در استفاده از اين دو رسانه، عواملي چون جنسيت، درجه علمي و مرتبه دانشگاهي، ميزان آشنايي با رايانه و نيز آموزش استفاده از اين منابع دخالت دارند. موانع موجود بر سر راه استفاده از اين منابع به دو دسته عوامل فردي و عوامل ناشي از نظام اطلاعاتي، مربوط مي شود. مشكلات فردي شامل مسأله عدم آشنايي غير كاربران و نياز به آموزش بيشتر در بين كاربران و نيز مسأله كمبود وقت در هر دو گروه مي باشد. مسايل مربوط به نظام عبارتند از: عدم دسترسي آسان، هزينه و محدوديت هاي فني و امكاناتي.

 
كليد واژه: اينترنت، ديسك هاي نوري، اطلاعات الكترونيكي، فن آوري هاي اطلاعاتي، دانشگاه شيراز ، دانشگاه علوم پزشكي شيراز
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها