0

بانک مقالات رشته تربیت بدنی

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:بانک مقالات رشته تربیت بدنی
جمعه 29 اردیبهشت 1391  11:07 AM

 1 : ورزش و علوم زيست حركتي پاييز و زمستان 1389; 2(4):1-18.
 
روزه داري و ورزش
 
خوش نيت نيكو سيدمحسن,شادمان ژاله*,اردشيرلاريجاني محمدباقر
 
* تهران، خيابان کارگر شمالي، پژوهشکده علوم غدد و متابوليسم، دانشگاه علوم پزشکي تهران
 
 

مقدمه: مطالعات گوناگون نشان مي دهد که روزه داري متناوب در ماه رمضان مي تواند الگوي غذا خوردن، خواب و ذخاير انرژي بدن را تغيير دهد. اين تغيير الگوهاي رفتاري ممکن است پاسخ هاي فيزيولوژيک به ورزش و واکنش ورزشکارن به تمرينات و در نهايت عملکرد ورزشي ورزشکاران را تحت تاثير قرار دهد. پاسخ هاي متابوليکي و فيزيولوژيکي به فعاليت بدني در شرايط مختلف تغذيه شناخته شده است. در حالي که همچنان نقش روزه داري بر جنبه هاي مختلف فعاليت بدني مورد بحث است. در اين مقاله مروري، نتايج حاصل از مطالعات مرتبط با اثرات احتمالي روزه داري و گرسنگي بر جنبه هاي گوناگون ورزش از جمله خستگي، توان فيزيکي، وزن و ترکيب بدن، هورمون ها و واکنش هاي التهابي بدن ورزشکاران بحث شده است.
روش کار: مطالب مورد نظر از اينترنت از طريق واژه هاي ""Ramadan، "Ramadan Fasting"، "Islamic Fasting"، " "Fasting in Ramadanو Fasting به همراه واژه هاي Sport، Exercise، Physical Activity، Physical Performance، Athletes و Training از طريق PubMed،(Scientific Information Database) SID ، و برخي مقاله هاي منطقه اي جستجو و همه مقالات موجود (مقطعي، توصيفي - تحليلي، کوهورت، کارآزمايي باليني و مقالات مروري) از سال 1984 تا 2010 جمع آوري شد.
نتيجه گيري: روزه داري تنها برخي جنبه هاي ورزش مانند احساس خستگي را افزايش مي دهد اما به دليل کاهش توان ورزشي، توقف ورزش در ماه رمضان توصيه نمي شود. بلکه با استفاده از برخي تغييرات رفتاري و زمان بندي مناسب مي توان در ماه رمضان به انجام تمرينات ورزشي ادامه داد.

 
كليد واژه: روزه داري، ورزش، خستگي، التهاب، ريتم هاي شبانه روزي
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها