0

بانک مقالات رشته تربیت بدنی

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:بانک مقالات رشته تربیت بدنی
چهارشنبه 13 اردیبهشت 1391  7:31 PM

 3 : علوم حركتي و ورزش زمستان 1384; 3(6):25-51.
 
وضعيت موجود و شاخص هاي استعداديابي هندبال سالني مردان از ديدگاه مربيان نخبه كشور
 
اميرتاش علي محمد*
 
* دانشگاه تربيت معلم تهران
 
 

موضوع تحقيق حاضر توصيف وضعيت موجود و تدوين شاخص هاي استعداد يابي در رشته هندبال سالني مردان بوده است. بدين منظور از پرسش نامه محقق ساخته كه اعتبارهاي صوري و محتوايي آن توسط متخصصين به اثبات رسيده و پايايي متوسط آن براي قسمت هاي مختلف توسط آلفاي كرونباخ برابر 0.756 بوده است استفاده گرديد. موضوع اين پرسش نامه توصيف وضعيت موجود استعداد يابي كشور و همچنين پيشنهاد و رتبه بندي شاخص هاي استعداد يابي در زمينه هاي پيكرشناسي، جامعه شناسي و جنبه هاي تكنيكي و تاكتيكي رشته هندبال سالني بوده است كه تعداد 105 نفر از مربيان طراز اول كشور به آن پاسخ داده اند.
نتايج آماري نشان دادند
98.1 درصد آزمودني ها اهميت استعداد يابي در ورزش هندبال را خيلي زياد و زياد دانسته اند و 67.6 درصد نيز از آن استفاده مي كنند ولي اكثريت آن ها درباره روش هاي استعداد يابي اطلاعات شان متوسط و كمتر از آن است. اكثر آزمودني ها، مناسب ترين سن براي استعداد يابي در هندبال را در دو سال آخر دبستان و دوره راهنمايي و جايگاه سازماني آن را در «وزارت آموزش و پرورش» پيشنهاد كرده اند (74.7 درصد(.
82.5 درصد آزمودني ها ميزان موفقيت روش هاي متداول استداد يابي براي هندبال را متوسط و كمتر از آن ارزش يابي كرده اند و مهم ترين اشكالات در اين زمينه را به ترتيب عدم استفاده از افراد متخصص، كمبود امكانات و عدم برنامه ريزي اصولي دانسته اند.
اوليويت بندي ابعاد كلي استعداد يابي از نظر آزمودني ها به ترتيب، ارتفاع قد در بعد پيكري، سرعت عكس العمل در بعد آمادگي هاي عمومي بدني، دريافت در بعد تكنيك هاي انفرادي، حركات كشويي
)بيرون زدن( در بعد تاكتيك هاي انفرادي، نسبت به قد به وزن در بعد تركيب بدن، اعتماد به نفس در بعد مهارت هاي رواني و روحيه همكاري در بعد مهارت هاي اجتماعي بوده اند.

 
كليد واژه: 
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها