0

بانک مقالات زبان و ادبیات فارسی

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:بانک مقالات زبان و ادبیات فارسی
سه شنبه 26 اردیبهشت 1391  11:05 PM

 10 : نامه فرهنگستان زمستان 1387; 10(4 (پياپي 40)):130-143.
 
زبان آشپزي
 
غضنفري سهيلا*
 
 
 

دريابندري، نجف با همكاري فهيمه راستكار، كتاب مستطاب آشپزي از سير تا پياز، نشر كارنامه، تهران 1378، 2 جلد، 1965 صفحه.
پيش از اين، با نام نجف دريابندري فهرستي از آثار معتبر و ارزشمند به ذهن مي آمد كه به قلم توانا و زبان و بياني بي اصول و ادا، بي پيرايه و، در عين حال، ساخته و پرداخته و سنجيده ترجمه شده اند. اما اكون اين كتاب آشپزي را مي بينيم كه دقيقا دستورالعمل تهيه انواع و اقسام اطعمه و اشربه است و نه كتابي صرفا تاريخي يا تحليلي در پيرامون تاريخ آشپزي از نگاه يك محقق. در واقع، دريابندري در فنون متعددي كه ظرافيت و شم زيباشناختي مي خواهد دست دارد و، چنان كه آثار متنوع و متعددش نشان مي دهد، به تعبيري، همه فن حريف است: مترجم، منتقد، ويراستار، خوش سليقه در كتاب آرايي و ظريف كار در صنعت نشر، طراح سياه قلم كار، متفنن در فلسفه و، علاوه بر همه اينها، آشپزي هنرمند.

 
كليد واژه: 
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها