پاسخ به:مقالات نقش اخلاق در علوم و فناوری
پنج شنبه 31 فروردین 1391 8:31 AM
7 : اخلاق در علوم و فناوري تابستان 1390; 6(2):59-65. |
امنيت غذايي و اخلاق زيستي در کشاورزي پايدار |
مهدوي دامغاني عبدالمجيد*,معين الديني سيدشهاب الدين |
* گروه کشاورزي اکولوژيک، پژوهشکده علوم محيطي، دانشگاه شهيد بهشتي، تهران |
زمينه: امنيت غذايي يکي از مهمترين مولفه هاي امنيت انساني است. در دهه هاي اخير، روشهاي ناپايدار کشاورزي که صرفا براي افزايش توليد گسترش يافته اند، نه تنها جايگاه انسان در قالب نگاهبان طبيعت را زير سوال برده اند، بلکه عدم پايداري در توليد، امنيت غذايي انسان را نيز به مخاطره انداخته است. هدف از انجام اين پژوهش، بررسي چگونگي دستيابي به امنيت غذايي در کشاورزي پايدار، ضمن رعايت ملاحظات اخلاق زيستي است. |
كليد واژه: اخلاق زيستي، امنيت غذايي، کشاورزي پايدار، کشاورزي طبيعي |
نسخه قابل چاپ |