برترین های خاطره نویسی سالروز تاسیس راسخون
چهارشنبه 30 فروردین 1391 2:43 PM
باسلام و تشکر خدمت کلیه کاربران گرامی
نظر به استقبال کاربران گرامی از قسمت خاطره نویسی سالگشت تاسیس سایت راسخون، کاربران زیر به قید قرعه انتخاب و هدایایی به رسم یادبود به این عزیزان اهدا میگردد. کاربران محترم جهت دریافت جایزه خود تا تاریخ 15اردیبهشت ماه 1391 جهت ارسال کد مدرک و یا مدرک خود برای دریافت جایزه فرصت دارند.
نام کاربری:
سلام
یه قضیه ی جالب و شاید خاطره انگیز همین امروز(3-4ساعت پیش) برام ایجاد شد که شاید گفتنش در احساس غرور کاربران عزیز راسخونی خالی از لطف نباشه...
سر کلاس درسی به نام "کنترل کیفیت" دانشگاه بودم و استاد داشت حین درس به معرفی یک نرم افزار خوب و کاربردی در رابطه با درس(به اسم minitab )میپرداخت که در این هنگام همکلاسی ها از استاد سؤال کردند که استاد چگونه این نرم افزار را پیدا کنیم؟
استاد هم در پاسخ فرمودند به سایت راسخون بروید و آخربن ورژن آن را دانلود کنید،سپس آدرس سایت را به همگان اعلام کرد!
در اینجا بود که به راسخونی بودن خودم افتخار کردم و خوشحال از اینکه کاربر سایتی هستم که در همه ی ضمینه های مفید و علمی مخاطب دارد...
2-نام کاربری:
Alcohol
نوع جایزه:
یک عدد فلش مموری 8 گیگابایت
قسمتی از متن خاطره:
به نام خدا
من می خواهم طریقه آشنایی ام رو با سایت راسخون به عنوان خاطره بگم این که اینجانب به دنبال نرم افزار Acronis True Image Home 2010 با لینک مستقیم بودم به هر کجا سر زدم نتونستم پیداش کنم که در آخر از طریق جستجوی گوگل به سایت راسخون رسیدم وقتی که خواستم دانلود کنم دیدم آقای ابراهیمی نیا زحمت کشیدند لینک های مستقیم رو حذف کردند (یعنی نرم افزار مورد نظر رو از سرور راسخون حذف کردند) و به جای اون لینک غیر مستقیم از رپیدشیر رو گذاشتند من در خواست لینک مستقیم کردند و آقای ابراهیمی نیا هم گفتند که با لینک مستقیم خواهند گذاشت اما هر چه منتظر ماندم و در خواست کردم لینک مستقیم نذاشتند تا این که تصمیم گرفتم از طریق دانشگاه از لینک های غیر مستقیم (از رپیدشیر) دانلود کنم همین کار رو هم کردم شب که به خونه برگشتم دیدم که آقای ابراهیمی با لینک مستقیم برای دانلود گذاشتند بعد از اون موقع از سایت راسخون خوشم اومد و هر روز به سایت راسخون سر می زدم یک بار هم به ویندوز سرور 2008 نیاز داشتم که باز هم از روی سرور حذف شده بود اما با در خواست اینجانب دوباره بر روی سرور راسخون آپلود شد و من تونستم اون رو هم دانلود کنم البته اوایل فکر نمی کردم سایت راسخون در زمینه نرم افزار تا این حد فعال باشد اما وقتی که تبلیغات سایت راسخون را در مجله دانش و کامپیوتر دیدم دیگه به سایت راسخون یقین پیدا کردم و از آن زمان به بعد هر روز به سایت راسخون به خصوص قسمت نرم افزار آن سر می زنم البته با این که قسمت دانلود سایت دارای نواقصی هم هست اما همین که تبلیغات ندارد و مانند سایر سایت های فارسی نیست که بیش از نصف صفحه پر از تبلیغات آزاردهنده باشد کافی و رضایت بخش به نظر می رسد.
3-نام کاربری:
Ayeneh
نوع جایزه:
یک عدد فلش مموری 4 گیگابایت
قسمتی از متن خاطره:
با سلام وعرض احترام حضور همه کارمندان وکارکنان مخلص راسخون
من در ابتدا که عضوشدم فکر نمیکردم این سایت خیلی با محتوا باشد وظاهراًفقط با پاسخ به سوالات مسابقه با آن آشنا بودم واز امکانات دیگر استفاده نمیکردم
تا اینکه با انجمن وقسمت های دانلود وتعبیرخواب راسخون آشنا شدم خیلی برایم جذاب بود من اول فقط در سایت تبیان تهران وقتم را میگذراندم ولی الان بیشتر وقتم در راسخون است البته این دلیل نمی شود که بگویم تبیان ارزش خود را از دست داده نه انسان باید همیشه حق بگوید هم سایت شما وهم سایت تبیان در یک هدف و راستا پیش میروید من برای همگی شما آرزوی توفیق دارم
ولی در مورد خاطره باید بگویم به خواست خدا من 3 بار در مسابقات برنده شدم که جایزه اش قاب راسخون بود که ساعتی هم داشت که چون در محیط کار همکاران من باسایت راسخون آشنا بشوندوبرای تبلیغ هدف سایت شما تندیس ها را به آنها هدیه دادم که خیلی خوشحال شدند وهمینطور تعبیر خواب راسخون را دانلود کردم وکپی کردم وبه آنها دادم که خیلی مورد توجه قرار گرفت
میخواستم خدمتتان عرض کنم این هدایا شاید برای شما هزینه زیادی نداشته باشد ولی برای مردم، فرهنگ سازی را بدنبال دارد تا از سایت پرمحتوایتان بهره مند شوند که این ارزشش بسیار است .ما نباید از سایتهای دیگر غافل شویم که چطور فرهنگ باطل خود را رواج میدهند .خدا در رواج فرهنگ مهدوی توفیقتان دهد و همه مارا تسلیم قرآن ودستوراتش قراردهد.ممنون
امیدوارم ما هم درراه فرهنگ سازی قدم برداریم وتوفیق خدمت به جامعه اسلامی را به همه ما عنایت کند به برکت صلوات محمد وآل محمد.
4- نام کاربری:
mohammad_43
نوع جایزه:
یک عدد پک اسماء
قسمتی از متن خاطره:
به نام خدا
با سلام و احترام محضر همه راسخونی های عزیز ( مدیران ، کارکنان و کاربران ) و با عرض تبریک سالگرد فعالیت سایت معظم راسخون
امیدوارم سال جدید را با خوبی آغاز کرده و با شادی و سلامتی به پایان ببرید . حقیر حدود یک سال بعد از آغاز بکار رسمی سایت یعنی در تاریخ 1387/1/7 بدنبال مطلبی در اینترنت بودم که با راسخون آشنا شدم و در همان روز عضو سایت شدم . از آن روز به بعد بطور مستمر وارد سایت میشدم وبا معرفی سایت ّبه آشنایان و دوستان آنها نیز از امکانات این سایت بهره برده و می برند و در سال 1389 با علاقه ای که داشتم به عنوان مدیر تالار همسفران ( حدیث رهروان ) مشغول به فعالیت شدم .
امیدوارم توانسته باشم در این مدت فعالیت ناچیزم مفید واقع شده و به گونه ای ادای دین به این سایت و کاربران آن کرده باشم. در ادامه هم تا توان دارم خدمتگزارم و از پیشنهادات و انتقادات همه بزرگواران استقبال میکنم .
مواردی به نظرم آمد که محضرتان عرض میکنم :
1- راسخون با توجه به تعداد کم پرسنل هر سال نسبت به سال قبل پربارتر شده است . امیدوارم مسئولین با توجه به فعالیت خوب سایت از نظر مادی و نیروی انسانی بیشتر به راسخونی ها توجه داشته باشند .
2- اولین همایش راسخون در اصفهان برگزار شد و با توجه به اولین تجربه علی رغم نکات مثبت زیاد مشکلاتی را به همراه داشت که مقرر گردیده بود در آینده همایش دیگری در اصفهان برگزار شود که هنوز ....
3- از زمان فعالیت در تالار همسفران با هماهنگی مسئولین و مسئول وقت انجمن ها مقررگردید که عنوان همسفران جایگزین حدیث رهروان شود که به علت اشکالات فنی نشد و هنوز هم نشده و نمیدانم میشود یا نه ؟
در پایان ضمن آرزوی موفقیت سرفرازی شما را در این عرصه مهم فرهنگی از خداوند متعال خواهان و خواستارم .
5-نام کاربری:
nikbakht88
نوع جایزه:
یک عدد پک اسماء
قسمتی از متن خاطره:
سلام و تبریک
سرنوشت ما انگار جابجایی و مهاجرت رقم خورده است. اهواز که اومدیم، از ولایتمون خیلی فاصله گرفتیم. امکان رفت و آمد هم وجود نداشت. دنبال سرگرمی بودم تا این مدتی که باید در اینجا بگذونیم را به گونه ایی پر کنم. ماه رمضان که شد، توی اینترنت دنبال برنامه های خاص مثل ختم قرآن بودم که متوجه شدم در تالار قرآن راسخون، چنین برنامه ایی وجود دارد و اتفاقا دائم آپدیت می شود. خواستم شرکت کنم که متوجه شدم باید ثبت نام کنم. غافل از اینکه چه سایتی است و قراره کنگر بخوریم و لنگر بندازیم!! به مرور زمان اطلاعات بیشتری از سایت بدست آوردم. از وقتی متوجه شدم موسسه آن در اصفهان است، حس تنهایی ام کمتر و انگیزه فعالیتم بیشتر شد.
مدتی بعد مسابقه مطهرون راه اندازی شد. اوج رضایتم از راسخون همان زمان بود، بماند که انگار پایان خوشی نداشت. برنامه های قرآنی راسخون هیچ وقت مثل آن زمان نشد. مدتی از سایت فاصله گرفتم. اما بعد مجددا شروع به کار کردم.
الان واقعا به سایت راسخون، وابسته شده ام. هر چند جای خالی روخوانی های قرآنی و مسابقات مفاهیم و تفاسیر قرآن و نهج البلاغه خیلی خالیه. البته جای خالی بچه های آن تالار هم خیلی احساس می شود.
انشاالله همیشه یار همیشه همراه سربلند بماند.
6-نام کاربری:
lotfi64431
نوع جایزه:
یک عدد قاب شاسی اسماءالله
قسمتی از متن خاطره:
با سلام
من در اردیبهشت 1388 به عضویت سایت راسخون در آمدم و بعد هم با تشویق من خانواده ام هم عضو این سایت شدند
خاطراتی زیادی از سایت راسخون دارم که یکی دوتای آن را برایتان مینویسم.
بعداز مدتی که در مسابقات سایت راسخون شرکت میکردم بدون اینکه اسامی برندگان را چک کنم سر کار بودم پستچی بسته ای را برایم آورد با تعجب رویش را خواندم و بعد انرا باز کردم دیدم یک ساعت راسخون برایم فرستادند خوشحال شدم ولی کمی بعد ناراحت شدم چون تمام حروف کلمه راسخون که بالای ساعت بود شکسته شده بود و من فردای آنروز زنگ زدم و گفتم شما که زحمت میکشید این جوایز رو میفرستین اونا رو طوری بسته بندی کنین که سالم بدست شرکت کننده برسه .و اونا هم از این راهنمایی تشکر کردند. (البته بعد اون حروف رو با چسب رازی چسبوندم و هنوز اونو نگه داشتم )
چند بار هم خودم و خانواده برنده پیامک شدیم ولی هیچوقت از این پیامکها استفاده نکردیم و درخواست کردیم که بجای پیامکها به ما امتیاز بدن ولی متاسفانه قبول نکردند
7-نام کاربری:
yassinmoradi
نوع جایزه:
یک عدد قاب شاسی اسماء الله
قسمتی از متن خاطره:
سلام به همه ی دوستان
من پریسال برنده ی یک پک اسما الحسنی شدم بعد از 4 ماه این پک ما ارسال نشد خلاصه که از فرستاده شدن این پک نا امید شدم البته خودم نه خانوادم چون میگفتن انا کلی وقت صرف کردی جایزت رو هم نفرستادن تقریبا بعد از 6 ماه از مدرسه که اومدم خونه دیدم مامانم میگه مشتلق بده گفتم بره چی گفت از طرف سایت برات جایزه فرستادن از اون روز به بعد همه ی خانواده در این سایت فعالیت میکنند و دنبال جایزه اند
این بود انشای من
8-نام کاربری:
mehdibishe
نوع جایزه:
پک کامپیوتری
قسمتی از متن خاطره:
سلام به همه راسخوني هاي عزيز ؛
غرض از اين چند خط فقط چندتا پيشنهاده اگه بهشون بها داده بشه ، شايد در بهتر شدن و روبه راه تر شدن سايت راسخون كمكه كنه ، البته همين طوري هم جزء بهترين هاييد ،
خب ، مورد اول اينكه مقالاتي كه كاربران براي سايت مي فرستند را اگه ميشه تدبيري اتخاذ كنيد كه اينقدر تو صف تاييد نمونند.
مورد دوم سعي كنيد پيغام هايي را كه براي كاربر مي فرستيد اعم از تاييديه دريافت كد مدارك و برنده شدن در مسابقات و ... به همون صندوق پيام ها در محيط كاربري بره نه به ايميل .
مورد سوم بعضي از وبلاگ هايي كه در مسابقات اخير برنده شدن آمار بازديدشون به اين علت بوده كه از يك وبلاگ در چندين مسابقه استفاده كرده اند ، تا شايد بتونند يك گمراهي در اذهان داوران مسابقه ايجاد كنند.
مورد چهارم ارسال پيامك به كاربران سايت در صورت شروع يك مسابقه يا يك تحول جديد در سايت
مورد چهارو نيم اينكه سعي گردد در جوايز تغييرات ايجاد گردد اينجانب چندين بار جوايز دريافت كرده ام كه بسيار به هم شبيه بوده اند.
مورد پنجم همه اينايي كه اين چند خط را خوندند يك صلوات "اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل الفرجهم"بفرستند به جهت نزديك تر شدن ظهور .
با تشكر از كليه دست اندكاران با اخلاص راسخون
9-نام کاربری:
borna100
نوع جایزه:
پک کامپیوتری
قسمتی از متن خاطره:
باسلام خدمت همه دوستان راسخوني،اين خاطره اي كه (اگرچه تلخ بود برام ولي به نظرم جالبه) مي خوام براتون تعريف كنم مربوط ميشه به سال 1387 ، اون روزي كه گروه راسخون همايشي درمشهد درتالاري درخيابان آبكوه مشهد برگزاركرده بود . به پيشنهاددوستم محمود تواون همايش شركت كردم .راستش كاش شركت نكرده بودم چون تواون دو سه ساعت بودنم تواون جلسه سه چهاركيلو وزن كم كردم شايدباورنكنيد امااگرجاي من بوديد وميديد كه حتي صندلي بغل دستتون براي گرفتن جايزه لپ تاپ راسخون ازكنارتون بلندميشه وميره جايزه شوبگيره دلتون يه جوري ميشه كه چرامن برنده نشدم.راستش نميدونستم كه بابا اين بنده هاي خدا كلي زحمت كشيدند وبه قولي ازهفت خوان رستم گذركردند تابه لپ تاپ مفتي رسيدند ،لااقل از26فروردين كه چشمم به جاسوئيچي راسخون توخونمون كه يادگارهمون همايش بزرگ بود بهم ثابت شده كه بابا درحدالمپيك بايد توسايت راسخون فعاليت داشت تا يك چيزي برنده شد .براي همين سريع ثبت نام كردم .شايدهنوززودباشه ولي از26فرودين هرچي مسابقه شركت ميكنم دريغ از حتي 1حسنه !! درسته جايزشون به نسبت كاربران كمه ولي نااميدنميشم و همينجورمثل بنز توسايت راسخون مي چرخم تابرنده شم . به اميد اونروز........
10-نام کاربری:
Roya_golpayegani
نوع جایزه:
پک کامپیوتری
قسمتی از متن خاطره:
با عرض سلام و خسته نباشید
یادمه تازه اینترنت پرسرعت گرفته بودم که با سایتن راسخون آشنا شدم
بیشترین فعالیتم در ماه مبارک رمضان سال گذشته بود
اگه بشه اسمش رو گذاشت خاطره ، این قسمت برام شیرین بود که در ایام ماه مبارک
هر روز به این سایت سر میزدم و منتظر برنده شدنم بودم .
و وقتی که برنده شدم چیزی به نام حسنه هدیم بود که هیچی ازش سردرنیاوردم !
امیدوارم همواره در این مسیر موفق باشید
یاعلی
توجه:
در ضمن به کلیه عزیزانی که نام کاربری آنها در زیر اعلام شده است هدیه ای به رسم یادبود از طرف روابط عمومی اهدا می گردد. این عزیزان تا تاریخ 15 اردیبهشت ماه 1391 جهت ارسال کد مدرک و یا مدرک خود برای دریافت فرصت دارند.
نام کاربری:
alino1367 |
reza313 |
milad110313 |
salavat |
taghvimi |
salmanjavan |
abbas88 |
papeli |
kamrantak |
qodrat |
gh_golpa |