پاسخ به:مقالات راهنمايي و مشاوره شغلي
دوشنبه 28 فروردین 1391 8:17 PM
20: کارآفريني خانگي و ضرورت مشاوره شغلي جهت توسعه آن
|
هاشمي نژاد اشرف السادات |
جشنواره راهنمايي و مشاوره شغلي 1386;بهمن 1386(1) |
کلید واژه: |
خلاصه:
از زماني که بشر زندگي غارنشيني را ترک نموده و به اجتماع بشري پيوست، شالوده کارآفريني پايه ريزي شد، اما در ابعاد جديد و استانداردهاي امروزي، مفهوم و ارزش جديدي دارد که طبق آنها، چند سالي بيشتر از ظهور آن نمي گذرد. مفهومي که کشورهاي رشد يافته پيشرفت هاي خود را مديون آن ساخته و آن را موتور توسعه اقتصادي و اجتماعي مي نامند.
زماني که کارآفريني به عنوان يک روش زندگي توسط اکثريت افراد يک جامعه پذيرفته شود، آن جامعه مسيرهاي تعالي و پيشرفت را با سرعت طي خواهد نمود.
در اين ميان کارآفرين خانگي مي تواند با ايجاد و هموار نمودن راههاي مناسب براي راه اندازي کسب و کارهاي کوچک، زمينه ساز توسعه اقتصادي خانواده به عنوان زيربنايي ترين واحد جامعه و به دنبال آن توسعه اقتصادي کشور گردد.
شيوه هاي کارآفريني خانگي يا کار در منزل و يا مشارکت در شغل منجر به تقويت حضور گروه هاي خاصي از اجتماع مثل زنان در فرآيند توسعه مي شود با توجه به برنامه توسعه چهارم کشور که تاکيد بسياري بر نهاد و جايگاه خانواده قرار داده است. استفاده از اين شيوه ها، شايد گزينه اي براي ارتقاء مشارکت زنان در نيروي کار باشد. بکارگيري کارآفريني خانگي، تغيير در سيستم هاي جذب، آموزش و توسعه و نگهداري نيروي انساني شاغل در منزل را الزامي مي کند.
|