0

مقالات راهنمايي و مشاوره شغلي

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:مقالات راهنمايي و مشاوره شغلي
دوشنبه 28 فروردین 1391  8:14 PM

 4: ضرورت راه اندازي مراکز راهنمايي و مشاوره شغلي در دانشگاهها
احمدي ليلا، شفيع آبادي عبداله
جشنواره راهنمايي و مشاوره شغلي  1386;بهمن 1386(1)
کلید واژه:  اشتغال دانش آموختگان، فنون جستجوي شغل، مراکز راهنمايي و مشاوره شغلي
خلاصه:

در سالهاي اخير بازار کار شاهد تغييرات فراواني بوده و چگونگي درک اين شرايط و همراه شدن با آن در نزد افراد جامعه بويژه جوانان تاثير عمده اي بر وضعيت اشتغال کشور دارد. آمار روزافزون فارغ التحصيلان بيکار دانشگاهها در ايران لزوم و اهميت مجهز شدن به مهارتهاي کاريابي را براي بدست آوردن شغل مورد نظر صدچندان کرده است. نظام آموزشي کشور سعي دارد هر ساله تعداد بيشتري از جوانان تحصيل کرده را در مقاطع مختلف وارد بازار کار و صنعت نمايد چرا که اقتصاد و بخش هاي ديگر کشور به وجود فارغ التحصيلان دانشگاهي به دليل تخصص و مهارت آنها نياز بيشتري دارد. اکنون افزايش تعداد فارغ التحصيلان دانشگاهي که اطلاع چنداني از وضعيت بازار کار نداشته و به آساني توانايي يافتن شغل مناسب را ندارند، جامعه را با چالشي جدي مواجه ساخته است. از طرف ديگر به دليل پيشرفت علم و صنعت و دگرگوني دايم مشاغل و تقاضاهاي روزافزون براي ورود به برخي حرفه ها تصميم گيري و انتخاب حرفه امري دشوار شده است.
يک دانشجو با اتمام دوران تحصيل خود ناچار است به دنياي واقعي قدم بگذارد و حال آنکه بسياري از دانشجويان قبل از اتمام تحصيلات خود و ورود به دنياي کسب و کار حتي رغبت ها و تواناييهاي اصلي خود را شناسايي نکرده اند، نمي دانند چگونه بايد به شغلي دست پيدا کنند، از مهارتهايي که شرکتها و کارفرمايان به دنبال آن هستند اطلاعي ندارند، آنها نمي دانند که به کجا مي خواهند برسند و مهمتر آنکه نمي دانند چگونه بايد برسند.
به نظر مي رسد يکي از فعاليت هاي مهمي که مي توان دراين راستا انجام داد، راه اندازي مراکز اطلاع رساني و راهنمايي شغلي در دانشگاه ها مي باشد تا فرد را در چنين شناسايي مدد نموده و او را در گزينش مناسب و درست شغل ياري دهد.

 
 
تشکرات از این پست
unknown
دسترسی سریع به انجمن ها