0

مقالات همايش ملي انسان، محيط زيست و توسعه پايدار

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:مقالات همايش ملي انسان، محيط زيست و توسعه پايدار
یک شنبه 27 فروردین 1391  5:19 PM

 10: بررسي انتشار آلاينده هاي هوا و هزينه هاي خارجي آنها در صنايع غذايي مطالعه موردي كارخانه هاي كنسرو ماهي استان خوزستان
عساكره عباس، اكرم اسداله، رفيعي شاهين
همايش ملي انسان، محيط زيست و توسعه پايدار  1388;اسفند 1388(1)
کلید واژه: 
خلاصه:

با رشد روزافزون جمعيت نياز به مواد غذايي در حال افزايش است كه دراين بين محصولات كنسرو شده جايگاه ويژه دارند توليد غذاهاي كنسرو شده به شدت به سوختهاي فسيلي وابسته بوده و مصرف اين نوع سوختها انتشار آلاينده هاي هوا و آلودگي محيط زيست را در پي دارد هدف از اين تحقيق تعيين ميزان انتشار آلاينده هاي هوا و هزينه خارجي آنها در صنعت كنسرو ماهي در استان خوزستان مي باشد نتايج نشان ميدهد كه ميزان انتشار گازها از سوختهاي فسيلي بسيار بيشتر از برق مصرفي مي باشد. انتشار CO2 بسيار بيشتر از آلاينده هاي ديگر بوده و ميزان آن از سوختهاي فسيلي و برق به ترتيب برابر 1045.3 و 26 كيلوگرم به ازاي هر تن توليد كنسرو ماهي مي باشد ميزان انتشار SPM, CH, SO2, NOx به ترتيب برابر با 7.26، 6.52، 5.27 و 3.32 كيلوگرم به ازاي توليد هر تن محصول مي باشد به ازاي هر گيگاژول مصرف انرژي 47.3 كيلوگرم CO2 و به ترتيب 321، 288، 233، 146 گرم SPM, CH, SO2, NOx منتشر ميشود. با مديريت مصرف سوخت و افزايش بازده استفاده از آن انتشار آلاينده ها كاهش خواهد يافت.

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها