پاسخ به:مقالات خلاء
شنبه 26 فروردین 1391 10:57 AM
زماني حسين، مسعودپور -، ملك زاده غلام رضا، ملك زاده امير، كشميري سيدحسين |
كنفرانس ملي خلاء ايران 1386;بهمن 1386(3) |
کلید واژه: |
خلاصه:
در اين مقاله پس از تبيين اهميت فناوري خلا به معرفي كاربردهاي فناوري خلا در زمينه تحقيقات غذايي پرداخته مي شود و برخي از محورهاي تحقيقاتي مطرح در اين زمينه بررسي مي گردد. امروزه فرايندهاي بسياري در شرايط خلا انجام مي شوند كه امكان توليد محصولاتي جديد با فناوري بالا را فراهم ساخته است. به عنوان مثال فرايندهاي خشك كردن، اشباع، تبريد و انجماد، تقطير و كاهش بار ميكروبي از جمله فناوري هاي جديدي هستند كه در سال هاي اخير تحقيقات گسترده اي در مورد آنها انجام شده است. |