پاسخ به:مقالات كاربرد فناوري هاي نوين در كشاورزي
جمعه 25 فروردین 1391 1:05 PM
محمدي اكرم، بهرام پور وحيد، محمدآبادي محمدرضا |
همايش منطقه اي كاربرد فناوري هاي نوين در كشاورزي 1386;دي 1389(1) |
کلید واژه: شير، پروتئين، کازئين و روش ملکولي |
خلاصه:
مصرف روزافزون مواد پروتئيني در دنيا، ضرورت تلاش براي افزايش توليد، شناسايي منابع مهم و ارزشيابي کيفيت غذايي پروتئينهاي مختلف را توجيه مي کند. در بين مواد غذايي، شير را به دليل مرغوبيت پروتئين هاي آن کاملترين غذاي طبيعي ناميده اند. کازئين، گلوبولين و آلبومين مهمترين مشتقات پروتئين شير محسوب مي شوند. با توجه به اينکه در ايران و بويژه در روستاها کاملترين غذا شير مي باشد و مواد معدني و ويتامينهاي مورد نياز مردم از همين منبع است و از طرفي هيچگونه کارهاي ملکولي روي اين دامها انجام نشده است لذا هدف اين مقاله شناساندن يکي از ژن هاي موثر در کفيت شير و پنير، يعني کاپاکازئين و معرفي روش ملکولي مطالعه آن مي باشد. |