0

مقالات روانشناسی

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:مقالات روانشناسی
سه شنبه 19 اردیبهشت 1391  9:27 PM

5 : مجله علوم رفتاري بهار 1387; 2(1):43-50.

بررسي سطح تحول من و گرايش به جراحي هاي زيبايي

پورآقاجان شبنم*,آزادفلاح پرويز,عطري علي

مقدمه: پژوهش حاضر با هدف بررسي سطح تحول من متقاضيان جراحي هاي زيبايي و مقايسه آن با افراد غيرمتقاضي طراحي گرديد.
روش: بدين منظور، از ميان جامعه آماري زنان متقاضي جراحي هاي زيبايي، تعداد 70 نفر با روش نمونه گيري در دسترس، از سه کلينيک خصوصي جراحي زيبايي در شهر تهران انتخاب شدند. جهت مقايسه اين افراد با جمعيت غيرمتقاضي، يک نمونه 70 نفري نيز از زنان غيرمتقاضي که از لحاظ سن، تحصيلات و وضعيت اقتصادي- اجتماعي با گروه متقاضي همتا شده بودند، از دو کلينيک خصوصي دندانپزشکي انتخاب شدند. سطح تحول من در هر دو گروه، توسط آزمون فرافکن تکميل جمله لووينگر (
SCT)  مورد ارزيابي قرار گرفت. جهت تجزيه و تحليل داده ها، آزمون t مستقل، جهت مقايسه تفاوت ميانگين ها در دو گروه از طريق نمره تحول من، مورد استفاده قرار گرفت.
يافته: با توجه به مباني نظري و پيشينه مطالعاتي، نتايج حاصل از اين پژوهش، نشان دادند که سطح تحول من در متقاضيان جراحي هاي زيبايي نسبت به غير متقاضيان پايين تر مي باشد.
نتيجه گيري: از آنجايي که مي توان نقش < من> در مواجهه با عوامل تهديدکننده را همچون نقش سيستم ايمني بدن در برابر عوامل آسيب زا در نظر گرفت، اين نتيجه گيري منطقي است که بالاتر بودن سطح تحول من، قابليت هاي رشد يافته تر حل تعارض و مقابله هاي منطقي تري را در جمعيت غيرمتقاضي رقم مي زند.

كليد واژه: تحول <من>، جراحي زيبايي، زنان، بدشکلي بدني

نسخه قابل چاپ

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها