0

مقالات بررسي ضايعات محصولات كشاورزي

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:مقالات بررسي ضايعات محصولات كشاورزي
جمعه 25 فروردین 1391  9:57 AM

 28: عوامل موثر بر ضايعات خيار گلخانه اي در منطقه جيرفت و كهنوج
مومني داوود
همايش ملي بررسي ضايعات محصولات كشاورزي  1384;24 آبان، 1384(2)
کلید واژه:  خيار گلخانه اي، ضايعات
خلاصه:

محدوديت خاك و آب از يك طرف و افزايش نياز به غذا به دليل افزايش جمعيت، دانشمندان را به سمت افزايش محصول در واحد سطح سوق داده است. استفاده از تكنولوژي هاي جديد، رقمهاي پرمحصول و مقاوم و ... در همين راستا بوده است. يكي از تكنيك هاي جديد كه از عمر آن در كشور ما كمتر از دو دهه مي گذرد كشت در محيط گلخانه است.
گلخانه محيط كشتي است كه در آن تغييرات دما، رطوبت و نور در محدوده مورد نياز گياه كنترل مي شود تا محصول مناسب از لحاظ كمي و كيفي توليد گردد. در كشت هاي گلخانه اي به دليل قرار گرفتن گياهان در يك محيط محدود، مسايل مربوط به تغذيه، آفات و بيماري ها از اهميت بيشتري برخوردار است و بعلاوه، هزينه اوليه آنها نيز به دليل ساخت سازه گلخانه بالاست.
جيرفت و كهنوج با داشتن اقليم آب و هوايي مناسب، با داشتن بيش از 1000 هكتار سطح زيركشت خيار گلخانه اي در سال 1383، مقام اول توليد را در كشور داشته است كه مسلما با شناخت عوامل تاثيرگذار بر تلفات خيار در مراحل مختلف توليد و جلوگيري كردن از بروز آن، ميتوان به افزايش توليد محصول سالم و ايمن براي مصرف در داخل كشور و سپس به صادرات آن انديشيد.
در اين مقاله، ضمن پرداختن به عوامل موثر بر بروز ضايعات خيار گلخانه اي در منطقه جيرفت و كهنوج، پيشنهاداتي در راستاي كاستن از اين عوامل و توليد محصول سالم و با كيفيت تر ارايه گرديده است.

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها