0

مقالات بررسي ضايعات محصولات كشاورزي

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:مقالات بررسي ضايعات محصولات كشاورزي
جمعه 25 فروردین 1391  9:55 AM

 23: بررسي امکان توليد ميکروبي اسيدهاي آمينه به وسيله باکتري کرينه باکتريوم گلوتاميکوم از ضايعات خرما به عنوان سوبستراي اصلي
دعوتي نفيسه، حميدي زهره، شجاع الساداتي سيدعباس
همايش ملي بررسي ضايعات محصولات كشاورزي  1384;24 آبان، 1384(2)
کلید واژه: 
خلاصه:

خرما يکي از محصولات عمده کشاورزي ايران و يکي از منابع مهم تحصيل ارز براي کشور مي باشد. معاونت باغباني وزارت جهاد کشاورزي ميزان توليد خرما را در سال 1382 حدود 850 هزار تن پيش بيني نموده است که با توجه به مصرف حدود 250 الي 300 هزار تني داخلي و صادرات حدود 100 هزار تني خرما حدود 500 هزار تن اين محصول به هدر مي رود و يا به مصرف خوراک دام مي رسد و اين نشان دهنده بالا بودن ضايعات خرما در ايران مي باشد. در اين تحقيق باکتري کرينه باکتريوم گلوتاميکومCECT 690  بر روي سوبستراي ضايعات خرما کشت داده شد.
از آنجايي که رشد باکتري مورد نظر بر روي محيط مايع صورت مي پذيرد روش تخمير به صورت غوطه وري انتخاب شد و رقيق سازي سوبستراي اصلي ضايعات خرما و غني سازي اين سوبسترا با مواد معدني و ويتامين ها صورت پذيرفت. با بررسي و مطالعه تحقيقات انجام شده در گذشته و انجام يک سري آزمايشات شرايط مناسب براي رشد باکتري و توليد اسيد آمينه شامل هوادهي 150 دور در دقيقه، دما 32 درجه سانتي گراد و 7.6=PH در نظر گرفته شد.
نتايج حاصل از اندازه گيري کمي قند و عناصر موجود در خرمانشان داد که اين ماده براي رشد باکتري بسيار غني مي باشد. اندازه گيري کيفي اسيدهاي آمينه به وسيله روش کروماتوگرافي لايه نازک و اندازه گيري کمي به وسيله روش کروماتوگرافي مايع با فشار بالا انجام گرفت و صحت توليد اسيدهاي آمينه به خصوص اسيد گلوتاميک که مصرف صنعتي فراواني دارد به وسيله اين دو روش مورد تاييد واقع شد.

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها