0

مقالات بررسي ضايعات محصولات كشاورزي

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:مقالات بررسي ضايعات محصولات كشاورزي
جمعه 25 فروردین 1391  9:54 AM

 21: عوامل موثر بر تلفات ماهي قزل آلا در استان آذربايجان شرقي
شهنوازي علي، اشراقي پروانه
همايش ملي بررسي ضايعات محصولات كشاورزي  1384;24 آبان، 1384(2)
کلید واژه:  آبزي پروري، قزل آلاي رنگين کمان، تلفات
خلاصه:

به منظور بررسي عوامل موثر بر تلفات ماهي قزل آلا در واحدهاي پرورشي استان آذربايجان شرقي، جامعه مورد مطالعه به سه گروه تقسيم و از روش نمونه گيري طبقه اي تصادفي جهت تعيين حجم نمونه استفاده شد. نتايج نشان داد متوسط تلفات در واحدهاي استان، بين 4 الي 25 درصد است و متغيرهاي سطح توليد، تعداد و وزن بچه ماهي، دبي آب ورودي، مقدار غذا و وزن برداشت از عوامل موثر و معني دار بر ميزان تلفات مي باشند به طوري که با افزايش توليد، وزن بچه ماهي و دبي ورودي، ميزان تلفات کاهش و با افزايش مقدار غذاي مصرفي، تعداد بچه ماهي و وزن برداشت تلفات گسترش مي يابد. نتايج محاسبه کششها مشخص نمود توليد و تعداد بچه ماهي به ترتيب بيشترين تاثير منفي و مثبت را بر تلفات دارند. بنابراين جهت کاهش تلفات در واحدهاي استان، افزايش توليد به همراه انتخاب بچه ماهي با وزن بيشتر، افزايش دبي آب ورودي، و کاهش تعداد بچه ماهي، غذاي مصرفي و وزن برداشت توصيه مي شود.

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها